Stahlgewitter - Klagt nicht!!!!!!!!!
хаха, не съм направил нищо за Родината, защото съм обяснявал милиони пъти - но явно нацитата са твърде малоумни от биене на глава в стената и повтаряне на заучени фрази - това е начин да накраш някой да даде всичко, което е постигнал, за да удволетвори интересите и да даде сигурност на хора, които не го заслужават, но боравят добре с пропагандни лозунги
ако горното изречение ви е твърде дълго и сложно, върнете се при бота Монке във втори клас
да живеят руските евреи!![]()
Докато се справяме с тях ти ще строиш пътища заедно с твоите събратя до крайно физическо изтощение след което, ако не издържиш повече ще те пратим при богПървоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо се регистрирайПървоначално написано от Вилхелм Монке
![]()
Хахах като попадна на такива глупости се чудя верно ли сте луди или се ебавате![]()
![]()
нарочно поставих 1-2 обиди в поста си, за да видя дали за тях ще се хванеш както би направил поредния селяндур със слама в гащите, или ще се опиташ да спориш и да удържиш напора на тезите ми с нездрави факти и аргументиПървоначално написано от Guderian
![]()
не ми показва повр код!!!!!!!!
Регистрацията е една и съща навсякъде. Нищо трудно нямаПървоначално написано от Анонимко
![]()
ексо, все пак има неща, за които се изисква поне 80 КИ....![]()
заминавам за Германия!!!!!!!!!! ще посетя Дахау!!!!! и Берлин!!!!!!!!!
я иди в някоя германска кръчма и кажи "хайл хитлер", да видим дали ще се върнеш здрав и читав![]()
гоу, гоу, гоу! вилхелм, аз бих го извикал това! всички германци ще са във възторг и ще те поздравят! извикай го!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Toi zdrav i 4itav 6te se varne, ama sled okolo 3-4 godini!Първоначално написано от quench
няма, бате - навремето като се изявявах като нацистче и като се разкарвах из Люлин със скиновете, се запознахме с един, дето е отишъл в някаква кръчма в Берлин - точно - и се напил като свиня; та после влезнали некви араби в кръчмата, тоя нашия отишъл при тях на градус, викнал "хайл хитлер" и още некви мизерии на немски, от типа на "смърт на арабите" и строшил шишето в главата на единия арабин
кръчмата се взривила - всички скочили на нашия и на българите и ги смляли от бой, арабите звикали бърза помощ, а кръчмаря извикал куките
нашите ги арестували, а в участъка ги били още веднъж и им обещали по-сурвои мерки, ако още веднъж кажат нещо за Третия Райх
просто искам да кажа, че средностатистическия германец мрази нацистите повече, отколкото нацистите са мразели евреите![]()
hitler e velik smurt za narkomani cigani evrei samo severniqt klon na ariiskata rasa zaslujava da jivee!SIEG HEILL
Of mamka mu , ne iskam da se zanimawam..
Guderian , ti si promit mozuk ili nenormalnik...
Nacizma e murtuv.
Nacionalizma NIKOGA nqma da wzeme wlastta..
Zakwo se izlaga6 tuka?
това е много вярноПървоначално написано от quench
Ми "нацизма" веднж вече е взимал властта. Защо да не се повтори случката? А и какво те притиснява толкова... Ако не си крадец (евреин) или някакъв вид паразит, няма защо да се тревожиш. А промития тука май си ти...Първоначално написано от Skullbreaker
88!
14/88!Първоначално написано от Анонимко
![]()
85/61!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()