Рудолф Хес е бил ВЕЛИК бре, ти кво говориш??!!
абе ние какво ли знаем!!!
все пак на него е кръстен главният елен на Дядо Коледа - Рудолф
той всяка коледа дърпа шейната на Дядо Коледа, който носи на добрите арйчета подаръци!!!
Я разкажи тая хуморескаПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Кaкво подяволи е правил през 41 в Британия?![]()
Нека да ти обясня.......Хитлер никога не е искал война с Англия......Когато Хитлер и Хес разбират че трябва да нанесът превантиерн удар на СССР,преди операция "Буря",Хес разбира че Германия не може да води война на повече от 1 фронт и Хес заминава за Шотландия за да моли Чърчил за мир......Но евреите му плащат и не позваляват на Хес да се върне в Германия.......И така умира на 17 август,празник на неонацизма....Последния водач умира на 93г......Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Берлин Шпандау.......Според официялната версия се самоубива,но според семейството му(И както предполагам) е извършено убииство за да не издаде тайните,който знае още от 41г....
Именно тунизиецът Абдулах разказва за 2-мата американци който са убили ХесПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Жалко, че Хес не доживя падането на Берлинската стена![]()
А ако я беше одживял каква щеше да е промяната според теб....Първоначално написано от Guderian
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Geheimakte Hess, жалко че нямам линк към него. Много хубаво документално филмче за Родолф Хес и някои подробности около 46-те години, както и последните му дни.
http://www.vbox7.com/play:12b5d39e
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Хм, този тип въобще не ми допада.![]()
Собственост на Canis_Dirus
на такива като тебе само Азис им допадаПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Не споделям чувството. Този човек...нямам думи просто. Като видя негова снимка и всичко ми се преобръща...ама отречи че е красив, можеш ли?!Първоначално написано от _Cuddly_
Повтаряш се вече не мислиш ли....Първоначално написано от Метоман
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Не споделям чувството. Този човек...нямам думи просто. Като видя негова снимка и всичко ми се преобръща...ама отречи че е красив, можеш ли?![/quote]Къв националист си ти ве!? Как няма да уважаваш немците като при условие, че, ако бяха победили щяхме сега да сме на 3 морета!
Не не мисля,не се меси между шамарите....Първоначално написано от belerofone
предпочитам да съм на едно море и свободен, отколкото на три морета, но работещ в мина, с окови на краката
добре де, тва не е ли като да си противореиш?Първоначално написано от Guderian
немци - бг национализъм![]()
Първоначално написано от Метоман
Виж, аз Азис не знам какъв е, що е, но щом си заинтересован що не ми обясниш? Явно ти знаеш повече за него.
Това, че не одобрявам жестокостта (бях цитирала Хес, ако си ми чел постовете) не означава, че спадам към тази жалка прослойка от обществото, която няма изградена ценностна система и върти гюбеци до умопомрачение. НО това е съвсем друга тема. Моля не избягвай основната такава.
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Къв националист си ти ве!? Как няма да уважаваш немците като при условие, че, ако бяха победили щяхме сега да сме на 3 морета![/quote]Първоначално написано от Guderian
Guderian, за пореден път забелязвам че не мислиш и не дооглеждаш. Престани с клеветите! Хес за мен е велик човек, пред който се покланям!
А ти за Ньойският договор чувал ли си? И кой ни е върнал голяма част от земите? Ние защо според теб сме на страната на Национал-социалистическа Германия от 1 март 1941 г., след като Богдан Филов подписва договор за присъединяване към Тристранният пакт?!Първоначално написано от OtherDimension
Първоначално написано от Guderian
OtherDimension, напълно съгласна съм с теб!
Guderian, какво си се напънал, душко. Няма смисъл..
Аз съм БЪЛГАРЧЕ, сега видях и се съгласихИзвинявай
![]()
_Cuddly_, няма да се откажа докато не видя едно крайно дясно правителство на власт в България![]()
Първоначално написано от Guderian
Ууу, недей така.. успех ти пожелавам!
Колкото и да ми е мъчно и да обичам майка България, заминавам и ще си изнеса парцалките оттук !
не прекалявай със солетитеПървоначално написано от Guderian
Българче, според мен сме на тяхна страна след силен натиск и заплахи от страна на Хитлер, който е крещял като обезумял на Борис..
Българската армия е включена в състава на украински фронт и се бият срещу Хитлер в Югославия и Унгария .. благодарение на Русия не сме приети от страна на победителите
.. ако допуснем, че Хитлер бе превзел цяла Европа.. силно се съмнявам, че щяхме да му бъдем любимци и ни очакваше съдба на просто една работна ръка..
харесвам идеите на национализма, както и някои от програмата на НСГРБ.., но не виждам с какво българиският етнос, щеше да бъде гледан с друго око от Хитлер, който презирал славяните
Ти малоумен ли си? Ти...точно нас пък българите никой не ни пипва, никой не смее нищо да ни каже. Виж колко години сме стояли неутрални. А педерасТката постъпка на Русия не я коментирам...
Започваме да цитираме учебниците по История за Среднообразователните училища
Тук не е имало засилено нацистко присъствие (за разлика от шествия на анархистите в България), но виж колко организации е ималоВизирам специално Бранник, като най-популярна
http://www.kackad.com/i213/chern2.jpg