Zdraveite. Re6ih da napravq taq tema za6toto ve4e ne izdurjam. vijte za kfo staa vupros..

Haresvam edno mom4e ot 3 godini, no toi otna4alo ne pokazva6e nikakuf interes kum men.. Taka si minavaha godinite i eto 4e doide momenta v koito trqbva6e da se razdelq s klasa si. (zavur6ih 7-mi klas) I estestveno pove4e nqma da se vijdame s nikoi ot biv6iq mi klas.. I po toq slu4ai re6ihme da izlezem s nego (mom4eto koeto haresvam) i o6te fr... Izlqzohme i si kupihme alkohol.Napihme se (pone az de..Za nego ne sum sigurna) i po4nahme da se celuvame..Ili po-to4no TOI me celuna purvi. Nz za6to go napravi.. dali izpitva ne6tu kum men ili tfa e bilo prosto ei taka Sled kato se poceluvahme malko toi mi kaza 4e me haresva..No nz dali da vqrvam na tova.Vse pak bqhme pili malko ili mnogo.. I sled okolo mesec re6ihme da izlezem Otnovo da se vidim. Pak kupihme alkohol no toi NE be6e piqn. Toq put bqh sigurna. I pak me celuna i dori mi predloji da go napravim.. No az ne se suglasih.. Prosto neznam dali me haresva.. To az ve4e ludnah po nego! Neznam kfo da pravq..

Dali vsi4kite mu celuvki i dumi bqha pod vuzdeistvieto na alkohola ili e bil dostatu4no iskren..?!? Neznam.. Molq vi pomognete mi. Neznam kakvo 4uvstva kum men..dali izob6to izpitva ne6to ili iska samo da se vuzpolzva ot men? Dali ima smisul da mu kazvam kakvo izpitvam ili prosto da si zamul4a i da go pazq v taina, da go zabravq?? Molq vi pomognete mi. Naprau ne izdurjam ve4e..!!