.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Тема: Четете ли?

.........................
    Guest

Четете ли?

ta vuprosa mi e dali sega kogato ste vakanciq 4etete nqkvi knigi?6tot az sega 6te sum 8-mi klas oba4e ne sa ni dali ni6to da 4etem prez lqtoto.naprimer sega ili po cql den 6te sum navunka ili kato sum si v nas 6te sum na kompa, no nikoga nqma ei taka da vzema da 4eta ne6to.
    PS:momi4e sum

Град
    40 Miles from the Sun
    Чета, разбира се. И аз съм колкото теб, не са ни давали някакви списъци с книги за през лятото, просто книжки от библиотеката ми.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    От много време не ми дават списъци с книги за лятото. Чета си каквото си харесам из нас или в някоя книжарница.

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Пловдив
    Аз пък много обичам да чета книги,но да са ми интересни,иначе не върви...Сега лятото прочетох две,които обаче не са от списъка за училище.Скоро трябва и с него да се захващам...Едната книжка,която прочетох беше на Агата Кристи-"Убийство по коледа",много е увлекателна.Препоръчвам ви я!

Супер фен Аватара на Exothermic
    Освен тези от списъка(ест. не всички,а само някои),
    чета и други книги да убивам скуката.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Iveto0o
    Guest
    Ем..на нас ни дадоха списък с книги за през лятото,но аз още нищо не съм прочела,май няма и да прочета де Иначе днес взех някаква книжка да чета за развлчение,че съм на село,пък и вали ...

Град
    София
    ем.. и на нас ни дадоха книги...у аз уж ги чета

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    На мен също не са ми давали никакви списъци, така че и аз чета каквото сметна за интересно. Повечето книжки са на английски, че като разбрах какво ме чака...

Естествено, че чета. Това ми е голяма страст! Винаги, когато имам време чета нещо увлекателно.
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Ми сега съм почнала една на Стивън Кинг...
    иначе не чета дадените ни книги през лятото/тая година обаче не са ни давали../

Мега фен
    Град
    София
    Чета, разбира се. първо задължителна литература, после каквото ми хареса. В случая това което ми харесва и задължителната литература съвпадат. Мисля, че се движа добре, ама знае ли човек какво ще му поднесат в училище като се върна.

хах и аз чета... и даже имах чувството че мн бързо ще ги свърша... ноооо се появи библията и на нея седя вече 2 седмици ии хич не ми се чете аа в 8 клас няма кои знае какво да прочетеш крадеца на праскови и преди да се родя ти стигат

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,чета,но не книгите за 11 клас,ами други.

Супер фен
    Оффф уж чета,ама много съм изостанала....трябва да се стегна!
    Единствено факта,че никой друг не ги чете тея книги ме успокоява...ама аз до ся сяка година съм си чела сичко

6557

еми аз трябва да чета ама съм прекалено зает и затрупан от други работи ... кат наближи даскало ще му мислим тоест нечета

на мен също отдавна не са ми давали списък с книги, но пък що да не си прочета някои книга, няма значение дали ще ми трябва или не.Даже в момента чета една, но не такава за даскало. Все пак не само телевизията е интересна, въпреки че и аз повече залагам на кабелната от колкото на книгите, въпреки това се опитвам да се разнообразя мялко.
    Ся кат чета горните мнения и чак се учудвам, че има хора които още четат щото повечето хора сега разчитат на ТВто и интернета.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Na nas tozi pyt ne sa ni davali da 4etem knigi.No taka ili inache kato ni davat ne gi cheta.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

На мен от списъка ми останаха само 2 разказа и 1 стихотворение.Утре ги прочитам и след тва ще си чета квото на мен ми харесва \/

mi na nas ni dadoxa spisuka ama az samo edin razkaz sum pro4ela(i az sum 8 klas) 6toto nqmam i vreme ina4e kogato ne6to ne mi e int prosto nqma kak nqkoi da me nakara da go pro4eta

Супер фен
    Град
    в килера
    Аз още нищо не съм прочела от задължителната/препоръчителна литература

Guest
    Аз ги прочетох тези от списъка.Чета и други книги.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    като бях за 7 клас четях лятото малко книги, но са се изхитрям и когато си взема литературата за 10-ти клас тогава ще прочета произведенията
    няма любов

Град
    София
    От летните прочетох една и ми беше интересна после хванах още 2 и много бързо ме оттегчиха

Голям фен Аватара на 50cent
    4ove4e az ne4eta ot kakto sum roden 4eta hubavo no neobi4am az sum pove4e kuponjiq nemoga da se spra razbira6li jivee mi se ako ne jiveq i ne kuponqsvam imam edno takova mnogo gadno 4uvstvo vse edno ne6to me qde otvutre neznam kvo e ama ako sum zatvoren v nas nad knigite 6te poludeq

Guest
    MMMM..az mn obi4am da 4eta ,samo 4e tova lqto ni dadoha nqkakva ujasna literatura za 9 klas ,zatova 4eta kakvoto na men mi haresva ,a zadaljitelnite knijki 6te gi ostavq za kraq na lqtoto!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си