- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- House фенове има ли?
Kakyv e problema da slu6a6 2 stila?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Dirty Electro House (2007)
Summer Mania (2007)
Sobieski Summer Hits (2007)
OXA House Parade (2007)
Pacha Ibiza (2007)
Blanco Y Negro Hits 07 (2007)
Направо ми се насълзиха очите, много сте трогателни.
Стана много модерно да се слуша "хаус" като този, изброения. А по- тъжното е, че наистина си мислите, че това е хаус. К'во да се прави.....И аз харесвам иначе Deep Dish i Robie Rivera....но избягвам хауса като цяло...
Give me your best shot motherfucker!
Има, ама предпочитам Дръм Енд Бас пред Хаус...![]()
Ima, mnogo qsno \/
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Никога не съм харесвала чалгата това могат да ти го кажат много мои познати и какво не мога ли да помогна на хора които имат нужда от някоя чалга песен аааа?А и не мисля че те интересува каква точно музика слушам аз ти си слушай твоя стил аз моя. Ок?Първоначално написано от Анонимко
Айде насрахте и тая тема...мерси...за мацката или пича дето се възмущаваше от тва къв хаус се слуша ще и кажа, че според мен е нормално да слуша и такъв- за да се прави, значи някой го слуша. Дали ще се слуша по диип или по лекичък, това е въпрос на предпочитание. А на онова нещо, дето твърдеше, че чалгарите са хаусъри, а хаусърите емота, ще му кажа да си гледа паничката и да си живее в своя свят.
samo progressiv i to rqdko predpo4itam herd tehcno hard trance goa trance i hardstyle
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Наскоро се зарибих мн по iio - Chastity (Frank Bailey) и Ferry Corsten - Beautiful \/
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Присъединявам се към вашата групичкаИ аз слушам предимно хаус.
Някой по-горе каза, че било прекалено комерсиално.. честно казано не знам в наши дни да има някой, който да не прави музика за пари. Освен това като цяло съм "за" комерсиалната музика, след като е харесвана и слушана от повече хора, значи има защо.
Но в никакъв случай не съм се ограничавала единствено с това, което пускат по радиото, телевизията и в дискотеките. Дори понякога се дразня, че имат толкова ограничен брой песни и зациклят само на едно място, залагайки на познатото и известното. Но какво да се прави![]()
Поздрав с LXR vs. Andrea Doria - Freak Me (Fuzzy Hair Remix)![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Има![]()
Поздрав
Claude Vonstraoke - Whos Afraid Of Detroit
наи обичам рап ама след него е хауса много е здрав
I az,I az![]()
DANNY GRAHAM ft. CLARA- FREAKIN
DJ DISCIPLE ft. DAWN TALLMAN- WORK IT OUT
\/
Next Time I`ll be True...
По прицип слушам всичко...но предимно Хаус..много ме кефи тая музика..някакси ме успокоява..кара ме да се усмихвам...това е музика според мен стриктно за лятото..топла и свежа...това че много хора я хейтват си говори само за тяхното държание.
Но нека не обръщаме внимание на разни комплексари!
P.S.Падам си по по-лек хаус..нещо с женски вокали..трайбъла също ме кефи но ми е малко по-тежък.
Поздравче : Deep Zone Project feat Balthazar-Welcome to the LOOP (BG version) \/
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Initial_D, никой не е задължен да харесва хаусаТова, че някой не му е привърженик, не го прави "комплексар".
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
да кажем, че съм начинаеща хаус фенка...![]()
не мога да ви кажа любими диджей, миксове и т.н, но като цяло музиката ме кефи страшно мн :P
еми да ви поздравя с нещо:
Martijn Ten Velden - I Wish You would
и
Bluefish Ft. Anita Kelsey - Been Too Long
Първоначално написано от Анонимко
тва съм аз, обаче забравих да се регна![]()
мн ясно!!!!да избухваш на techno или trance си е др нещо!е тва си е истински яка изтрещялка/а и като си и яко натрещян...да не говорим/а за house-minimal и progressive само,въпреки 4е и на acid е яко ама наистина не е за всеки
Кефя се на къщите, да има фенове на House, мернал съм една двуетажка в провинцията...Дигнал съм и мерника отдавна, ше я бонбандирам![]()
Тцтц, стига се ебава с музиката, че щЪ скъсамПървоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()
Everything happens for a reason..
Ела пилеПървоначално написано от Ice
![]()
След няколко часаПървоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()
![]()
Everything happens for a reason..
хХАха, айде аз си лягам, че съм много изморен, лека Ани![]()