.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Книги

Hybrid View

PlayBoy LOL макар,че не е книга

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Сподели тук.
    Собственост на Canis_Dirus

Така...мацката е от планета, на която хората са много силни физически...и са леко наивни. Говори си тя с пича, който вероятно е от Земята:

Тя: - ...и винаги си имам неприятности с мъжете. Искат да ме черпят, да ме държат за ръката.
    - Ами, самО момиче из тези заведения би трябвало да очаква някакъв интерес от страна на мъжете.
    - О, това ми е известно. Но не ми е ясно защо не ме слушат, когато им казвам, че не ме интересуват, и ги карам да се махат.
    ...
    Обаче съм открила, че където и да съм, има начин да се справя с тях. Казвам им, че ако не престанат да ми досаждат, ще им счупя ръцете.
    - И те престават ли?
    - Не, разбира се. Но след като счупя някоя и друга ръка, те си отиват, А останалите не ми досаждат повече.

И след известно време той я налазва:

- Спомних си какво ми каза. Искаш ли да ми счупиш ръката, Мета?

А това е най-якото:
    Грешката на Джейсън беше, че протегна ръка да я спре. Всъщност той така и не разбра какво се случи по-нататък. Изведнъж усети, че вече не стои на краката си, а лежи проснат върху пода. Рамото го болеше ужасно, а Мета вече я нямаше в коридора.

Книгата е Хари Харисън - "Свят на смъртта". Стана доста интересна, още не съм я прочела цялата. Преди това прочетох "Заложници в рая" на Клифърд Саймък...много въздействаща...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    впечатление ми направи последната книга която прочетох: "внимавай какво си пожелаваш" вярно малко е лигава, но ме накара да се замисля за някои неща
    иначе други любими книги са ми "На изток от рая" и "Самите богове"
    "Целувка за лека нощ"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си