.
Затворена тема
Страница 6 от 23 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 570

Тема: Хитлер

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    този човек мисля, че не е боготворял Хитлер...

а ти бил ли дал живота си за родината и идеологията си???

Или си saturday warrior..

exploited,ти нали си бил с десни убеждения ? защо се отказа

Град
    Berlin
    защото крайно-десните убеждения работят само докато имаш враг...

Спреш ли да имаш враг (цигани, евреи, ЦОГ, негри, комунисти и т.н.) ти се обезмисля идеята...

няма враг, който да посочиш и да кажеш той е виновен...
    А ДПС за тебе не е ли враг!?

Град
    Berlin
    за мен всички политици са врагове
    Анархист!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Недей да си блъскаш кратуната, че по-тъпа ще стане

защото крайно-десните убеждения работят само докато имаш враг...

Спреш ли да имаш враг (цигани, евреи, ЦОГ, негри, комунисти и т.н.) ти се обезмисля идеята...

няма враг, който да посочиш и да кажеш той е виновен...
    десните убеждения са за нациналисти и патриоти.аз никога няма да тръгна да боготворя Германия или която и да е друга държава.В БЪЛГАРИЯ още има цигани,комунисти и всекви от тия дето изброи и те са врагове за някои.Враг е силна дума и аз не мога да кажа че тези хора са ми врагове,още повече че те не са виновни че са се родили черни жълти или оранжеви(и никой не може да отрече това).Само че те имат друга общност и култура и тя трябва да е затворена и да не е сред белите.Все повече и повече бели деца искат да подражават на негрите като носят такъв тип дрехи като печките,говорят като тях,биха отишли да живеят в бруклин.Как примерно да му обясня на оня малоумник от форума 50cent ,че той не знае какво прави носейки рапъпски дрехи и чекиджийска шапка.А той е бял и иска да подражава на черните.Я си представи черен да подражава на бял защото аз не мога.Против негрите съм-да,против циганите и комунистите 2 пъти повече.Защото те са антибългари.Защото малоумниците от тука не им пука дали ще гледат цигани или негри.За тях важното е да са си добре и да си гледат личните интереси.Дреме му на кура че все повече негри прииждат насам,че циганитеставт все повече или че по анал 1 дават новини на турски език.Това го казвам за 99% от тоа форум.А тук 98% са кръгли идиоти,които искат съвети в любов и секс кво да правят а не могат да се справят с 1 проблем.АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИЦИ,АКО СЕГА ЧЕТЕТЕ,ЗАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ СЕ В КАКВА ДЪРЖАВА ЩЕ ЖИВЕЕТЕ СЛЕД 20 ГОДИНИ ???Не,вас ви интересува да се ебете с курвите,да има бело и вие да сте си добре.За комуниститне няма да си правя и труда да пиша,с 2 думи-СМЪРТ ЗА ТЯХ !!! За това exploited,не мога да ти повярвам много на това дето даде като причина(може и да се бъркам...).Нещо много силно трябва да те е пречупило....

Град
    Berlin
    SoulCrew, абсолютно си прав
    На къде е тръгнала тази държава ве, братя!? Как ще искаме да се оправяме като самия народ спи Хукнал люде по концертите на оная циганска свиня Азис, позволили сме на ония турски татарин Доган да управлява държавата. Левски ще се обърне в гроба си, ако знае какво става! За какво си е дал живота!? За да сме свободни, а не отново да робуваме на ориенталците Само небългари ни управляват! Ако продължава всичко така до няколко десетилетия България ще е турска република! Събудете се!

Цитирай Първоначално написано от Guderian
    На къде е тръгнала тази държава ве, братя!? Как ще искаме да се оправяме като самия народ спи Хукнал люде по концертите на оная циганска свиня Азис, позволили сме на ония турски татарин Доган да управлява държавата. Левски ще се обърне в гроба си, ако знае какво става! За какво си е дал живота!? За да сме свободни, а не отново да робуваме на ориенталците Само небългари ни управляват! Ако продължава всичко така до няколко десетилетия България ще е турска република! Събудете се!
    Ееее не може да бъде - съгласен съм с теб! Ами кво ше кажете за новините на турски?? Леле като ги чуя напрао ми иде да строша телевизора...

Наистина народа трябва да се събуди...
    На който му се убива време...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Ееее не може да бъде - съгласен съм с теб! Ами кво ше кажете за новините на турски?? Леле като ги чуя напрао ми иде да строша телевизора...

ахха .. да бе, сто процента
    турците са обратни до един .. а на тебе това ти харесва, нали мека китка ?

Град
    Berlin

Аааа, дойде ли ти акъла най-накрая По-добре късно отколкото никога

По-добре китка, от колкото мозък и к*р

ПП: Ти кога видиш толкова женско, колкот аз съм видял, напраооо ше се събудиш

Мега фен
    Град
    Utopia..

така ли си викате вече, мъжа и жената в къщата ?

пендел..

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension

така ли си викате вече, мъжа и жената в къщата ?

пендел..
    Мале, обиди ме

мерете си пишките на лично

Абе то цялата тема е мерене на пишки бре, момче, не я ли виждаш ;> В такава тема как да очакваш смислено мнение, като има деца, които са си въобразили, че ще следват НС идеология и са се вдъхновили докрай. За циганите е вярно, но ако ще пречистват хора като Guderian, по-добре да умра ;>
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от SoulCrew
    За това exploited,не мога да ти повярвам много на това дето даде като причина(може и да се бъркам...).Нещо много силно трябва да те е пречупило....
    да, нещо ме пречупи и не ми се говори пред всички за това...

е,това е ясно,аз и не съм те попитал за него.Но щом и от най-елементарните си убеждения си се отказал не искам и да се срещам с това

Град
    Berlin
    Как може да не обръщате внимание на това което става в страната!? Ние сме нация на повече от 1300 г с общо минало, общи корени, с богато културно наследство! Цялата законодателна система на всички европейски държави има българска основа! Защо трябва да се затриваме!? Защо!? Защо изведнъж през последните няколко години започна да се толерира това циганизиране и турцизиране на държавата!? Кой е основния виновник за това!?
    Това което искам е да се обединим, да се запазим като нация, сами да се управляваме, а не някакви чужденци да решават бъдещето ни! Ние сме на такова геостратегическо положение, че, ако имахме силно развит национализъм сега щяхме ние да налагаме волята си на останалите защото през нас минава всичко и от нас зависи всичко! Ние трябва да командваме парада!
    Братя събудете се!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Eto sichki bulgari izgledaite tova klipche
    http://vbox7.com/play:897cbb0f

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

вилхелм монке
    Guest
    съгласен съм с теб Guderian!!!!!!!

Мега фен Аватара на quench
    ти не си добре!!! развития национализъм не прави нефт, желязо и антрацит! не прави промишленост и сектор на услугите!
    освен да направи някоя военизирана клика, не виждам какво може да направи национализма - освен това много скоро той ще се превърне в нацизъм

абе да ви еба путката майна - на вас трябва някой да ви пребие от бой, та да ви дойде акъла!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от quench
    ти не си добре!!! развития национализъм не прави нефт, желязо и антрацит! не прави промишленост и сектор на услугите!
    освен да направи някоя военизирана клика, не виждам какво може да направи национализма - освен това много скоро той ще се превърне в нацизъм

абе да ви е** п****та майна - на вас трябва някой да ви пребие от бой, та да ви дойде акъла!
    Спокойно, ти ще ядеш картофени обелки в някой трудов лагер и ще полагаш безвъзмезден труд за по-бързото възстановяване на инфраструктурата на България
    За твое упокоение няма да си сам, защото хиляди чернилки(твоите събратя ) ще ти помагат в работата

Мега фен
    Град
    Извън границите

абе да ви е** п****та майна - на вас трябва някой да ви пребие от бой, та да ви дойде акъла!
    Ne se qdosvai

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна

Спокойно, ти ще ядеш картофени обелки в някой трудов лагер и ще полагаш безвъзмезден труд за по-бързото възстановяване на инфраструктурата на България
    За твое упокоение няма да си сам, защото хиляди чернилки(твоите събратя ) ще ти помагат в работата
    ааааааааа стига бе...с нас ли ще работиш
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    Отдавна съм забелязала,че когато на Куенч нещо не му ходи по гайдата спува и зарязва темата.
    Еми то е разбираемо за него!!!

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Отдавна съм забелязала,че когато на Куенч нещо не му ходи по гайдата спува и зарязва темата.
    Еми то е разбираемо за него!!!
    Да си негър не е лесно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си