- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- House фенове има ли?
понеже гледах, че има супер много пънкари, метъли, емота и така нататък, пък не видях да има хаусъри. има ли ви изобщо тук? пишете ако да...смис...любими djs, labels и всичко квото ви радва или дразни в хауса
Имало ужасно много пънкари и метъли![]()
![]()
![]()
Убиваш ме. Иначе хаусът е много модерен и има много.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Е кфо? Малко ли са? Я се поразрови в тея теми тука....а и не говоря за тея чалгарчета, дето като чуят примерно destination calabria в дискотеката се кефят и казват айде аз съм хаусърПървоначално написано от `Death`Whore``
Има Разбира се
Поздрав Kobbe Baltazar and Jackrock - Moonshine.mp3![]()
![]()
![]()
![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Как да няма има разбира сеНо наистина повечето са пънкари и чалгари но какво да се прави това е техен избор да музиката която слушат така че аз ще ви препоръчам няколко HOUSE албума:
Dirty Electro House (2007)
Summer Mania (2007)
Sobieski Summer Hits (2007)
OXA House Parade (2007)
Pacha Ibiza (2007)
Blanco Y Negro Hits 07 (2007)
Това е супер...на повечето им личи по аватарите де...
може да звучи лигаво и доста комерс, ама аз напоследък доста се заслушвам в lounge и chill out-а. Като стил най като че ли слушам електро и фънки хаус, а лейбъл.....от аватара и подписа ми става ясно
btw като ти видях профила реших да пусна тая темаПървоначално написано от radito
Има.![]()
Най-вече хардкор техно и хард хаус... Ама от хауса не много неща,щото повечето са комерсиален шит.
DJ Balthazar - Trinity
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Въпреки че не слушам хаус.................ТАКА Е ТАКА Е !Първоначално написано от Alcohooligan
Тъпи гадни комерсиални боклуци![]()
И какво като е комерсиално? Според мен всяка музика е комерсиална, но това е друга тема.
я кажете някой нови тракчета.....![]()
![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
По нагоре бях пуснала нови албуми виж ги може да ти харесат добри саПървоначално написано от BrokenHeart
![]()
мда чух ги някой...мн са добри![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Тука има мн нови HOUSE парчета, албуми и сетове който се изнтересува да погледне сайта
http://www.music-club.net/index.php?...c=select&id=28[/b]
Разчиствах си компютъра и попаднах на две позабравени парчета. Поздравям с тях всички, които пишете в тази тема
http://www.data.bg/f.php?fid=26693309
http://www.data.bg/f.php?fid=17474609
Хаха,а ти LoVe' KaLoQn да не би да намрази ве4е 4алгата?ако е тека браво поздравления,но сам да се напсува6...тряа да си мн тъп,а ти го прави6.в толкова 4алгарски теми4ки си писал/а така 4е не се прави на такъв/такава каквато не си.а ина4е по темата-предпо4итам techno i gabba но и хаус си слу6ам:
1.dj revile-progressive electro mix
2.sean miller-studio city
3.JK-the dark site
4.steve angello & sebastian ingrosso-click
има има![]()
няма любов
ае чалгарите се правят на хаусърчета....хаусърчетата на емота..... и к'фо? немоа да фана.... къде е смисъла въобще...офффф НВМ
МРАЗЯ ХАУС ;] ша ма извинитИ![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Следя изявите на Robbie Rivera, Pete Tong, Victor Calderone, Junior Vasqes, Danny Tenaglia, Deep Dish, Lover4o, UsualSuspectBro, Starkillers.
Предимно tribal house слушам![]()
Айде едно поздравче и от мене Faithless - music matters (rollo and sister bliss mix)![]()
А ти на кво се праиш?Първоначално написано от Spork
Kade bez nas![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!