- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- House фенове има ли?
И там има мн хубави миксове
http://www.musicv2.com/artist/djkevine
I am the substance and the one who has no substance.
http://www.tribalmixes.com/
90% от хауса, който слушам е само от тук.
thefreak imash edna bira ot men za izkazvaneto!!!
anf3tamin4o ili tam kakto beshe...pishe se amfetamine (amphetamine)..kazvam samo da ne se obidish...
house ne e samo edin ot mnogoto stilove muzika.house muzikata ima kultura (kakto i vsqka druga elektronna muzika) tova prosto e nachin na jivot neshto koeto ne se razbira ot slushaneto na white horse v tupa diskotechka....
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
имаааааааааааа
... но във тебе като рана
ще пари мисълта,че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
I ako ne si razbral ot tazi tema, az shte ti kaja.Първоначално написано от Blue_Mushroom
Sigurno pochti vsichki ot tyi narechenite houser4eta v taq tema si nqmat i predstava za taz kultura ili ,che tova im e nachin n jivot.A i ne gi interesuva.
anf3tamin4o si e mn prav/a zatova pogledni malko se razrovi v temata, da vidish za kolko choveka im e tova "nachina na jivot" ili "kulturata" a se pravqt na razbirashti...
Поправи ме, ако не съм разбрал, но според теб тези на които хаус музиката не е "начина на живот" и си нямат и представа от културата й, нямат право да я слушат ?Или поне да казват, че я слушат и са й фенове. 'Щот вече се обърквам, сериозно. Отначало трябваше да знам колко бийта в секунда е, сега начина ми на живот и културата ми трябва да си ги променям.
molq viПървоначално написано от Dr.Hause
![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
намерих тук бийч хаус изслушах няколко парчета у супер много ме изкефи
Поздрав за всички почитатели на хаус музиката
Hed_Kandi_Beach_House-2CD-2007
Hed_Kandi-Twisted_Disco-2CD-2007
Hed_Kandi_Presents_Stereo_Sushi-2CD-2007
Не съм супер наусър както някои хора се истикват просто ми харесва яко музичката и си я слушам за кеф а не за начин на живот.![]()
![]()
![]()
Проблема тук е, че няма приемственост. Хубаво- ок, за теб стила е нов, сега се зарибяваш, но за Бога, как да навлезеш навътре като "разбирачите" те наричат "хаусърче". Забелязвам, че ги има и при другите стилове. Ама то без мрънкащи истории няма да се мине. Всички се възмущават от чалгари и поп фенове, но никой не иска да ги научи или привлече към своя стилПървоначално написано от LunaTriCk
ne me razbirai pogreshno hubavo e v bg da ima poveche fenove koito da haresvat tazi muzika no osven tova trqbva i da q razbirat.ne moje edin den da si na party a na sledvashtiq da si na masata v maznata kruchma.
kakto i da e spiram da pisha che da ne draznq golemite houseri i cluberi...xa
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
ооо без коментар просто .. това е музика бе хора всеки си я разбира по свой начин ... не мисля да робувам на някъф определен модел хаус и не мисля да ми дреме когато някой ми се напраи на големия разбирач и почне да ми обясняя как трябва да си променям живота .. абе да му се невиди мисля че всеки може да си избира как да живее и ква музика да слуша ... не държа да съм велика разбирачка стига ми просто да слушам музиката която ми харесва![]()
![]()
![]()
![]()
So free
Същност идеята на тази тема не беше да се караме или спорим, а я пуснах, защото ми се искаше малко да популяризирам тази музика. За да станеш част от музиката и културата се изисква време- това е голям и тежък преход- при мен беше нужно повече от година и половина. Но смятам, че намерих себе си.Първоначално написано от Blue_Mushroom
xaxa tochno zatova kazah i che mlukvam..ideata mi ne beshe da se pravq na razbirachka oshte po-malko da kazvam na nqkoi kak da jivee jivota si.iskazah mnenie tova che vinagi shte se namerqt hora s drugi vuzgledi e drug vapros.az razbiram muzikata po edin nachin nqkoi drug-po drug nachin no tova nikoga nqma da mi poprechi da narejdam gospodata chalgari cufnali mi na nqkoe party..
tva e ot men
ti nema li da mlaknesh we 4ovek golqmata hausarka si i ti...kvo ti pre4i i drugite da slu6at a ??? Az slu6am ma tfa ne mi e na4in na jivot kat tebe![]()
![]()
![]()
![]()
kat se draznish tolko are marsh hodi u pqsu4nika da si igrae6....
