.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Моля, дайте съвет!

zdr,vaprosa mi moje da vi se stori glupav no vse pak se nujdaq ot savet.sledva6tata sedm s moq priqtel pravim 3 meseca i az neznaq kakvo da mu podarq.bihte li mi dali nqkakfi idei.blagodarq predvaritelno

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Романтична вечер със свещи,шампанско,притъмнена светлина и т.н
    разходка до любимо място с готина гледка
    некво синджирче от тия дето едната част остава у единия,другата у другия
    неква гривна (ако носи такива работи де) на която може да ти изгравират името или нещо което да му напишеш ( не е скъпо,правила съм го )
    секси бельo или блузка която според теб ще му стои добре

затва се сещам в момента

Guest
    a we stiga s tiq gluposti we tva sa 3 meseca a ne 3 godini.vie ve4e za vsqka sedmica po4nahte s podarucite. vqrno e 4e vse pak ne vi znam otno6eniqta ama misli6 li 4e toi znae izob6to koga gi pravite i 6te ti podari li ne6to? puk i da ti podari mislq 4e ne e fatalno ako ti ne mu podari6 ni6to(pone iz4akai da napravite 6 meseca)

садо мазо тройка с някоя по хубавичка твоя приятелка.Не се шегувам определено ще му хареса

Guest
    Простотия след шия!

Скоро ще се появят теми от сорта "Еди-кога-си с приятелят/ката ми правим три дена. Какво да му/й подаря?"

Мега фен Аватара на koalka
    Ти на всеки месец ли ще му подаряваш подарък?Тъпо е.

Guest
    um.....normalno e za vseki mesec da se podarqvat :S:S:S ili pone za purvite 3 posle za 6 posle za godina i posle za sledva6tata godina...no ve4e otidoh tvurde dale4

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    um.....normalno e za vseki mesec da se podarqvat :S:S:S ili pone za purvite 3 posle za 6 posle za godina i posle za sledva6tata godina...no ve4e otidoh tvurde dale4

Да бе според мене хич не е нормално. Само за годишнина. И за първите 6 месеца може. Ама пак е тъпо. Ае ако става въпрсо за женени добре. Ама за гаджета няма смисал!

Guest
    em az ne vi pitam dali e normalno ili ne!az prosto durja mn na tozi 4ovek i iskam da mu podarq ne6to!

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Простотия след шия!

Скоро ще се появят теми от сорта "Еди-кога-си с приятелят/ката ми правим три дена. Какво да му/й подаря?"
    az utre moga da pusna tema s gadjeto praim 3 4asa kakvo da i kupq
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

добре, 4е навъртате по един месец, за да се сетите за подаръци. то т'ва кат' задължение...
    подарявайте се, като ви дойде от вътре... като ви се приииска да се зарадвате един-друг, а не 'щото сте направили 1 век 14 години и 8 месеца...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на machoka
    Никога не съм помнил точни дати, включително и в една връзка..

Случвало се е да ме изненадат 'не знаеш ли какъв ден е днес?!'..

абе аз не знам кой ден от седмицата е, пък.. камо ли нещо друго..

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Никога не съм помнил точни дати, включително и в една връзка..

Случвало се е да ме изненадат 'не знаеш ли какъв ден е днес?!'..

абе аз не знам кой ден от седмицата е, пък.. камо ли нещо друго..
    мн лошо! то ние на т'ва най-мн държи имам 4увството. 'дали ще се сети? о0о ако не се сети, зна4и не ме оби4а ве4е. има си друга, знаех си аз, 4е ми изневерява.' и скандала готов само 'щото си забравил 'няк'ва си подробност'

пък не дай си Боже да 4еститим първи и да 4удите за к'во говорим.... о0о0о по4ва да му се вижда края
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен Аватара на machoka
    добре ВаЛя, ще имам предвид занапред

Цитирай Първоначално написано от machoka
    добре ВаЛя, ще имам предвид занапред

Ще си го напишеш в джиесема на напомнянки да си нямаме неприятности!
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    И моят не помнеше в началото, ама се научи :P То пък и понеже е много трудно да се запомни, че сме тръгнаил на 05.05.2005

Подари му боксерки "Тигър в леглото"

Цитирай Първоначално написано от shadow4e

Подари му боксерки "Тигър в леглото"

пък представяш ли си последните няколко пъти да се е изложил в леглото... и тез' боксерки тотално ще го забият в земята
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    София
    Тъкмо следващият път ще се постарае и ще даде всичко от себе си :P Пот ще се лее

Тъкмо следващият път ще се постарае и ще даде всичко от себе си :P Пот ще се лее
    ако се осмели за следващ път. все пак трябва да се внимава с такива подаръци, 4е да не стане леко куцо. боксерки не е за всяка връзка или поне трябва да се има предвид етапа... и как мислят занапред да се развиват
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    София
    Е, да
    1. Може да не правят секс
    2. Ако са по-малки и мама се връща от кофата с мръсното пране и пита: "Тези боксерки от къде си ги взел"

Впрочем аз подарих на приятеля ми, когато ходихме от 10-тина месеца, майка му така и не забеляза Чак една година по-късно при разговор с майка ми по телефона разбра, че правим секс... и жената мълча 30 секунди на телефона

Е, да
    1. Може да не правят секс
    2. Ако са по-малки и мама се връща от кофата с мръсното пране и пита: "Тези боксерки от къде си ги взел"

Впрочем аз подарих на приятеля ми, когато ходихме от 10-тина месеца, майка му така и не забеляза Чак една година по-късно при разговор с майка ми по телефона разбра, че правим секс... и жената мълча 30 секунди на телефона

майките ви си обсъждат как децата им правят секс ли?!
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    София
    Хахахха Наште заминаваха и той трябваше да спи в нас и майка му звънна на майка ми да я пита дали уж е удобно и дали знае /сигурно е мислила, че тогава ще ни е за първи път, а пък аз не съм казала на наште) :/. А ние 3 месеца по-рано бяхме на море /обаче там мама ни е пазила /, а то ние спахме на спалнята :P . Просто мама й каза истината на жената, че това, от което се притеснява е станало отдавна.

Тя е и права... Все пак беше на 15 :P

Хаххаах добре, че приятелят ми не влиза тук, че щеше да ме убие, че съм го разказала

Хахахха Наште заминаваха и той трябваше да спи в нас и майка му звънна на майка ми да я пита дали уж е удобно и дали знае /сигурно е мислила, че тогава ще ни е за първи път, а пък аз не съм казала на наште) :/. А ние 3 месеца по-рано бяхме на море /обаче там мама ни е пазила /, а то ние спахме на спалнята :P . Просто мама й каза истината на жената, че това, от което се притеснява е станало отдавна.

Тя е и права... Все пак беше на 15 :P

Хаххаах добре, че приятелят ми не влиза тук, че щеше да ме убие, че съм го разказала
    хахах аз на мойта никога не бих й споделила нещо подобно....тя се из4ервява всеки път като подхвана тая тема на бъзик само... камо ли да й споделям к'вото и да било от този сорт
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    София
    Към авторката, ако и неговата мама е такава, не му подарявай боксерки

dori da e neshto malko, vajnoto e da e ot sarce..pomisli si kakvo drebno neshto,moje da go zaradva nai-mnogo..nqma kak da ne mu napravi vpechatlenie...
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си