Колко,още човека трябва да ти кажат,че си зле,за да го проумееш.Стига с тея хапчета,упомни се.То така лесно,ако ставаха тези бебета......
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Слава тебе,Богу,че се намери един нормален,човек дето да проумее,това.Аз,като и обяснявам,че няма,елементарна сексуална куртура,тя не вярва и тва си е.Първоначално написано от PrI$Tra$TeNa
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
дори така да е....сещаш ли се че някаде там из обширна българия има още толкова (че и по-зле) мацки дето незная и най-елементарното нещо! (неказвам че аз знам много...признавам си не е така,но знам квото ми трябва ) !!!Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
![]()
![]()
![]()
alele abe ti ot koq komuna izliza6 i moje li da popitam ne6to kato be6e malka za zakuska treva li ti davahaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
sledva6tiq pat si sloji prezervativ v ustata da e po sigurno
![]()
Извинявай, че ще ти го кажа, но си тъпа или си на 10. Как въобще можеш да си помислиш, че при орален секс можеш да забременееш. И хапчета даже си пила и то с бира, нали вече си голяма. Няма да забременееш, не се притеснявай. Не е лоша идея да се образоваш малко преди да правиш секс.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Sajalqvam 4e 6te vi go kaja no mai vie ste t1pite,tolkova li ne vijdate 4e temata e bazik?!?![]()
може ли да се изсмея![]()
няма любов
tva e bahti bazika ne e vazmojno da ima tolkova prost 4ovek 6tom moje6 da pi6e6 na pc na4i ne si tolkova prostaПървоначално написано от Анонимко
ako si blondinka 6te ti povqrvam, no vse pak se nadqvam da e bazik. vapreki 4e v dne6ni vremena vsi4ko moje6 da o4akva6![]()
Дори и тази тема да е бъзик има други подобни, които не са. Защото деца на 12 годин9и правят секс без да имат и минимална сексуална култура и после задават глупави въпроси.Първоначално написано от priamtov
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Напълно съм съгласна с Aleandra.Първоначално написано от Aleandra
preglutna li ili ne? ako si go ispliula togava nqma problem (makar 4e ne e sigurno, pak moje da si propusnala da ispliue6 nekoi drug spermatozoid), no ako si glutnala togava ve4e 100% si bremenna, hap4etata predpazvat ot zabremenqvane pri normalen sex, ne i pri oralen, sorry macka, sledva6tiq put predi da napravi6 ne6to takova pitai dali ima nqkva opastnost
Съвет:Първоначално написано от Анонимко
Чети повече книги, само така ще се ограмотиш! Никакви хапчета няма измислени за поумняване, затова не се надявай на медицината.
Внимавай да не ти влезе в очите или ушите че тогава бремеността е 100 % -ова,ако си глътнала е 99 % не се знае някой сперматозоид може да се изгуби из хранопровода ти и да не достиген до матката ти...
i si dala 30leva za ednooto ni6ty![]()