![]()
![]()
![]()
![]()
pishe se House......doktorche![]()
e dobre de ne sym razbira4![]()
btw Santra neka si vidi li4nite sob6teniq....
tuko 6to zavurshih edin forum za house http://housebg.forumi.bg vse o6te nqma hora za6toto e gotov ot predi minuta no 6te go populqriziram kadeto moga. Tyrsq moderatori koito ima jelanie neka pi6e na skype playb0y_hakera
Izkam sydeistvieto na Santra i Blue_Mushroom ako te jelaqt imat osigireni moderatorski mesta. za csqkukvi drugi ne6ta i vyprosi pi6ete na housebg2@mail.bg
Това в италика....за него се хващам. Не ми се иска да спреш да пишеш в темата или контактите ни спрямо музиката да се изчерпат с този ти пост. Нормално е да ти харесва едно, на мен друго-нали затова сме различно. Затова и бях написала в първия пост към темата, че ми се иска всеки да каже какво харесва като стил в хауса, защото хауса е много разтегливо понятие. Да сложи някой линк, да видим по този начин него. За съжаление това не се получава, въпреки усилията ми и услията на още няколко юзъра. Уви...[/i][/b]Първоначално написано от Blue_Mushroom
Dr.Hause za edno neshto moga da te pozdravq....i az se kefq na hed kandi
ta naposledak mnogo se razibih po funky housemoje da si drupnete neshto na mastiksoul..na dosta hora im se struva dosta pedalsko no ako vs mu se kefeha nqmashe da e koi znae kolko zabavno vse pak
vinagi sam si bila fenka na tribal,progressive,tech i dosta se nervq na deep (mnogo mi e zaciklqshto)...obicham mnogo jenskite vokali.naposledak ne sam sreshtala set koito da me vpechatli s neshto novo,razlichno i po razchupeno...za sajalenie...smqtam che v bg ima mnogo mnogo dobri dj's na koito ne e daden shans i taka natataka...
mrazq i naposledak chesto puskania minimal.prosto nqma takava boza.nai mnogo me drazni tova che pochnaha da go puskat navsqkade i s nego razvaliha muzikata v Mania...obshto vzeto malko neshta me draznqt i ne tolkova v samia pod stil na house a po skoro edin losho mixiran set...kefq se na vsichko koeto e po underground
kato se setq neshto drugo shte napisha poveche![]()
Всички се оплакват как в БГ всеки втори е "хаусър" , а тука е точно обратното повечето хора незнаят какво по дяволите е хаус и транс, и никои не слуша такава музика от 4 години, които съм тук само 3 човека да знам които да слушат електронна музика, това е другата краиност и единственото място което мога да слушам такава музика е в нас и на Ipod-а ми, и това не е хубаво като никои не ти споделя музикалните предпочитания..
I am the substance and the one who has no substance.
\Първоначално написано от Liz
/
Are stiga ve4e s toz balthazar to qsno 4e ne ste 4uvali za drugi dj ama pone ne se izlagaite taka pove4e ot polovinata ot vas ne sa st1pvali na partita ama se praqt 4e razbirat mnooo ste mi qsni takiva kat vas ve ili p1k zarad t1pite 4algari det sq proslu6aha house samo 6tot sq tva e moderno ve4e ne moje da se di6a po klubovete ot vas q si v1rvete tam ot k1deto ste do6li i ostavete istinskite fenove .btw nqma da pi6a na bg i prestanete da opqvate 6tot ste sme6ni i az ne iskam da davat turskite novini po bnt ama ko da se prai...ae
TONY THOMAS-THE BEST!!!!!
Тука смееееееееееееееееееееееПоздрав : WAWA & THOMAS GOLD - LATIN THING [ELECTRO MIX]