.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

daite nekvo syvet4e

ami taka az sym s gadjeto si ot dosta vreme obi4am go no ne vinagi me zadovolqva oba4e ima edno mom4e s koeto izpitvame napravo jivotinsko privli4ane nqma obvyrzvane nqma ni6to prosto sex ta 4udq se sq kvo da praq

Guest
    Ако си се чукала с онова момче, удари си главата със сичка сила в стената! Просто секс...

НАЛИ УЖ ГО ОБИЧАШ МА ?!

Цитирай Първоначално написано от
    Ако си се чукала с онова момче, удари си главата със сичка сила в стената! Просто секс...

НАЛИ УЖ ГО ОБИЧАШ МА ?!
    =D>

Прави секс със сегашния си приятел и си представяй другото момче.
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Novkov

НАЛИ УЖ ГО ОБИЧАШ МА ?!
    =D>
    еи такива курвета им ебавам мамата !!! как може бе деба майка ви мрасна

Guest
    Ей зъб да боли и п***а да сърби не е работа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alex_89

Ти нормална/ен ли си По-добре да се шиба с другия

Ти как ще се почувстваш ако знаеш че приятелката/ят ти си мисли за друг докато правите секс и на теб ти е готино

...и накрая като затвори о4и и изреве името на другото мом4е ще стане мн розово положението
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Това,че настоящето ти гадже не задоволява сексуалните ти потребности не е повод да потърсиш обятията на друго момче.Казваш,че го обичаш.Знаеш ли въобще какво е любовта-да цениш и обичаш човекът до себе си такъв какъвто е,да си готова да бъдеш с него дори и в трудни моменти,да му оказваш безприкословна морална подкрепа.Вземи се опомни и си помисли добре преди да скочиш в леглото на друг.Да не стане после така,че да пуснеш,тема-,,Гаджето ми разбра,за авнтюрата и ме заряза,но аз го обичам и искам отново да и го върна.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    ...и накрая като затвори о4и и изреве името на другото мом4е ще стане мн розово положението

Ти нормална/ен ли си По-добре да се шиба с другия

Ти как ще се почувстваш ако знаеш че приятелката/ят ти си мисли за друг докато правите секс и на теб ти е готино
    nqma da znai....mnoo prosto....i se pak avtorkata e k*r*a

Re: daite nekvo syvet4e

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami taka az sym s gadjeto si ot dosta vreme obi4am go no ne vinagi me zadovolqva oba4e ima edno mom4e s koeto izpitvame napravo jivotinsko privli4ane nqma obvyrzvane nqma ni6to prosto sex ta 4udq se sq kvo da praq
    Ти изобщо знаеш ли какво искаш?

Цитирай Първоначално написано от Novkov

НАЛИ УЖ ГО ОБИЧАШ МА ?!
    =D>
    еи такива курвета им ебавам мамата !!! как може бе деба майка ви мрасна
    =D>
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

kakva lubofff....kakvo ne6tyyy.....

ako obi4a6 priqtelqt si dostatu4no,nqma da tursi6 dr zabavlenie,prosto si dai ravnosmetka....ako misli6 4e durji6 na nego,prosto si daite vreme i moje ne6tata da potrugnat
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Re: daite nekvo syvet4e

ето такива момичета за убиване обицхаш гаджето а отиваш се чукаш с друг

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    абе да бе, глупости... изневярата не е толкова в постъпката, колкото в съзнанието ти. но като го обичаш, недей... стига и той да те обича. иначе... не знам... аз си изневерявам) тъпо е, ама съм само на 17, ако не сега, като се оженя ли?
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Guest
    awe, kvo q napdnahte tuka...mi tq moje si bi4ka gajeto, ma kat ne moi da q ebe, tq kvo moi da naprai, mili4ka vzemi sedni i si pogovori s gajeto i budi iskrena s nego, 4e jal mi staa za nego

prosto nqmam dymi
    ¤`~LoVe To SeE yOu CrY~`¤

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Това,че настоящето ти гадже не задоволява сексуалните ти потребности не е повод да потърсиш обятията на друго момче.Казваш,че го обичаш.Знаеш ли въобще какво е любовта-да цениш и обичаш човекът до себе си такъв какъвто е,да си готова да бъдеш с него дори и в трудни моменти,да му оказваш безприкословна морална подкрепа.Вземи се опомни и си помисли добре преди да скочиш в леглото на друг.Да не стане после така,че да пуснеш,тема-,,Гаджето ми разбра,за авнтюрата и ме заряза,но аз го обичам и искам отново да и го върна.
    Бла бла бла сички го знае освен авторката

Dani_m_88
    Guest
    Айдеееее... поредната курва!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си