Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
защото крайно-десните убеждения работят само докато имаш враг...

Спреш ли да имаш враг (цигани, евреи, ЦОГ, негри, комунисти и т.н.) ти се обезмисля идеята...

няма враг, който да посочиш и да кажеш той е виновен...
десните убеждения са за нациналисти и патриоти.аз никога няма да тръгна да боготворя Германия или която и да е друга държава.В БЪЛГАРИЯ още има цигани,комунисти и всекви от тия дето изброи и те са врагове за някои.Враг е силна дума и аз не мога да кажа че тези хора са ми врагове,още повече че те не са виновни че са се родили черни жълти или оранжеви(и никой не може да отрече това).Само че те имат друга общност и култура и тя трябва да е затворена и да не е сред белите.Все повече и повече бели деца искат да подражават на негрите като носят такъв тип дрехи като печките,говорят като тях,биха отишли да живеят в бруклин.Как примерно да му обясня на оня малоумник от форума 50cent ,че той не знае какво прави носейки рапъпски дрехи и чекиджийска шапка.А той е бял и иска да подражава на черните.Я си представи черен да подражава на бял защото аз не мога.Против негрите съм-да,против циганите и комунистите 2 пъти повече.Защото те са антибългари.Защото малоумниците от тука не им пука дали ще гледат цигани или негри.За тях важното е да са си добре и да си гледат личните интереси.Дреме му на кура че все повече негри прииждат насам,че циганитеставт все повече или че по анал 1 дават новини на турски език.Това го казвам за 99% от тоа форум.А тук 98% са кръгли идиоти,които искат съвети в любов и секс кво да правят а не могат да се справят с 1 проблем.АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИЦИ,АКО СЕГА ЧЕТЕТЕ,ЗАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ СЕ В КАКВА ДЪРЖАВА ЩЕ ЖИВЕЕТЕ СЛЕД 20 ГОДИНИ ???Не,вас ви интересува да се ебете с курвите,да има бело и вие да сте си добре.За комуниститне няма да си правя и труда да пиша,с 2 думи-СМЪРТ ЗА ТЯХ !!! За това exploited,не мога да ти повярвам много на това дето даде като причина(може и да се бъркам...).Нещо много силно трябва да те е пречупило....