да съм казвал, че са ни "пипали" ?
хубаво, малоумен съм .. да вярвам, че нямаше да ни посипят с почести след войната при успех на Тристранния пакт .. ама хубаво
Не изонизирай, не си малоумен. И аз не мисля че щяха да ни боготворят, но малко по-розово гледам на нещата от теб.
не се иронизирам .. предполагам, че си доста по-добре запознат с нещата от мен, просто мисля лочически, въз основа на това, пък което аз съм прочел(а то не е от учебника)
но смятам, че отговора на въпроса, дали щяхме да бъдем по-щастливи ако Хитлер ни управляваше, а не Станишев .. няма да ни бъде никога известен![]()
Хитлер е мистик....Вятвал е в свръх силите и много се е страхувал от България,не случайно не я и посетил нито един път!Хес ни нарича "Арииците на Балканите"......Въпреки че сме отказали помощт за "Източния фронт" Хитлер не ни е премазал както е направил с унгарците....Да не говорим колко мн територии си връщаме без нито един куршум!
Не смятам че съм особено запознат. А логически ако се мисли...това е България...нас ни тъпча и плюят всички, ама им е пределно ясно кои сме и ги е страх от нас.Първоначално написано от OtherDimension
А Станишев и Хитлер...можеше с друг примераПоне единия да смениш
Демокрацията не е за Българина...
Ти ли си шамарите Метоман....Това никак не ми си нрави.....Във форум сме недей го забравя.....Първоначално написано от Метоман
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Исках да кажа да спреш да пишеш едни и същи забележки!Ако имаш да кажеш нещо по темата го направи,но няма смисъл от такива дребни заяждания....Първоначално написано от belerofone
Е и ти правиш забележчици понякога.....А за темата вече отдавна я изчерпахме....Това имам предвид....И това казвам по темата....Първоначално написано от Метоман
Heil Hitler![]()
Мир съкровище![]()
Хитлер е бил пич! Тея дето са против мен НА САПУН!
Тея дето са го уморили Хитлерчу са били горящи торби с лайна!
Sieg Heil fur 28
Да ви го начукам с тия 20 + осморки.
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Важното е да се чука, нали такаПървоначално написано от pathetic
![]()
мда и аз така мисляПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
_Cuddly_, нали знаеш че отказва предложения, каквито и да са те?![]()
Какво ще видимПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
![]()
Абе, вие тука не си ли говорехте за Хитлер?![]()
Собственост на Canis_Dirus
Какъв ти Хитлер.
Има и по-интересни теми.
като чукането,както стана ясно.
неверници :Р
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“