- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажете ми плс
аз сам момче на 13 години и досега сам си имал само 1 пат гадже и никоя неме харесва всички момичета търсят по-големи момчета несам грозен но незнам защо нито едно момиче неиска да трагне с мен.
Spoko be o6te si na 13 za kyde byrzash![]()
![]()
да но повечето мои съученици вече имат приятелки
вкарай 1 прическа на футболисче и си готоф![]()
![]()
![]()
на тебе майка ти ли ти казва че не си грозен? порасни малко и тогава мисли за момичета
Raise your fist!
imash o6te mn mn vreme
™ҳ̸Ҳ̸ҳVeliz@rҳ̸Ҳ̸ҳ™
Сега не знаеш какво приказваш След няколко години ще се кефиш, че не си почнал толко рано с гаджетата. И си имал време и за други доста по интересни работи на твой те години!
Дее*а тия хормони...Ако си на 10 и вече си нямаш гадже,тва е трагично![]()
Споко бе душа,на 13 си още,те първа ти предстои да опознаваш момичетата,да променяш външния си вид и разбира се характера.За къде сте се разбързали всички?Няма да ти избягат момичетата ,не се притеснявай.Живей си живота,обикаляй с приятели,излизай повечко и все ще си харесаш някоя и да се надяваме че щее взаимно.Не си стар ерген че да се притесняваш толкова.Когато му дойде момента,ще се случи
Аз на тея години си търсих гаджета на мойта възраст, защото се чувствах по-сигурна с някой по-малък.
Не се отчайвай, а гледай да впечатляваш момичетата.
А винаги има вариянт да си хванеш някоя пооо-малка от теб![]()
![]()
![]()
Тцтц накаде върви този свят... спокойно бе още си на 13 живота е пред теб. Има време за всичко. Какво като повечетото ти приятели си имали гаджета, ако гледаш постоянно да си като тях накрая ще загубиш самоличността си. Просто изчакай.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
кажи на мама и тати да ти купят кофичка и лопатка и иди на пясъчника да си играеш
spoko, kfo se fprqgash tolkoa, ima freme za sichko, na 13 si vse pak..![]()
~!1912!~
Vijdam 4e go kazva6 ot li4en opit....Първоначално написано от Pti4i grip
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Na 13 si i se oplakvash?? ako si na 16,17, da imash povod za pritesnenie..i mn qsno che shte tarsqt nqkoi po-golqm..kakvo mogat da ochakvat da im dade edin 13 godishen...sq si glei uchilishteto a posle byrzai..![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