- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той си има любовница!
Еми да...
Една моя приятелка ми каза че го е видяла с друго момиче(не каза че са целували или прегръщали)да си говорят и да се смеят и тн....
След няколко дена един мои мн добър френд(и на двамата) ми каза същото само дето ги е видял на кафе с въпросната,а моя се е опитал да се скрие ...сещате се защо!
Когато го питах (все пак така е разумно д апитам него не сао да вярвам на хората)тои отрече каза че са го припознали и че не е бил тои че си е бил в тях и сякви такива.Крещтях молих му се по сякъв начин се опитах да го накарам да ми каже истината но.....
Смятам че не е просто приятелка с която си пие кафето иначе не виждам какво му пречи да ми каже.Кгато поисках да му разгледам тела не ми го дадеКазах му че ако не иска да е с мен просто да ми каже не да ме върти и да ме праи смешна.а тои каза че нямало такова нещо че мноо ме обичал .Не знам да са правили секс,но въпроса е че ме лъже !
Как да го накарам да си признае!
Как да разбера коя е тя !
И как и защо се е случило така!
Инфо:ходим от 2 години и половина,и двамата сме на 19
ми явно наистина има друга. но защо не ми е ясно искаш да разбереш коя е тя?! за какво ти е да знаеш?! само още повече да се ядосваш, особено ако се окаже, че и я познаваш! факта, че не ти е дал телефона си е доста красноречив сам по себе си! пък и ти си права, че ако бяха просто приятели той със сигурност не само, че щеше да ти каже, че ходят на кафе заедно, но дори и да ви запознае.
съвета ми е да му теглиш чертата и да погледнеш напред! на 19 си! не си престаряла! той не е първия, няма да е и последния! странно защо толкова много ви е страх да прекратявате дълги връзки! та ти и сама виждаш, че не върви... бий му дузпата и си гледай живота![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Там е работат че нищо м/у нас не се е променило.Нито е станал по студен,нито ме пренебрегва,постоянно ми звъни и тн..Държи се с мен както преди все едно нищо не е станало
И когато за поред път зачекна темата ми почва да ми приказва че само съм си втълпявала глупости ,4е сам търсела причина да се скаране
Общо взето нищо не се е променило,ко не ми бяха казали вроятно нищо нямаще да разбера ....
ти си луда бе![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Mnogo kofti,no vse pak ot kyde si sigurna,4e ne sa go pripoznali?Vsichko e vyzmojno,no ako e bil naistina toi opredeleno ima neshto stranno,zashtoto ako onova momiche mu beshe prosto priqtelka shteshe da ti kaje za neq,a ne da te lyje,4e ne e bil toi.Imash osnovanie da se samnqvash,no ne razbiram zashto ostavqsh neshtata taka.Qvno s razgovor nqma da stane...neznam kak da go pritisnesh za da priznae sled kato ne iska.
Tova che ne ti dava telefona si sashto e znak,4e te lyje..Prosto mu kaji,che iskash istinata,zashtoto pone tova ti dalji i che ako ne ti q kaje shte go ostavish i nikoga nqma da go poglednesh...Prosto trqbva da ima nachin da priznae..i ako dyrji na teb trqbva da ti kaje,a ne da te naranqva.
I vse pak se uveri,che naistina e bil toi! Uspeh!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ако няма какво да крие, тогава защо го крие и не иска да ти каже?Значи, има нещо...
а ако не е бил той???
Дейм бич,зарязвай гу![]()
"любовница" ухаухауахаухаухаухауахаух аухауахаухауахуахаухауаха ухауахаухаауахауахаухауах аухаухауахаухаухауахаухау ахуахаухауахауха ауимбауе ауимбауеееееее
еми явно вече не те обича просто му кажи щом ще се лъжим по добре да не сме заедно .. остави го да си гледа живота и неговата любовница .. тъй като вече не те обича и ти го знаеш няма смисъл да го притискаш .. и да ти каже и да не ти каже нещата ще са по същия начин
Ами зарежи го...
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
аве следващия път като ги видят твойте хора ги предупреди да ти звъннат веднага - отиваш ти на място, правиш се на света вода ненапита, запознаваш се евнтуално с момичето и ако все пак той се обръне към теб с "гаджето ми", допълни "бившето" и му гледай сеира.така де, поне смях да стане, защото ако го приемеш на сериозно...ще тие кофти, а не си струва.
Знаеш,че те лъже.Лесно можеш да го разкриеш-без да го караш да си признава.Нужно е просто да го следиш.Но му направи снимки с другата,за да имаш доказателство,че те лъже.А после го зарежи.
а ако го обърнеш на бъзик, ще можеш да го унижиш, без да правиш сцени и да си съсипваш своя имидж..ако наистина си му мн ядосана, де.
Може да я навива за тройка![]()
![]()
![]()
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Прав сиПървоначално написано от Quasar
![]()
Ами ако има още 2? TheMan,предлагам да дойдат вЪВ "влакчето".
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Дам няма да е лошо.Първоначално написано от Na^PoPa^RaSoTo
И все пак го обичам!!Добре ми е с него....ако наистина го е направил явно е било само моментно увлечение и докато не го видя с очите си няма да предприема по сериозна крачка.Ако не ме обичаше нямаше да прави/м планове за напред (да живеем заедно \/ ) ,нямаще да е мил и да изпитва такава страст към........
![]()
Може да ви звучи тъпо и да мислите че съм няква глупачка....но за мен той е най-важен ........
А пък малката пикла ако я пипна.......![]()
![]()
![]()
хихихи
Всъщност най-вероятно е седнал...Първоначално написано от Th3MaN