- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Четете ли?
Чета ! (за жалост) ... Не са много книгите , но аз мразя да чета !!!![]()
Out of control
az predi izob6to ne 4etoh knigi..osven hary potter,oba4e sega namerih dosta interesni knijki koito da 4eta i 6te se zahvana vednaga 6tom do4eta "keri"![]()
mn obi4kam da 4eta
mi az 4eta ama samo ne6ta koito sa mi int.a sa pro4etox i 2 proizvedeniq koito sa za osmi klas(az sa 6e sum 8klas).
когато ми е тъпо да![]()
Аз пък прочетох вече "Убийствата на големите босове".Много е яка и на мен ми хареса..та вече знам как стоят нещата в Б-я.Прочетете я и вие и ще научите![]()
Чета си книгите за лятото. Бих чела и други, ама нямам време.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
На нас ни дадоха някакъв списък с книги,но те не са ми интересни и даже не ги записах.Някои от тях съм ги чела ... Обаче от училищната библиотека си взех Малки жени на англ. и вече съм я прочела.Сега уча думите,които съм извадила.
Обичам да чета,но не такива неща,които ни ги дават от училище - скучни са ! Едно време са се учили много по-интересни прозиведения.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
В момента чета една книжка на Стивън Кинг- "Торба с кости". Много е хубава. Иначе от книгите, дето са ни ги дали за лятото не съм прочела нито една, а и не мисля да ги чета.![]()
Завиждам ти,на нас от новото даскало са ни натрупали доста за четене.Е,аз нямам намерение да прочета всичко-страшно ме мързи на последък.За сега прочетох само 2 от двайсет и незнам колко книги,пък и нали ваканцията е за почивка и забавление,а като почнем ще му мисля кво ще правя.Първоначално написано от .........................
![]()
4eta..kogat se setq![]()
Stoplight lock the door..don't look!Backundress in the dark..and hide from you..all of you!
Офффф...да 4ета "Немили-Недраги"...останали са ми 5 глави ощеи после ше по4на "До 4икаго и назад"
![]()
![]()
![]()
Попринцип много обичам да чете това е едно от хобита ми но тази книга която ми харесва.Книгите дадени от даскалото ги чете разбирасе но не бих казала че са ми интересни само някой де.
Обичам да чета, но не само книжките, които ни дават за лятото. Понеже покрай кандидат-студентската подготовка малко позагубих тренинг, се старах да си наваксвам това лято. Изчетох "Шифърът на Леонардо", "Цифрова крепост", "Шестото клеймо", "Метеоритът" и "Портретът на Дориан Грей". За жалост повече време за книги нямам.![]()
На всички учиници с езиков профил препоръчвам "Брулени хълмове" и "Джейн Еър".Заслужават си!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!