нехранимайко, я се върни във втори клас, да се научиш от батковците ти метоманчо, гудерианчо и монкчко как се пишат прости думи като "помияр", които дори малцинството знае добре
после, на аватара ти пиеш, че си чист скинхед, а всъщност се правиш на наци, което означава:
- или не знаеш кой си
- или не знаеш английски
- или си достатъчно глупав, за да си двете едновременно
освен това, не ми говори за чистите си убеждения, защото точно такива като тебе са пели химните в чест на Сталин, с гордост в сърцето, и такива са натискали спусъка на стола за екзекуции по негово време
леке
Ленин за сифилистик поне е писал нещо и е създал нещо, а онова говедо Сталин е имал таланта да подписва смъртни присъди и нищо друго![]()
![]()
![]()
![]()
Ти даже и от малцинството не сиПървоначално написано от quench
![]()
![]()
ама карай, ще им правиш компания
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе ей какаово момче.Ти не можеш да ми държиш сметка ясно ли ти е пумак скапан.Отивай да си береш банани циганинПървоначално написано от quench
виж, по принцип в българския език е добре да се спазва ако не правилен синтаксис и семантика, то поне някаква базова граматика, като например - да слагаш запетайки и т.н.
но, така е,като повтаряш заз 19-та година 1-ви клас, не всички могат да се справят на поправката за писане на ченгелчета и по краснопис![]()
иначе твоят отговор ми заприлича на караница между батко и малко момченце - като баткото - в случая аз - нахранва добре малчуганът, а той успява само да отвърне - "а аз ще кажа на мама"
Ти май не те слуша мозъка нещо. Ами то е нормално като си си блъскал главата в дърветата да сваляш банани
Първоначално написано от turbotobg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама точно приличаш на някой сополив ученик - точ1но по такъв начин се заяждаш
поне го прави като мен, като изкуство, не бъди лаик![]()
щото и без това областта на заяждането е единствената, в която един скин може да се изяви, така че се пообразовай, събери хъс и талант и ела пак
Ти като се имаш за голямата работа хайде сподели какво си постигнал в живота
ами да, голяма работа съм - работя за 1500 на месец, като съм първо ниво служител - за незапознатите, това е най-ниското и имам възможност за растеж - по 6 часа на ден, с 1 час почивка, която аз избирам кога да взема
имам собствено жилище в центъра на София, скоро ще си купя хубав, скъп автомобил и ще го изплатя бързо-бързо
уча 2 висши образования, в престижни университети и съм с един от най-високите успехи сред колегите ми
а ти?![]()
Каква ти е работатаПървоначално написано от quench
![]()
гейм дизайнер / сай-фай сценарист, работя в една компания с преобладаващо американско участие
![]()
И ако работиш нещо такова все едно ще се занимаваш тука.Първоначално написано от quench
ТО всеки може да каже че работи такова нещо.Такъв като теб е само за "Чистота"
Работиш за евреите!Първоначално написано от quench
![]()
бобитурбото:
тук съм само, защото влезнах на майтап, а после видях, че има такива нещастници, които се опитват да манипулират съзнанието на децата с болните си, агресивни идеи и затова останах, за да ви правя на смях и всички да ви разберат каква стока сте
![]()
Но не съм аз този който има 11000 мнения.То си личи кой седи по форумите цял ден
Естествено, ти си пример за отпадъка на българското общество което не работи а виси по кафенетата и баровете както и не си работник на място! Затова сме на това положение, боклук долен!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Неможе ти да идваш в държавата и да обиждаш хората които живеят в нея.Идва ми той от бамбуковите колиби и ще ме обижда тук.КелешПървоначално написано от quench
аз много обичам всички народи по света, но ме дразнят такива маймуни като вас, които избягват от цирка или зоопарка и тичат по улиците, крещейки след някой мач или размахвайки някакви примитивни оръдия на труда
неандертала, как е?
върви се сепаратизирай в някоя дупка, копеле
Какво искаш от една африканска маймунаПървоначално написано от turbotobg
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не знам кой е избягал от цирка в случая и е дошъл в България.Първоначално написано от quench
И копеле ще викаш на шибания ти негърски баща мухьло скапан.
ти сигурно работиш като общак за 200 лева и някой дебел и мазен циганин ти е бригадир и те кара да му духаш в почивките, затва си "скинхед"
бият ли те циганите,а?![]()
знам, че завиждаш, но не може всичкида са хем богати, хем амбицозни, умни и талантлив, та дори и да са достигнали до най-великата идея на комунизма....![]()
Аз ако ти завиждам ще трябва да се откажа от всичко което имам.
В случая ти си оставаш едно шибано негро.
мнол ясно - ама съм богато негор, с перспектива в живота, а не помияр, който си по кофите и духа на циганите за 20 ст![]()
Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()