- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- daite nekvo syvet4e
ami taka az sym s gadjeto si ot dosta vreme obi4am go no ne vinagi me zadovolqva oba4e ima edno mom4e s koeto izpitvame napravo jivotinsko privli4ane nqma obvyrzvane nqma ni6to prosto sex ta 4udq se sq kvo da praq
Ако си се чукала с онова момче, удари си главата със сичка сила в стената! Просто секс...
НАЛИ УЖ ГО ОБИЧАШ МА ?!![]()
еи такива курвета им ебавам мамата !!! как може бе деба майка ви мраснаПървоначално написано от Novkov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей зъб да боли и п***а да сърби не е работа.
Първоначално написано от Alex_89
![]()
![]()
![]()
Ти нормална/ен ли сиПо-добре да се шиба с другия
Ти как ще се почувстваш ако знаеш че приятелката/ят ти си мисли за друг докато правите секс и на теб ти е готино![]()
...и накрая като затвори о4и и изреве името на другото мом4е ще стане мн розово положениетоПървоначално написано от Alex_89
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Това,че настоящето ти гадже не задоволява сексуалните ти потребности не е повод да потърсиш обятията на друго момче.Казваш,че го обичаш.Знаеш ли въобще какво е любовта-да цениш и обичаш човекът до себе си такъв какъвто е,да си готова да бъдеш с него дори и в трудни моменти,да му оказваш безприкословна морална подкрепа.Вземи се опомни и си помисли добре преди да скочиш в леглото на друг.Да не стане после така,че да пуснеш,тема-,,Гаджето ми разбра,за авнтюрата и ме заряза,но аз го обичам и искам отново да и го върна.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
![]()
nqma da znai....mnoo prosto....i se pak avtorkata e k*r*aПървоначално написано от 0о
![]()
Ти изобщо знаеш ли какво искаш?Първоначално написано от Анонимко
=D>Първоначално написано от Анонимко
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
ako obi4a6 priqtelqt si dostatu4no,nqma da tursi6 dr zabavlenie,prosto si dai ravnosmetka....ako misli6 4e durji6 na nego,prosto si daite vreme i moje ne6tata da potrugnat
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
ето такива момичета за убиване обицхаш гаджето а отиваш се чукаш с другПървоначално написано от Анонимко
![]()
абе да бе, глупости... изневярата не е толкова в постъпката, колкото в съзнанието ти. но като го обичаш, недей... стига и той да те обича. иначе... не знам... аз си изневерявам) тъпо е, ама съм само на 17, ако не сега, като се оженя ли?
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
awe, kvo q napdnahte tuka...mi tq moje si bi4ka gajeto, ma kat ne moi da q ebe, tq kvo moi da naprai, mili4ka vzemi sedni i si pogovori s gajeto i budi iskrena s nego, 4e jal mi staa za nego![]()
prosto nqmam dymi![]()
¤`~LoVe To SeE yOu CrY~`¤
Бла бла бла сички го знае освен авторкатаПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Айдеееее... поредната курва!!!