.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Техникум или гимназия.

Не намерих такава тема. (Не съм и търсила)

Напоследък много техникуми се водят вече "ПГ".
    Интересното е, че г/д усетих какво ме влече и какво искам да продължа след средното образование, ама проблема ми е там, че сега завърших 8ми клас и не знам кво да правя, къде да ходя...
    Много неща са ми изприказвани относно гимназиите и техникумите и не знам кое е по-добро за завършване.
    Та, реших да питам и вас.

Макар, че в живота винаги има един такъв момент, когато всичко се преобръща на 360 градуса, и дори от сега да си мислиш какво искаш да учиш по-нататък, след време нещата могат да се променят коренно.

Не знам вече...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    ГИМНАЗИЯ!
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    ГИМНАЗИЯ!
    Моля, обоснови се.
    знам, че подготовката (може би) е по-добра, ма знае ли се дали номера ще ми стане след средното..

Голям фен
    И аз съм за гимназията,ама зависи.Все пак ако имаш намерение да учиш висшо ,май по добре е гимназия.ННезнам..
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Много зависи от това дали искаш да следваш след това.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Завършил съм техникум.
    По-добра от тази обосновка няма.
    - Всички авто-части на едно място!

гимназия
    When you are gone,the pieces of my heart are missing you....

От гимназия до гимназия има километри разлика. Има гимназии които са 300 пъти по-пропаднали от повечето техникуми. Иди да учиш това, което искаш сега - ако после си промениш решението, тогава ще му мислиш - просто направи нещо, преди да е станало късно, защото накрая ще трябва да отидеш просто някъде, където те земат
    На който му се убива време...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    От гимназия до гимназия има километри разлика. Има гимназии които са 300 пъти по-пропаднали от повечето техникуми. Иди да учиш това, което искаш сега - ако после си промениш решението, тогава ще му мислиш - просто направи нещо, преди да е станало късно, защото накрая ще трябва да отидеш просто някъде, където те земат
    По-леко с нервите.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    От гимназия до гимназия има километри разлика.
    Както и от техникум до техникум.

Еми аз съм за гимназия(хех,щото и аз уча в гимназия сиг де)ама тва си зависи ти какво искаш да учиш..виж къде ще имаш по-добра подготовка,разпитай и така.Ама гимназията си е гимназия

ami...pomisli si za moment v bude6te.ako iska6 vis6e primerno da u4i6 arxitektura ili mexanika iil abe specialnostite ot texnikumite e po dobre da si v texnikum 6toto posle 6ti e po lesno.a ako u4i6 s lekota ezici ili ako prosto ne iska6 da po4ne6 da u4i6 (primerno)moden dizain i posle re6i6 4e ne iska6 da u4i6 tva prosto se zapi6i v ezikova i gotovo.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Знам, че темичката е стара, ама и чак сега я виждам. Ако беше след 7-ми клас бих избрала гимназия, но след осми може би е по-добре техникум, поне ще научиш нещо, което да ти е интересно. То всъщност какво те влече т.е. ако е техникум кой?

виж сега за гимназия съм.. не знам точно защо... зависи какво искаш... ако искаш да учиш здраво или поне... малко повече отколкото трябва иди в гимназия.. ако не ... в техникум.. нз просто може би в русе (където уча ) не съм чула да има някои наистина добър техникум ... но ако има.. пак бих избрала гимназията личен вкус даже нз защо я предпочитам..ти къде би се чувстваала по яко?в гимназия или в техникум...?!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от {sweet4e}
    Еми аз съм за гимназия(хех,щото и аз уча в гимназия сиг де)ама тва си зависи ти какво искаш да учиш..виж къде ще имаш по-добра подготовка,разпитай и така.Ама гимназията си е гимназия
    Съгласна.Пък и ако искаш да се развиваш,да вземеш висше и да станеш нещо повече,гимназия :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    ГИМНАЗИЯ!
    =D>

Град
    Пловдив

Re: Техникум или гимназия.

В гимназията ще учиш неща, които се учат и в техникума. Но в техникума ще учиш и допълнителни неща, освен онези.
    Та ако искаш да си изкараш спокойно без да се мъчиш - гимназия, ако искаш да има смисъл от средното ти образование - техникум.

Общо взето без висше образование си за никъде, така че не е кой знае колко важен този избор

Град
    Ha JlyHaTa :PpP~
    Според мен е по добре да учиш в техникум,няма смисал да си губиш годинките в гимназия и след тази гимназия задължително трябва да се запишеш да продължиш образованието си,а след като излезешот техникума си със завършена професия - дали ще учиш по натам твое си мнение.И все пак има разлика от гимназия до гимназия и от техникум до техникум - размисли добре преди да се запишеш в което и да е било и успех

Аз доколкото знам всички техникуми се водят вече професионални гимназии. Гимназиите ти дават по-добро образувание, но ПГ-тата до някаква степен ти дават сигурна професия...

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    гимназия във всички случаи!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Guest
    аз не мога да ти дам точен съвет по простата причина че незнам от кой град си!във всеки град има рзлични гимназий и различни техникуми с различна подготовка.аз като ученик в механотехникум от Бургас НЕ съжалявам че постъпих в техникум!в бургас за най-елитно училище се води немската езикова гинмазия в нея се влиза най-трудно а в механото може и с две 3-ки да те приемат.смея да твърдя че подготовката която аз получавам в техникума е много по добра от тази в немската по простата причина че имам приятел там видял съм и съм присъствал в негови часове там влезеш ли 1 път не могат да те изгонят!в моето даскало(гимназията)нещата са по савсем друг начин ако се опитваш да правиш каквото искаш изхвърчаш още на първия месец най-много може да изкараш до началото 9клас.както казва директора това е мъжко училище и олигофрени не искам.аз влязах там по простата прричина че изкъм да изпълня 1 моя децка мечта.вече избора е твой каде ще избереш да учиш дали ще предпочетеш да изпълниш твоята мечта или ще минеш по лесния начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си