звучиш точно като 9 годишенПървоначално написано от Guderian
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
MUHAHA :P
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Колко мъка има по тоя свят.
благодаря за защитата на Guderian Поклон пред героизма на загиналите под знамената на Германия!!!!!!!!
Дееба лапетата...
Поклон пред майка България бе. хяхях
Кажи го още веднъж това за загиналите под знамената на Германия, че не го разбраха хората. Кога ще пораснете?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
голем патриот си няма щоПървоначално написано от вилхелм монке
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ПОКЛОН пред геройски загиналите войни, за свободата, съединението и защита на БЪЛГАРИЯ.
СПЕТЕ В МИР
Дееба tebe
Подкрепяме сеПървоначално написано от вилхелм монке
Поклон, дълбок поклон пред героите загинали в борбата срещу болшевизма![]()
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
-Казал Моканина и продължил да скубе бялата лястовицаПървоначално написано от COLT
![]()
![]()
По Кабела![]()
ei tiq dvamata lubiteli na hitler nooo ma raztfarvat noo mi sa sme6ni kat nqkoi roboti sa se edno i sy6to govorat nooo mi sa sme6ni![]()
![]()
![]()
a po temata hitler e bil kukurigo![]()
![]()
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
vseki genii e lud![]()
a tva 4e moje6e da byde po dobar sveta ne se znae ma moje i taka da be6e stanalo no tva nezna4i 4e hitler ne e lud geniii
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Преди го мразех ,но един ден гледах предаване за него как е избивал мангалите (не като рамбо засужаление) И откакто видях това го почитам като бог![]()
ATAKABG, когато някоя ИДЕЯ започне да борави със "зло", "добро" и "справедливост", тя се превръща в идеология
![]()
предлагам quench на разтрел
Не, по-полезен ще е в някой трудов лагерПървоначално написано от вилхелм монке
Не знам дали знаеш, но quench е от африкански произход(негър)
![]()
![]()
![]()
Пиши на кирилица ве, кавал! Ко ти пречи да пишеш на родния си език ве, а!? Писнало ми е да гледам как разни идиоти не зачитат родината си!Първоначално написано от b0Nb0n
тогава в дахау!!!!!!!!!!! благодаря за имформацията Guderian
^^ Зачитай тогава книжовната форма на българския език ВЕ!
Какви са тези съкращения ВЕ, научи се да пишеш правилно. Един истински българин уважава и езика си и го пише правилно, а не като тебе ВЕ!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Повечето тийнейджъри си търсят идоли за подръжание и ги сменят като им омръзнат. И така докато пораснат... Спокойно, това са просто периоди на възрастта, няма нищо лошо един ден да харесваш Хитлер, друг Сталин, на третия ден може и Буш да харесваш... Няма лошо, единственото което е, че някои просто харесват някой не заради действията му като велик човек, а просто заради името. Нито са чели история, нито са взели страна, просто им харесва да подръжават на дадена личност за малко, защото им се струва готина и така докато забравят. Все пак такава е възрастта.
Спокойно, всеки е бил така.
Даже аз лично много пъти съм симпатизирал на различни диктатори просто заради "вълната". Помня в седми клас как марширувахме като нацисти и се поздравявахме с "хайл Хитлер" ...![]()
you or one army? naziПървоначално написано от Guderian
![]()
quench е евреиски педераст и негър
ахааа, значи може да си негър и да си евреин??!!
по тая логика, вие спокойно можете да бъдете цигански арийци!
чакарака, зип файл
Наци пауааааа асдфдсфсдфсд
Наци пауааа, копеле, те ще ни изринат ахяхяхахах
Чудя се кога ли ще им дойде ума поне малко и ще гледат към този си период с недоумение![]()