.
Затворена тема
Страница 14 от 23 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 570

Тема: Хитлер

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Може и да падаме на тяхното ниво, но според мен не трябва да оставяме такива хора спокойно да пропагандират болните си идеи...

Ако говориш за преки, физически действия- вече не се занимавам, остарях и поумнях, но... словесната война срещу тази пропаганда никога няма да спре... защо ли??
    Прочети пак поемата??
    Аз прочетих "Моята борба" [-o<

И какво научи?

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от Метоман
    Дай линк да си я дръпна

Мега фен Аватара на quench
    хаха, защо реалииралите се в живота истински синове на Фюрера нямат неговата Библия на етажерката си?

когато прочетеш "Моята борба", разбираш колко обръкани са били разсъжденията на един болен мозък и как тази книга не съсъдржа никаква истина - просто квазиинформацията в еня е толкова мъглява, че позволява на сульо и пульо и досега да я тълкува в различен, удобен за него план - както е и с религиозните книги
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

И какво научи?
    хаххахаха... научих, колко може да бъде изпаднала една човешка душа, докато е обвита в омраза и жажда за власт и реваншизъм.
    Научи ме да мразя човечеството

ПП. ей писна ми да пиша глупости на "камарадите"... и без това не са истински национал-социалисти...
    Значи не си научил нищо

И какво научи?
    хаххахаха... научих, колко може да бъде изпаднала една човешка душа, докато е обвита в омраза и жажда за власт и реваншизъм.

ПП. ей писна ми да пиша глупости на "камарадите"... и без това не са истински национал-социалисти...
    Значи не си научил нищо
    сподели, водачо и просветителю наш

Цитирай Първоначално написано от quench
    И какво научи?

Значи не си научил нищо
    Колко голям играч е Фюрера ли

И какво научи?

Значи не си научил нищо
    хех, ако искаш да описваш делата на любиямия лидер с некви селски, мангалски изрази, давай - разкажи ни какъв "играч" е бил в действителност

И какво научи?

Значи не си научил нищо

хех, ако искаш да описваш делата на любиямия лидер с некви селски, мангалски изрази, давай - разкажи ни какъв "играч" е бил в действителност
    Кое повече те интересува?Как преаба Хинди?Или Аншлуса?Или судетите?Или Рейнската област?Или Прага?А може би френската екскурзиика

ооо, да, мръснико, говори ми, а аз ще гледам портрета на Рудолф Хес, тоя истински мъж и ще лъскам здраво бастуна, както би направил всеки истински Ариец

Голям фен Аватара на pathetic
    Вземете се сберете,нАпийте си,па си говорете,бе,маа му стара.

То край нямате.

„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Е,че вий по семейному ке се сберете-домошарски у некого и ще се напийти със сливовица.

Знам че си гей и лъскаш чекии на истински мъже

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от pathetic
    Вземете се сберете,нАпийте си,па си говорете,бе,маа му стара.
    Ще те вземем със себе си да ни правиш компания

Мнее
    без жени,де.

Вашите герои ще ви правят компания през дългите безпаметни пиянски нощи.

тара ра ра.

и музика от някой филм с Радж Капур.

Ей така ми дойде,не зная защо хаха.

onq den edno cigan4e f supera vika6e na prodava4kata kako volen 6e ni prai na sapun - nego go sravnqqqt s hitler

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Мен ме интересува как прееба немският народ и всичките онези семейства останали без бащи, синове, братя и т.н.
    Това че е така - така е.

Но при война... няма начин да не е така,още повече при толкова мащабна война. За постигането на някаква цел се изискват жертви. Сталин,Чърчил и така нататък не са ли пожертвали много хора? Даже руснаците са пожертвали много повече хора във ВСВ,отколкото немците...

Изобщо има ли голяма война в световната история без много убити (изключвам "Студената")?
    Самият Сталин е казал,че "Смъртта на един човек е трагедия. А смъртта на милиони - просто статистика"...
    знаеш ли какво е споделял пред най-приближените си, когато руснаците са отблъснали немците на източния фронт? "немските войници ме предадоха"

когато се организира цивилната съпротива, казва същото и за тях - "мислех, че немският народ е много по-смел и достоен, но явно съм се лъгал. бъдещето принадлежи на упорития и трудолюбив народ на изтока"

съжалявам, но той е бил луд, наистина - карал е СС да застрелват бягащите от цивилната съпротива, което пък е измислено от руснаците при обсадата на Сталинград

искам да кажа, че не виждам защот трябва в името на болни, невъзможни идеи да казвате, че може да бъде жертвано всичко?

все едно тея войници, които са изпращани на фронта, не са имали семейства, домове, все едно не са държали снимките на децата и съпругите си в джоба до сърцето си, все едно не са били хора....

и това не са само германци - западните имппериалисти, социалистите-фашисти, нацистите, източните монархии - всички са държали като заложници собствените си народи, карайки ги да скачат според тоягата - в името на доброто на УПРАВЛЯВАЩИТЕ

държавата има функция да осигурява спокойно и пълноценно съществуване на гражданите си, а не да записва положителен икономически ръст - което е самоцел за десните, свързана с много лишения от страна на народа и лъжи, че е ОК - нито пък е задача на държавата да организира репресивни дейности или да подклажда агресия срещу друга държава, което може да доведе до война и е потенциален риск за изпълняването на функциите - свобода, спокойствие, сигурност

начинът не е да се стреля и убива, да се пуска на свобода омразата - защото има винаги по-силен от теб, който да те смчка и после не властта, а населението страда...

