Oh kajete mi kakvo da pravq pls zna4i istoriqta e slednata. S gadjeto mi skasahme predi edin mesec, oba4e si ostanahme priqteli za dve tri sedmici toi go nqmashe beshe otishal s roditelite si nqkade na po4ivka sega kat se varna vsqka ve4er go vijdam 6toto e ot nashata kompaniq i e neizbejno da go ne vidq otna44oloto go otbqgvah 6toto malko ili mnogo mi e gadno ve4e tfa she e treta ve4er ot kakto nali izlizame zaedno v edna kompaniq i az taka sam se zduhala 6toto si go obi4am o6te iskam pak da si go varna pomognete kajette kak da si go varna. Ta nai-dobraa mi friend e na more i nqma na koi da si izleq makata i za tva reshih na vas da vi spodelq i da mi dadete nqkoe savet4e mersi predvaritelno.
Забрави за всичко досега...![]()
zashto ste skasali?
ami imashe edno momi4e koeo si doide za lqtnata vakanciq na selo i toi me zarqza zaradi neq oba4e se okaza 4e tq si imala priqtel v grada i sega nito az imam priqtel nito toi priqtelka i dvamata sme svobodni oba4e nz toi kvo misli za men sega
mnogo li shte e nahalno,ako popitam na kolko si?
ami na 16 sam![]()
a toi?
sorry za ljubopitstvoto,no iskam da pridobiq nqkav predstava![]()
ami toi e na 17
Ми щом сте в една компания поразпитаи някой, които е по навътре в нещата и разбери дали той още има нещо към теб или към нея ...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
zapomni,4e ti si 4ovekyt,koito nai-dobre moje da reshi kakvo da pravi!spored men sled kato te e zarqzal ne zaslujava tvoqta ljubov,no vse pak ti si znaesh.spored men si nameri nqkoi drug.
Ами незнам..може да не предприема нищо защото се страхува че ще го отблъснеш ,след тва дето е станало.Пък и наистина никой не може да ти гарантира че дори да се съберете той няма да повтори този свой гаф.Поговори с някой негов приятел или пък ако намериш подходящ момент -направо него!Изясни си първо дали той още чувства нещо към теб,пък тогава вече ще трябва да поразмислиш дали си струва да се върнеш при него
za6to skusaxte i ot kolko vreme xodite???
Няма смисъл да се събирате отново,защото нещата няма да са толкова хубави както преди...
Защо не поговориш с него,да му кажеш,че изпитваш още чувства към него....кой знае може пак да се получиПоне ще знаеш,че си пробвала всичко и,че е свършено
...така правят повечето..Първоначално написано от Анонимко
останете си нещо като приятели и толкова..след някой друг ден ще срещнеш друго момче и така...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
blagodarq vi na vsi4ki za savetite a mejdudrugoto nie hodihme tri meseca imashe tam nqkoi po gore koito me e pital![]()
Syglasna sym!Zarqzal te e zaradi druga?Nishto nqma da mu poprechi da go napravi pak!Obichash go,no novata lubov zalichava minaloto,taka 4e potyrsi q.Първоначално написано от pp
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...