- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте идея
zdr, taka zna4i moje i da ima takava tema ma ni6to . kakvi na4ini za ugolemiavane na penisa ima , i koi e nai dobria seriozno govoria . ne 4e sam sigouren 4e iskam da napraaa tva ma vse pak kajete . ako znaete![]()
KOlko ti e golqm ta iska6 da go ogolemqva6
Или си невероятен откачалка,или комплексар,или просто някоя тъпа путка ти е надула главата с простотии за размера на пениса и още куп глупости....Научи се да обичаш и харесваш тялото си такова,каквото ти е дадено от Бога....
.......
![]()
po princip sam "za"plasti4nata hirurgiq,no 6tom pi6e6 tuk edva li si na pove4e ot 18-19,koeto pak ozna4ava 4e tqloto ti vse o6te se razviva i ne si dorasal za takava namesa
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
аз знам един много ефективен начин ... после въобще няма мислиш за размера ...
лесна работа е : слагаш го на един по голям чукан и с една брадва Храс ... аиде готов ти проблема
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
По едно вр гледах на една реклама имаше няква помпи4ка..нзз...гледай ве4ерта "Еротичен Бутик"...
Ето ти идея пич - САМОУБИЙ СЕ!
И ти след него !Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()
Да го духаш пич![]()
Абе духам го, ама така и не изстива бе... мн топъл тоя чайПървоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()
Най-добре не се занимавай с такива глупости.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
i az sam na tova mnenie..ti pak kade se butash mejdu shamarite..a inache, pitai Azis..toi shti pomogneПървоначално написано от Aleandra
![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
иди в секс шопа и питай![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
toi 6te mu pomogne,no mom4eto edvali bi otdelilo tolkova pari,kolkoto azis moje za dostoinstvoto siПървоначално написано от BaD_GiRl_mL2
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
e da, ima go i toq moment![]()
![]()
![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Чрез операция, като Азис![]()