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Мен ме интересува как прееба немският народ и всичките онези семейства останали без бащи, синове, братя и т.н.
    Това че е така - така е.

Но при война... няма начин да не е така,още повече при толкова мащабна война. За постигането на някаква цел се изискват жертви. Сталин,Чърчил и така нататък не са ли пожертвали много хора? Даже руснаците са пожертвали много повече хора във ВСВ,отколкото немците...

Изобщо има ли голяма война в световната история без много убити (изключвам "Студената")?
    Самият Сталин е казал,че "Смъртта на един човек е трагедия. А смъртта на милиони - просто статистика"...
    знаеш ли какво е споделял пред най-приближените си, когато руснаците са отблъснали немците на източния фронт? "немските войници ме предадоха"

когато се организира цивилната съпротива, казва същото и за тях - "мислех, че немският народ е много по-смел и достоен, но явно съм се лъгал. бъдещето принадлежи на упорития и трудолюбив народ на изтока"

съжалявам, но той е бил луд, наистина - карал е СС да застрелват бягащите от цивилната съпротива, което пък е измислено от руснаците при обсадата на Сталинград

искам да кажа, че не виждам защот трябва в името на болни, невъзможни идеи да казвате, че може да бъде жертвано всичко?

все едно тея войници, които са изпращани на фронта, не са имали семейства, домове, все едно не са държали снимките на децата и съпругите си в джоба до сърцето си, все едно не са били хора....

и това не са само германци - западните имппериалисти, социалистите-фашисти, нацистите, източните монархии - всички са държали като заложници собствените си народи, карайки ги да скачат според тоягата - в името на доброто на УПРАВЛЯВАЩИТЕ

държавата има функция да осигурява спокойно и пълноценно съществуване на гражданите си, а не да записва положителен икономически ръст - което е самоцел за десните, свързана с много лишения от страна на народа и лъжи, че е ОК - нито пък е задача на държавата да организира репресивни дейности или да подклажда агресия срещу друга държава, което може да доведе до война и е потенциален риск за изпълняването на функциите - свобода, спокойствие, сигурност

начинът не е да се стреля и убива, да се пуска на свобода омразата - защото има винаги по-силен от теб, който да те смчка и после не властта, а населението страда...
    Мама ти деба долна........Всички знаем защо Хитлер напада СССР............Не се прави на ударен!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Guderian
    Дай линк да си я дръпна
    nsdap . biz някои доставчици филтрират адреса, за улеснение може да ползваш онлайн прокси.
    Код:
               __
                      __
                     /\_\
                    / / /_
                   / /_/\ \
                  _\ \/  \ \
                 /\ \  /\ \_\
                 \ \/  \ \/_/
                  \  /\ \_\
                   \/_/ / /
                     / / /
                     \/_/

заради кое, глупако? ти явно си доста по-тъп от тоя хулиган, дето ти е на аватара....

СССР изобщо не ме интересува - знаеш ли защо е била Втората световна? за да могат фашистите Сталин, Хитлер, Мусолини, както и Държавния съвет на Императора да си разделят света наново, ей затва

леле, колко сте тъпи, дори не заслужавате да ви се удари шамар, ей!

заслужавате да сте в първите редици при щурма на Сталинград, ей това залсужавате - нали искате да сте герои - и някой да си изтрие подметките с вас,а?

заради кое, глупако? ти явно си доста по-тъп от тоя хулиган, дето ти е на аватара....

СССР изобщо не ме интересува - знаеш ли защо е била Втората световна? за да могат фашистите Сталин, Хитлер, Мусолини, както и Държавния съвет на Императора да си разделят света наново, ей затва

заслужавате да сте в първите редици при щурма на Сталинград, ей това залсужавате - нали искате да сте герои - и някой да си изтрие подметките с вас,а?
    Колко си тъп!Да наречеш Рудолф Хес хулиган си е доста просташко!
    С това промито мозъче,няма да стигнеш до никъде......Та нали аз съм параноик и обвинявам за всичко евреите.......Ти пък обвиняваш Сталин,Хитлер &CO

Град
    Berlin

Куенч, ти гадже нямаш ли си Да не би щото си мулат да си сам и да си го изкарваш на нас

не, аз обвинявам всички, които използват властта си, за да си играят с народа като с пионки

докато ти си точно от най-заблудените пионки и се поддаваш на пропагандата, която им оправдава действията с разни "скрити врагове", които никой не може да види....

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е да, но Те ще го прочетат и могат да научат нещо от теб - един бивш истински национал-социалист

Цитирай Първоначално написано от Guderian
    Дай линк да си я дръпна
    След доста търсене ми я бяха намерили и ми е един от ценните подаръци.
    А ти ако оня ден не се беше направил на ударен можеше и да ти пратя няколко електронни варианта, като
    ТОВА

Рудолф Хес всъщност е доста противоречива личност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си