еи тъпа свиня наречена quench не обиждаи Guderian понеже той има повече мозък в малкият си пръст отколко ти в цялата си негърска глава
в новото общество спортът няма да е задължителен, макар че хората ще имат достатъчно свободно време, за да се занимават с него - и ще са лишени от изглаждащите мозъка забавления, които имате сега!Първоначално написано от Sam90
чух, че като се съберете двамата, изкарвате 80 точки на Ки-тестаПървоначално написано от вилхелм монке
тва е по-зле от тризначките, те изкарват на човек по 50 точки
![]()
Sam90 quench са евреиски педали
не е вярно, Сами със сигурност не е педерас, защото не сика да ми пуснеПървоначално написано от вилхелм монке
вече втори мсец го зарибявам, а той не иска и не иска...
той е асексуален![]()
Da se otbeleji,che neobicham promenite i bih doshul pri vas samo kato vodach![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Абе Вилхем...Аз ако кажа нещо за избиване на еврейте се ебавам...
Ама ти... Баце ако изкараш 40 на IQ тест , ше те призная...
Абе , знаете ли , че Куенч е педал?
-Взима пари и не ги връща ли?
Не бе , в добрия смисъл .
:>
*За да си малоумен трябва да имаш 70...
quench виж снимката от аватара на Guderian това е великата германска армия!!!!!!!! да кажа за хора като quench вилхелм монке е командир на дивизията Адолф Хитлер!!!!!!!!! иаз и Guderian сме мнооооооооого по умни от теб
Ot rano sutrin li se drusate be momche?,suvsem propadnahte,eiПървоначално написано от вилхелм монке
![]()
....я мани гъбките за малко, не ти влияят добре :/
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
40 точки на теста се изкарват, като ти залепят молива за ръката и почваш да драскаш по листа, а после комисията реши, че си изкарал някви точки, защото по случайност линията е минала през квадратчето на някой верен отговор + 10 точки за старанието
и вица със сладоледа![]()
казвам ти ще те намеря и ще ти пробия негърската глава
Нали знаеш колко са умствените възможности на един негърПървоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Повече от твоите, изглежда о.О
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аве гей смотан, пиши на български ве! Къде се намираш! Даже един негър като quench спазва тия праваПървоначално написано от DjBaloon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahahahah,momche slez na zemqta nali se doseshtash,che ti ne si chovek,koito moje da mi kaje kak da pisha?!?!?!Първоначално написано от Guderian
A dumichkata "gei" e edinstvenata v rechnika ti i q kazvash na vsichki,moje bi?!?![]()
Drishlo... purvo navurshi 15 posle ela da mi durjish smetka az kak da pisha
ScionOfStorm казах дане обиждате Guderian евреиски свини такива!!!!!!!!!! вие трябва да се учите от него
ScionOfStorm ти казва да си ебеш майката, че му се играе Диабло, и ще го направи, вместо да се занимава с дебили![]()
да те питам Guderian quench ставали за сапун
След няколко дена правя 18Първоначално написано от DjBaloon
![]()
Ти си чифутин и динственото място за теб е лагера![]()
Aide da spresh da ni zanimavash s bolniq si mozuk?Първоначално написано от вилхелм монке
Razbrahme che si izvraten 14 godishen piklo... veche ne ni pokazvai poveche nadali nqkoi umira ot jelanie da si govori s tebe
Begai da se lekuvash..
мислиш като 10 годишен и пишеш като 10 годишен
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни