zdr ot mene. zna4i problema e takyf 4e ima edno momi4e koeto be6e gadje sas nai dobriqt mi fr . no tq go skasa i sq samo my zvanni i si govorqt
. e dade ama neq q haresvam, toi kaza 4e 6a mi pomogni i 4e ne q haresva ve4e , no neznam dali 6te stane ne6to mejdy nas za6toto sas neq samo edno zdrasti si kazvame ...
![]()
следващия път като си кажете здрасти,подметни по между другото,че ще и изсмучеш клитора като рохко яйце
аха.
...и? съвет или споделяш просто?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от Player
![]()
![]()
![]()
a po temata..4eki 4e zabraih kva be6e![]()
![]()
![]()
6tom kat e edno kelevo zdr i za tolkoz vreme nit ti nit tq e kazala ne6tu edva li 6ta ugrei ama nz
BTW ako nqkoi ot frendovete mi izliza s biv6e moe gadje 6e mu potro6a glatata s gumeniq vibrator na maika mu![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Abe chovek, mnogo qsno che shte kaje che veche ne q haresva..ti kakvo ochakvash?da ti kaje, nedei shtoto oshte q haresvam li????Po-dobre zareji taq rabota,zashtoto vse pak moje da naranish priqtelq ti..
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
бързо истива ве братче...Първоначално написано от 6IBIDAK
![]()
дай друг акъл![]()
Следващия път я бутни на земята и се извини,естествено.Кажи нещо от сорта: "Опс,без да искам.А ... довечера свободна ли си?"Първоначално написано от Анонимко
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Не,това е само секс.За да е истинска любовта,трябва да и говори мръсни думи,докато я чука.Първоначално написано от 6IBIDAK
![]()
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
mi opitai se da i kaje6 ne6to pove4e ot zdrasti...obadi i se izlezte na kefe...posle na disko...malko po malko ne6tata 6te se naredqt i 6te si proli4i ako te haresva
Оф ТоЗ пЪк!КвО мЕ гЛеДаШ бЕ?ГоТиНа СъМ...оБиЧаМ дА сЕ нАдУвЪм~*~БеЗ пАрИ нА НиКоЙ нЕ тАнЦуВаМ...в КлУбА мОйТе ХоРа ИзБуХвЪт~*~А бАлЪцИтЕ сЕ зДуХвАт~*~А СиЧкИ мАлКи МрЪсНиЦи КлАтЯт ЦиЦи~*~ТуКа ПъК е ЗаБрАнЕнО зА дЕвИцИ [!]
mi shtom si siguren che fr ti ne q haresfa veche.. sledvashtiq pyt kato q vidish i kaji ne6ty po razlichno ot "zdr".. zagovori q.. izlizaite i taka ;]
~!1912!~
Сварии и един чай.И докато го изпие БАМ с нещо и от там нататък ти си знаеш...
nema drug akal kat iztiva barzo 6e q ebe6 vav microvalnovataПървоначално написано от Анонимко
![]()
Абе щом сте само на здрасти ,значи едва ли проявява особенен интерес.По-склонна съм да мисля че още харесва приятеля тиВсе пак опитвай се да я заговориш,покани я да излезете някъде,направи някъв опит да я спечелиш и да разбереш за чувствата й.Пък ако те отреже...поне ще знаеш че си се опитал
![]()
Според мен не трябва да се занимаваш с нея точно сега.Не е добър момента, защото все пак скоро са скъсали, а и щом си говорят честичко е възможно да има някакви чувства.Най-добрия ти френд го е казал просто ей така, че ще ти помогне, а не че наистина ще го направи.Хем иска може би, хем не може да я забрави.