.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: Помощ

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Колко,още човека трябва да ти кажат,че си зле,за да го проумееш.Стига с тея хапчета,упомни се.То така лесно,ако ставаха тези бебета......
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Колко,още човека трябва да ти кажат,че си зле,за да го проумееш.Стига с тея хапчета,упомни се.То така лесно,ако ставаха тези бебета......
    кво се учудваш...тръгнала да прай свирки пък незнае едно елементарно нещо и чак хапчета взела.....то досега толко жени да са надули корема ако е било толко лесно!!!
    ЖиВоТа е ЕдНа БуРя в ЕдИн МиГ СлЪнЦеТеТо Те ГаЛи,а В СлеДваЩиЯ МоРеТо Те БлЪсКа в СкаЛиТе

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от PrI$Tra$TeNa
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    кво се учудваш...тръгнала да прай свирки пък незнае едно елементарно нещо и чак хапчета взела.....то досега толко жени да са надули корема ако е било толко лесно!!!
    Слава тебе,Богу,че се намери един нормален,човек дето да проумее,това.Аз,като и обяснявам,че няма,елементарна сексуална куртура,тя не вярва и тва си е.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    temata e bazik
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    temata e bazik
    дори така да е....сещаш ли се че някаде там из обширна българия има още толкова (че и по-зле) мацки дето незная и най-елементарното нещо! (неказвам че аз знам много...признавам си не е така,но знам квото ми трябва ) !!!
    ЖиВоТа е ЕдНа БуРя в ЕдИн МиГ СлЪнЦеТеТо Те ГаЛи,а В СлеДваЩиЯ МоРеТо Те БлЪсКа в СкаЛиТе

СТИГА ВЕЧЕ ПРОСТОТИИИ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mi neznam 4uvala sam 4e moje ot garloto da sleze do dolo na jenata i da stane fala.. ta 6te e sigorno li vtoriq put
    alele abe ti ot koq komuna izliza6 i moje li da popitam ne6to kato be6e malka za zakuska treva li ti davaha sledva6tiq pat si sloji prezervativ v ustata da e po sigurno

Извинявай, че ще ти го кажа, но си тъпа или си на 10. Как въобще можеш да си помислиш, че при орален секс можеш да забременееш. И хапчета даже си пила и то с бира, нали вече си голяма. Няма да забременееш, не се притеснявай. Не е лоша идея да се образоваш малко преди да правиш секс.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

priamtov
    Guest
    Sajalqvam 4e 6te vi go kaja no mai vie ste t1pite,tolkova li ne vijdate 4e temata e bazik?!?

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    може ли да се изсмея
    няма любов

Голям фен Аватара на 50cent

Re: pomo6t

Zdrasti hora! Mnogo sam pritesnena! na4i neska praih oralna na moqt maj i toi mi se izprazni v ostata! oba4e az se opla6ioh 4e moje da sam bremena i vzeh hap4eta tam nqkavi espakel.. oba4e gi pih s bira! I sega kajete mi 6te podeistvat li?4akam saveti!
    tva e bahti bazika ne e vazmojno da ima tolkova prost 4ovek 6tom moje6 da pi6e6 na pc na4i ne si tolkova prosta

ako si blondinka 6te ti povqrvam, no vse pak se nadqvam da e bazik. vapreki 4e v dne6ni vremena vsi4ko moje6 da o4akva6

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от PrI$Tra$TeNa
    Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    temata e bazik
    дори така да е....сещаш ли се че някаде там из обширна българия има още толкова (че и по-зле) мацки дето незная и най-елементарното нещо! (неказвам че аз знам много...признавам си не е така,но знам квото ми трябва ) !!!
    mdam se6tam se i napuulno te podkrepqm
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от priamtov
    Sajalqvam 4e 6te vi go kaja no mai vie ste t1pite,tolkova li ne vijdate 4e temata e bazik?!?
    Дори и тази тема да е бъзик има други подобни, които не са. Защото деца на 12 годин9и правят секс без да имат и минимална сексуална култура и после задават глупави въпроси.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Цитирай Първоначално написано от priamtov
    Дори и тази тема да е бъзик има други подобни, които не са. Защото деца на 12 годин9и правят секс без да имат и минимална сексуална култура и после задават глупави въпроси.
    Напълно съм съгласна с Aleandra.

preglutna li ili ne? ako si go ispliula togava nqma problem (makar 4e ne e sigurno, pak moje da si propusnala da ispliue6 nekoi drug spermatozoid), no ako si glutnala togava ve4e 100% si bremenna, hap4etata predpazvat ot zabremenqvane pri normalen sex, ne i pri oralen, sorry macka, sledva6tiq put predi da napravi6 ne6to takova pitai dali ima nqkva opastnost

Zdrasti hora! Mnogo sam pritesnena! na4i neska praih oralna na moqt maj i toi mi se izprazni v ostata! oba4e az se opla6ioh 4e moje da sam bremena i vzeh hap4eta tam nqkavi espakel.. oba4e gi pih s bira! I sega kajete mi 6te podeistvat li?4akam saveti!
    Съвет:
    Чети повече книги, само така ще се ограмотиш! Никакви хапчета няма измислени за поумняване, затова не се надявай на медицината.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Внимавай да не ти влезе в очите или ушите че тогава бремеността е 100 % -ова,ако си глътнала е 99 % не се знае някой сперматозоид може да се изгуби из хранопровода ти и да не достиген до матката ти...

Ne moje da si bremenna !!!
    Na kogo da se molq az veche ne znaq, da spechelq surceto ti silno jelaq!

i si dala 30leva za ednooto ni6ty

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си