- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Самозадоволявене с вода!
zna4i edna fr kaza 4e se zadovolqvala v banqta pod du6a taka de na pusnata silno struq.Vie pravi li li ste taka i iskam da popitam qko li ?da probvam li?
kajeteeeeeeee
mersi predvaritelno
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
тва ми е любимото бе ! стигам оргазъм за няколко секунди... пробвай ама ще се пристрастищ, при секс не можеш да получиш подобно удоволствие...
probai s krastavica-nema takoa![]()
da ti kaja li tova mi e i na men liubimo dori i seksa ne mi tolkova priqten kolkoto tovaПървоначално написано от sht
super e
Даааа.Споделям това мнение!Първоначално написано от beautiful.soul
![]()
Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от 182+44_4adel
хаха.. абе, друго си е мъжко като има!
Само така не си е оферта.![]()
supersko e pod du6a!! probvai
nz ....az go pravq ot okolo 2 godini i sam super pristrastena ve4e....naprao da ..efekta parviq pat e nai o4arovasht napravo mi se zamaq glvata ... ne go pravi tvardde 4esto zashtoto kato e po narqdko udovolstvietot e po golqmo ...GOod luck
Б@х мааа му! Почувствах се не нужен като я прочетох тая темаАаа ша махам душа у дома!
![]()
Play hard,go PRO!
Tva e...neveroqtno!!!Moje bi nai-barziq na4in za poly4avane na orgazam!Barzo,lesno sus strahoten efekt i kolkoto po rqdko go pravi6 posle e po hybavo![]()
![]()
![]()
![]()
точно така онанизмът е смисълът на живота
mda opredeleno e mnogo QKO![]()
![]()
AMI AKO SI DEVSTVEN NIAMA LI DA TI SE RAZKASA DEVSTVENATA CIPA OT VODATA KATO PRONIKVA V TEB ??
не разбира се. трябва да е прекалено тънка че от вода да се скъса. ако от водата се къса, то при всичките катерения на стълби и подскачания и тичания и разни движения напред-назад, да се е скъсала 100 пъти вече...Първоначално написано от Анонимко
впрочем трябва да сте мн загорели че да се възбуждате от водя. та това е вода. се едно като се къпете и се подмивате отдолу да се възбуждате и да обръщате очите под душа... боже мой!![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
А ние момчетата(мъже) какво да праим а? хаха :ю)
axxa HagpycaH nz kvo 6e pravite ama pod du6a naistina e super qkouspeh macka
predlagam da sprem da im proizwejdame dushowe da gi widim togawa kakwo shte prawqt..
jenite si rugate dushowe krastawici banani dezodoranti i kakwi li ne glyposti posle mujete bili izwrateni.. dobre
дамммПървоначално написано от cherinka
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Първоначално написано от <black soul>
Хахаха, е, не! Ти ме разби, честно!
Естествено, че не се възбуждаш от водата, просто, когато пуснеш силна струя вода върху... ти трябват няколко мин да свършиш.![]()
Аве я ми обяснете на мен как става тая работа че да взема и аз да пробвам...