.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Анелияя
    Guest

просто споделям

Е реших и аэ да споделя проблема си,които ме мъчи от много време.
    Има ли начин да эабравим някого и да спрем да го обичаме,някого който е эавладял сърцето ни и просто не можем да го эабравим.Е кажете...эащото аэ вече години не мога да эабравя един човек.Много ми е тежко,эащото энам,че с него нищо не може да се получи вече...но какво да напавя?!?Просто не мога да го эабравя.
    Например оня ден отидох в едно эаведение със сестра ми...там той ме беше водил и просто като се сетих цялата иэтръпнах ,стана ми тегаво и не можах да эдържа сълэите си....не энам какво да правя вече Явно няма начин да го эабравя...
    Пиша тук ,просто эащото не искам да эанимавам приятелите си ,които си имат проблеми,а тук доста хора снподелят.Мерси эа вниманието

ох горкото знам какво е.но спри да мислиш за него изхвърли вси4ко което ти напомня за него и 4акаи съдбата да си каже думата.
    мили4кото то

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обичала си го силно и си личи.Не се опитвай да го забравиш,защото няма да успееш!Просто трябва да продължиш живота си.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Намери си някой който ще обичаш повече!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не мисля че е възможно да спреш да обичаш човека които е завладял сърцето ти,както ти сама се изрази.За него винаги ще има място в сърцето ти.Единственото което може да ти помогне е времето,макар и банално,но факт.Също приятелите могат да ти помогнат,излизаи забавлявай се.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Naposledyk i az pochvam da se zamislqm dali e vyzmojno da zabravish nqkoi,koito si obichal istinski i stigam do izvoda,4e mai ne e.Moje bi nachina e da go zamenish s nqkoi,koito shte te pravi shtastliva.Dostaty4no si stradala,nali?Gledai napred i si tarsi nova lubov.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Find someone else who's worth your love ...

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Обичала си го силно и си личи.Не се опитвай да го забравиш,защото няма да успееш!Просто трябва да продължиш живота си.
    podkrepqm napylno.. a i da.. vremeto lekuva, malko ili mnoo.. ;]
    ~!1912!~

Istinata e che ne vremeto lekuva, a neshtata, koito mogat da se sluchat prez tova vreme.. Dokato se obrushtash kum minaloto nqma kak da vidish migut, koito shte mine pokrai teb, bez da si go usetila..Sigurna sum , che nqkude krai teb te chaka novata lubov..a ti prosto oshte ne si q otkrila..ogledai se naokolko..koi znae..tq moge i sama da te nameri Ne se otchaivai, znai, che ako si zagubila tozi , koito obichash mnogo, shte namerish tozi, koito shte te obicha mn poveche - istinskata lubov se sustoi v tova nai-veche chuvstvata da sa spodeleni, taka che gore glavata, nikoga ne znaesh kakvo moge da ti podnese sudbata..Prosto pochakai.. Uspeh!
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    познато
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си