.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89

Тема: Четете ли?

Град
    Ha JlyHaTa :PpP~
    Ам аз сига ще съм 8 клас и ни дадоха там някъф списак ... ама то повечето са разкази и бързо се четът

еееееееехе имам чувството че половината от тея които са писали че четат нещо го казват е така иначе по темата чета ама литературата за 9ти клас не ми е особенно интересна щото са общо взето само митове и библията и се дразня иначе чета "Невербална комуникация" ама бавничко щото е много научна и омрузва като четеш много иначе фащам оттук оттам разкази или някоя друга книга от библиотеката или приятел ако ме изкефи и чета
    You're nombody until you're somebody!

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Аз вече си прочетох книгите от списъка и сега почвам да си чета други книги
    На нас пък ни дадоха възможно най-тъпите книги!! Аз няма да ги прочета!!
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Чета, но не по списъците. Въпреки, че се е случвало неща, които съм прочела, да се окажат в списъка. По принцип съм огромен фен на Тери Прaтчет и като цяло фантастика и фентъзи. Наскоро прочетох на един дъх "Пилето" на William Worton и беше невероятно!

P.S. Обожавам и книги свързани с психология и особено психопатология.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    СофиЯ
    На нас ни дадоха - само разкази и книги - вече ги прочетох...

Град
    Русе
    emi az sega 6te sma 9 klas i re6ih da pro4eta knigite oba4e ne6to ne sa mi koi znae kolko interesni i gi zarqzah i si 4eta drugi kakvito mi haresvat ama knigite za 8 klas mi bqha interesni

Sega si po4ivam malko sled napregnatoto kandidatstvane!Pro4ela sam 2 knigi ot spisaka za 3 dni !

xx

da be da 4eta nemoga da si pradstava da 4eta knigite koito sa mi dali ot daskalo da sa naprimer 4eta na Lri Yingnet "razmurdai si zadnika" mnoo qka knijka i mnoo si me kefi .... da takiva knijki sa mi priqtni no ot daskalo nikoga naprimer za 7 kl mi dadoha da 4eta maminoto detence nemili nedragi te sa pulni tupotii s izvinenie sa tva sa gluposti ...
    Tva 4e sum emo ne zna4i 4e misla taka ... ne sum ot onezi prevzeti ku4ki STIGA ne sum takava ... ;(

Град
    somewhere around nothin'
    бе аз си чета Пратчет

LOL az puk 4eta modni spisaniq i dr takia qki spisaniq.....dori ponqkoga i jenski no nikoga ne 4eta knigi! mom4e sum
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Като си момче земи чети нещо за момчета а не женски списания лол....

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    А аз много обичам да чета Такива тип розовите романчета напоследък много съм се увлякла с тях . Сега чета - Нюйоркски светски хроники

4eta razbirase no ne samo takiva kvit ni davat daskalicite mi i takiva kakvito az haresvam

На нас ни дадоха ама аз последните 2 дни отсъствах от даскало... и после ме домързя да ги зема.. + тва вече ми омръзна да чета тея простотии прочетох 2 книги (които не бяха в списъка личен избор ), бяха ми супер интересни... даже искам още щото не мога мн мн да си запълня времето...

Аз да не съм луда да чета, сичко дет ни го дават за ваканцията го има в учебника по литература. Плюс тва кой луд ще се хване да чете "Дервишово семе"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от live2beCooL
    LOL az puk 4eta modni spisaniq i dr takia qki spisaniq.....dori ponqkoga i jenski no nikoga ne 4eta knigi! mom4e sum
    ~WTF?

az dori tazi godina ne prepisah spisaka s knigi-pove4eto koito davat sa mi dosta o4ekvava6ti,zatova nablqgam na spisaniq i knigi koito az haresvam-za misterii,zagadki,vodene na zdravosloven jivot i t.n.
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

Ами аз чета!В момента съм на "Шифърът на Леонардо",но все нямам време да я дочета!По екскурзии,лагери и т.н.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    А аз много обичам да чета Такива тип розовите романчета напоследък много съм се увлякла с тях . Сега чета - Нюйоркски светски хроники
    Тази книжка съм я чела.Много ми хареса. Даже толкова ме увлече,че я прочетох супер бързо. И аз обичам такива романи,чиклит.Много са интересни.

Град
    entre el mar y una estrella...
    от много време не съм чела... последното което четох беше една книга на Артър Хейли. Сега почнах една на английски - криминални истории ама съм прочела 10 стр от нея
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

не чета
    Guest
    Не съм чел нито 1 книга през живота си
    За кво ми е

Цитирай Първоначално написано от не чета
    Не съм чел нито 1 книга през живота си
    За кво ми е
    За да не задаваш глупави въпроси За това са създадени книгите, за да четеш и да се изразяваш правилно!
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

ami kato cqlo kat gledam mn xora 4etat koeto mn me radva.. i az 4eta pyrvo zadyljitelnata literatura i sled tfa kfot si xaresam v bibliotekata na baba i dqdo.. tq e ogromna i skoro nqmam nabliudeniq da q svyr6a taka 4e sum si spokoina ;]
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

да чета,но не от задължителната литература,защото така като ми кажата направи т'ва или онова то най-много не ми се прави по-яко аз сама да си избера какво да чета сега например съм хванала книгата Кой се страхува от мрака

Град
    Изгубено
    mm da po 10 stranici prez 4 dena i pro4itam vsi4ko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си