Духал съм на циганите![]()
![]()
![]()
И за какъв се имаш като си богат.От работа вкъщи да се правиш на големия работник и богаташ по форумите.
Ти си комплексирано циганче
еи quench аз съм приятел на монке не се закачаи снего!!!!!!!!!!!!
няма да се закачаи-ямсамо ще ви побърквам от яд
и кво, да - уча, работя и градя бъдещето си, а това какво правя в свободното си време си е моя работа, защото мога да си го позволя
айде, моя ред мина, кажете сега кой какво работи от вас и какво е работел преди?![]()
да си мерим патките,а?![]()
Твойта е чернаПървоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
![]()
кво работиш?Първоначално написано от Guderian
6te de deportiram f konclager be kele6Първоначално написано от quench
Дай да те питам--на колко години си?
23 и половина, що?
да не би сега да се оттеглиш с аргуемнта, че не си в моята възрастова група?![]()
Тъкмо си в разцвета на физическите си сили... Ще си ни полезен в някой концл....Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
vzemi se kompleksirai i se samoubii be negroliubecПървоначално написано от quench
Просто не ти отива на годините да говориш такива неща.
Факта че си дошъл в нашата държава показва че си просто едно момче от джунглата което цяло детство си е блъскало голямата киферица в дърветата.
Ако разберат какъв анархист си ще фръкнеш от работното си място мигновеноПървоначално написано от exploitedteen
![]()
kuf klient beПървоначално написано от exploitedteen
ti pa koga stana dilur
![]()
Анархистите са дилъриПървоначално написано от SoulCrew
![]()
![]()
![]()
оригинален си като Вили Вуцов и също толкова интелигентенПървоначално написано от turbotobg
а иначе виждам, че кучешката пасмина се събира много на тоя форум, време е да го прочистим и да се оттеглим, за да оставим тийнчетата свободно да си лафят![]()
Преди това ще се "прочистим" от тебПървоначално написано от quench
![]()
Никога не се вживявай в някой велик и не забравяй произхода си![]()
произхода ми е до 9-то коляно чисто български, турчин такъв!
дядовците ми са се борили в отечествената война срещу фашисти, далеч по-страшни от теб, сополанко!
пра-пра дядо ми е бил главатар на хайдушка чета, опитала се да освободи Левски на пътя му от Ловеч за София
в рода ми има само интелигентни и доблесни мъже и жени, докато твоят сигурно още събира тютюн по Родопа![]()
quench, май те настъпахме много лошо и вече започваш да се измъкваш като си измисляш неща които на теб ти се иска да са верниПървоначално написано от quench
![]()
ако дядо ми те види какво си написал, ще те отвори от корема до гърдите с ножа сиПървоначално написано от Guderian
но нищо, мен не можете да ме притиснете, защото мравките не могат да гътнат слона - да, той е сам, но гордо се извисява в полето, докато те се опитват с малките си устички да прогризат дебелата му кожа - и макар той да може да ги смачка с едно движение, достолепно запазва спокойствие, защото след няколко години той пак ще е тук, а мравките ще са отдавна изчезнали....![]()
Няма да свършат, имам си многоПървоначално написано от exploitedteen
А ти ходи за 1 доза кафево и се връщай
![]()
Gospodi,ela si go priberi....Първоначално написано от quench
Моля комунягите да не пишат,всички знаем че са педали![]()
Първоначално написано от Метоман
А ти за особено мъжествен ли се имаш?![]()
Собственост на Canis_Dirus
Разбира се,с ръка 41 какъв да съмПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
питала ли си се, защо нацистите не пускат снимки във форума? може би, защото като видим, че са в 8-9 клас, ще им се смеем, или защото имат ниско самочувствие и се смятат за расово нечисти?Първоначално написано от _Cuddly_
![]()