твойта ше кажеш, че не знаеПървоначално написано от _SL_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да съм изявил желание да бия цигани? да варя евреи? да ходя на война?
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Имам мечта-за България на Българите!
Ако Хитлер ни управляваше щяхме да сме 20000000000 пъти по-добре!
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
а след тва 20000000000 пъти по-злеПървоначално написано от Валентин
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
да де - когато те упр. немец, страната ти е българскаПървоначално написано от Валентин
![]()
quench, трябва да сме единни, ако искаме да се справим с циганите!
добре бе, заеби това, дето се ебавам - то е за спортаПървоначално написано от Guderian
и без полемика ми кажи
защо винаги трябва да говорите за Хитлер, за 14/88 и такива простотии?
защо го лсагате като на всяка манджа мерудия?
добре, ето моя ред на мисли - защо приемам идеите на НСП за слаби:
1) няма развитие, защото Хитлер е като Мойсей - донесъл е там 10 заповеди и никой не желае да ги оспорва - аконякой се обади, цък, или цензура, или млък завинаги
2) да вземем "14-те Хитлерови заповеди" - ще премина пак към сравнение, за да не влизаме в милионите "ако"
Селото, в което всички живеем, има само една малка рекичка - през лятото тя пресъхва и всички посеви си таковат това, а ние почти измираме от глад. Но по-нагоре, в планината, можем да направим бент, от който да вземаме вода в сухите месеци. На мен ми идва тая идея, затова на събринието ви казвам:
"Ще се качим в планината и ще изкопаем бент, като всеки от нас взема по едно малко камъче и го носи на 10 км надолу по пътя доселото, а после се върща. А напорната стена ще направим от кал и клечки"
Всички викат "Ура" и започваме работа - но тя хем тече супер-бавно, хем стената или дупката се напълват и всичко се проваля при всеки опит.
След 10 години адско бачкане, някой се сеща да каже "Хей, защо не използваме ръчни колички за камъните, за пръстта - лопати, а напорната стена да изградим от цимент?"
Но бързо му казват да мълчи, защото да се строи по стария начин е традиция и далеч по-умен човек се е сетил за нея, а да не говорим, че сегашният "интелектуалец" навремето не се е обадил -нека да си мълчи.
А идиота, дал идея за начина, по който да се строи бентът, вече е кмет и постоянно обвинява селяните, че не са достатъчно обединени и затова са обречени на глад и мизерия....
Докато в съседните села имат и вода, и храна, та даже и модерен път до града са си прокарали...
Мисля, че схващате картинката....
Добре че е живял та да избие поне някаф % от циганите който са адски много и навсякъде![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
абе хитлер не е прав да трепе хората само щото са еди кви си. още пове4е, 4е и той в родословното си дърво има евреи, тоест и той има еврейска кръв!!! да се самоубие ве...
а тва, 4е циганите само потрошават държавата е др въпрос. и аз искам да се изселят някъде![]()
знаех, че никой няма да прочете дългия пост...
Е на това много се дразня като почват да казват че Хитлер е еврейн![]()
![]()
е тука цяла рота нацисти има вече,бре.![]()
Да ама педалите са повече от насПървоначално написано от Анонимко
![]()
Метомане, има ли разлика дали са педали или цигани? В крайна сметка, пак ви бият като кучета и сте преебани...
0,15909!!!
Ама ние всеки ден увеличаваме бройката сиПървоначално написано от quench
Ще дойде време когато никой няма да ни спре
![]()
не знам, но ми се вижда, че сега сикновете, дето са в панделата, ще го отнесат, а циганите ще ги пуснат, защото на БББ му трябват гласовете, които Цецко Кънчев ще му даде....![]()
И ти това одобряваш ли го!?Първоначално написано от quench
не го одобрявам, но не одобрявам и хулиганските прояви
Че кой ги одобрява?Първоначално написано от quench
Ще ти кажа само, че по времето на Хитлер не е имало нито една хулиганска проява в Германия!Първоначално написано от quench
П.П. Във всяка една държава има нацистки организации, а тук поради мощното руско влияние сме лишени от такива! Време е да се организираме.
само те предупреж давам, че ако направите някой ден тая глупост, аз съм готов да се съюзя с дяволът и да марширувам в редиците му, но няма да позволя нацизъм в българия!
това е по-зле от монархия, от фашизъм и от капитализъм взети едновременно!
Леко да не се насереш от кефПървоначално написано от quench
И внимавай да не си повярваш......Комунизма умре,са остана да преборим и ционизма и няма кой да ни спре!
Ако се стигне до там, опитай да ни спрешПървоначално написано от quench
![]()
Aз още си търся ниски мартенси