quench ще извършва тежък физически труд в полза на БългарияПървоначално написано от quench
![]()
А ти какъв си? Анархист? Комунист? Предател?Първоначално написано от ScionOfStorm
Аз ли?
Не съм комунист, не съм анархист, не съм нацист, не съм пънкар, не съм чалгар, аз съм такъв, какъвто си искам (:
Виж, ти си се причислил към trve нацитата и си губиш личността малко по-малко. Казвам ти, ще пораснеш, и ще си се смееш от кривата на времето над миналите си действия![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
в психото не им дават да се смеятПървоначално написано от ScionOfStorm
само елшокове и транквиланти и един-двама цигани-санитари-манафи, които да вкарват...кхм..в правия път всички нацита
![]()
от БГ-лудото не се бяга, там те карат through pain and repentance да го харесвашПървоначално написано от Sam90
![]()
![]()
![]()
quench ти си геи не се занимаваи с велики хора като Guderian
^И ти се научи да пишеш на български. Какъв българин си?!
Съвсем сериозно го казвам, между другото.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ако знаеш какво ти е подготвила Партията...защото аз не съ сам, както дори най-приближените до мен съфорумници си мислят, с мен има още цяла армия свободомислещи хораПървоначално написано от вилхелм монке
теб лично ще те затворим в една зала, където ще бъдеш прикован към креслото и ще трябва да спориш - макар да е безсмислено и накрая ще бъдеш конверитран - с всички велики умове на Партията
но когато накрая осъзнаеш грешката си, няма да те оставим да я изкупиш, а ще бъдеш зарязан да прецениш какво заслужаваш сам
не мога да измисля по-тежко наказание...
защото когато убиеш нацист, той умира с вярата си, че се е борил за висша кауза и че е имал висша цел
това ще ти отнемем, на теб, монке, както и на цялата ти пасмина![]()
никой не може да ни спре
![]()
единствената полза от quench е да стане на столче
Колко пъти трябва да казвам, че е задължително да се пише на официалния български език, а!? Ти малоумен ли си!?Първоначално написано от Sam90
![]()
Ти какъв си по убеждение ве, quench? Комуняга ли сиПървоначално написано от quench
![]()
човек съм, що?Първоначално написано от Guderian
голям българин съм подкрепям приятеля на България хитлер ScionOfStorm и quench са педерасти един от хората справилно мислене е Guderian!!!!!!!!!
Негрите хора ли саПървоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
![]()
Като съм педераст си пази гъза да не го цепна хяхях![]()
Тебе май трябва да те превъзпитамеПървоначално написано от Sam90
![]()
+ това, драги нацисти, аз съм ваше другарче. Никът ми си е чисто нацистки, и съм от SS частите, вижте двете главни думи от ника ми за справка.
Sieg Heil, 14/88, Hitler teh ownz0rder!111111
![]()
quench не си човек ти си негър приятел на мангалите !!!!!!!! на врата на дахау има надпис които гласи на всеки му своето!!!!! и не съм пропусналия втори клас Монке защото влязох 71 от 92 в НДЕК тъпа главо!!!!!!!!!
виж, ако не можем да те превъзпитаме като част от новият световен ред, ще ти намерим работа, все пак, подходяща за ниските ти умствени възможности - но все пак, тя няма да е унизителна, защото унизителен труд в новото общество няма да има!![]()
Първоначално написано от quench
Да лъска на депутатите? Колите де...