Първоначално написано от exploitedteen
exploited,ти нали си бил с десни убеждения ? защо се отказа
А ДПС за тебе не е ли враг!?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Анархист!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Недей да си блъскаш кратуната, че по-тъпа ще станеПървоначално написано от _SL_
![]()
десните убеждения са за нациналисти и патриоти.аз никога няма да тръгна да боготворя Германия или която и да е друга държава.В БЪЛГАРИЯ още има цигани,комунисти и всекви от тия дето изброи и те са врагове за някои.Враг е силна дума и аз не мога да кажа че тези хора са ми врагове,още повече че те не са виновни че са се родили черни жълти или оранжеви(и никой не може да отрече това).Само че те имат друга общност и култура и тя трябва да е затворена и да не е сред белите.Все повече и повече бели деца искат да подражават на негрите като носят такъв тип дрехи като печките,говорят като тях,биха отишли да живеят в бруклин.Как примерно да му обясня на оня малоумник от форума 50cent ,че той не знае какво прави носейки рапъпски дрехи и чекиджийска шапка.А той е бял и иска да подражава на черните.Я си представи черен да подражава на бял защото аз не мога.Против негрите съм-да,против циганите и комунистите 2 пъти повече.Защото те са антибългари.Защото малоумниците от тука не им пука дали ще гледат цигани или негри.За тях важното е да са си добре и да си гледат личните интереси.Дреме му на кура че все повече негри прииждат насам,че циганитеставт все повече или че по анал 1 дават новини на турски език.Това го казвам за 99% от тоа форум.А тук 98% са кръгли идиоти,които искат съвети в любов и секс кво да правят а не могат да се справят с 1 проблем.АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИЦИ,АКО СЕГА ЧЕТЕТЕ,ЗАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ СЕ В КАКВА ДЪРЖАВА ЩЕ ЖИВЕЕТЕ СЛЕД 20 ГОДИНИ ???Не,вас ви интересува да се ебете с курвите,да има бело и вие да сте си добре.За комуниститне няма да си правя и труда да пиша,с 2 думи-СМЪРТ ЗА ТЯХ !!! За това exploited,не мога да ти повярвам много на това дето даде като причина(може и да се бъркам...).Нещо много силно трябва да те е пречупило....Първоначално написано от exploitedteen
SoulCrew, абсолютно си прав![]()
На къде е тръгнала тази държава ве, братя!? Как ще искаме да се оправяме като самия народ спиХукнал люде по концертите на оная циганска свиня Азис, позволили сме на ония турски татарин Доган да управлява държавата. Левски ще се обърне в гроба си, ако знае какво става! За какво си е дал живота!? За да сме свободни, а не отново да робуваме на ориенталците
![]()
Само небългари ни управляват! Ако продължава всичко така до няколко десетилетия България ще е турска република! Събудете се!
ахха .. да бе, сто процентаПървоначално написано от Sam90
турците са обратни до един .. а на тебе това ти харесва, нали мека китка ?![]()
Аааа, дойде ли ти акъла най-накраяПървоначално написано от Sam90
По-добре късно отколкото никога
![]()
така ли си викате вече, мъжа и жената в къщата ?Първоначално написано от Sam90
пендел..
мерете си пишките на лично![]()
Абе то цялата тема е мерене на пишки бре, момче, не я ли виждаш ;> В такава тема как да очакваш смислено мнение, като има деца, които са си въобразили, че ще следват НС идеология и са се вдъхновили докрай. За циганите е вярно, но ако ще пречистват хора като Guderian, по-добре да умра ;>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от exploitedteen
е,това е ясно,аз и не съм те попитал за него.Но щом и от най-елементарните си убеждения си се отказал не искам и да се срещам с това
Как може да не обръщате внимание на това което става в страната!? Ние сме нация на повече от 1300 г с общо минало, общи корени, с богато културно наследство! Цялата законодателна система на всички европейски държави има българска основа! Защо трябва да се затриваме!? Защо!? Защо изведнъж през последните няколко години започна да се толерира това циганизиране и турцизиране на държавата!? Кой е основния виновник за това!?
Това което искам е да се обединим, да се запазим като нация, сами да се управляваме, а не някакви чужденци да решават бъдещето ни! Ние сме на такова геостратегическо положение, че, ако имахме силно развит национализъм сега щяхме ние да налагаме волята си на останалите защото през нас минава всичко и от нас зависи всичко! Ние трябва да командваме парада!
Братя събудете се!
Eto sichki bulgari izgledaite tova klipche![]()
http://vbox7.com/play:897cbb0f
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
съгласен съм с теб Guderian!!!!!!!
ти не си добре!!! развития национализъм не прави нефт, желязо и антрацит! не прави промишленост и сектор на услугите!
освен да направи някоя военизирана клика, не виждам какво може да направи национализма - освен това много скоро той ще се превърне в нацизъм
абе да ви еба путката майна - на вас трябва някой да ви пребие от бой, та да ви дойде акъла!
Спокойно, ти ще ядеш картофени обелки в някой трудов лагер и ще полагаш безвъзмезден труд за по-бързото възстановяване на инфраструктурата на БългарияПървоначално написано от quench
![]()
За твое упокоение няма да си сам, защото хиляди чернилки(твоите събратя![]()
![]()
![]()
) ще ти помагат в работата
![]()
Ne se qdosvaiПървоначално написано от quench
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ааааааааа стига бе...с нас ли ще работишПървоначално написано от Guderian
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Отдавна съм забелязала,че когато на Куенч нещо не му ходи по гайдата спува и зарязва темата.
Еми то е разбираемо за него!!!![]()
Да си негър не е лесноПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()