Imam edin mnogo dobyr priqtel momche(ako moga oshte da go nareka taka).Dosta neshta sam spodelila s nego,moje bi pochti vsichko,zashtoto mu imam ogromno doverie i ne vednyj mi e dokazal kolko darji na men.Az sashto darja na nego,no samo kato priqtel.
Predi vreme beshe mi priznal,che ne me chuvstva samo kato priqtelka...az ne otvyrnah na tova i se otchujdih ot nego za malko.Minaha nqkolko meseca i otnovo pochnahme da chatim i izlizame.Toi mi govoreshe za drugi momicheta i az pomislih,che nqma nishto kam men veche.No ne e bilo tochno taka...
Ot skoro beshe pochnal da se dyrji stranno...iskashe da izlizame vse po-chesto.Osymnih se,che moje otnovo da izpitva neshto i go popitah.Toi otvyrna,che nikoga ne e spiral da me obicha.. Stana mi mnogo gadno,zashtoto az obicham bivshiq si priqtel i ne moga da otvyrna na chuvstvata mu.Napravo mi se iskashe da potyna nqkyde..toi me pomoli da izlezem,za da pogovorim.Otkazah,zashtoto nqma smisal.Toi iska da sam s nego,a az ne.
I otkakto provedohme edin dalag razgovor sprq da mi pishe...v skype ima tajno poslanie,a az neznam kakvo da napravq,zashtoto mnogo go naranih Ne iskam da go gubq...mnogo go cenq!
Kakvo da mu kaja...kakvo da napravq?Ne iskam da se chuvstva zle..