.
Затворена тема
Страница 10 от 23 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 570

Тема: Хитлер

Мега фен Аватара на quench
    нехранимайко, я се върни във втори клас, да се научиш от батковците ти метоманчо, гудерианчо и монкчко как се пишат прости думи като "помияр", които дори малцинството знае добре

после, на аватара ти пиеш, че си чист скинхед, а всъщност се правиш на наци, което означава:
    - или не знаеш кой си
    - или не знаеш английски
    - или си достатъчно глупав, за да си двете едновременно

освен това, не ми говори за чистите си убеждения, защото точно такива като тебе са пели химните в чест на Сталин, с гордост в сърцето, и такива са натискали спусъка на стола за екзекуции по негово време

леке
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Berlin
    Ленин за сифилистик поне е писал нещо и е създал нещо, а онова говедо Сталин е имал таланта да подписва смъртни присъди и нищо друго

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от quench
    нехранимайко, я се върни във втори клас, да се научиш от батковците ти метоманчо, гудерианчо и монкчко как се пишат прости думи като "помияр", които дори малцинството знае добре
    Ти даже и от малцинството не си ама карай, ще им правиш компания

после, на аватара ти пиеш, че си чист скинхед, а всъщност се правиш на наци, което означава:
    - или не знаеш кой си
    - или не знаеш английски
    - или си достатъчно глупав, за да си двете едновременно

освен това, не ми говори за чистите си убеждения, защото точно такива като тебе са пели химните в чест на Сталин, с гордост в сърцето, и такива са натискали спусъка на стола за екзекуции по негово време

леке
    Абе ей какаово момче.Ти не можеш да ми държиш сметка ясно ли ти е пумак скапан.Отивай да си береш банани циганин

виж, по принцип в българския език е добре да се спазва ако не правилен синтаксис и семантика, то поне някаква базова граматика, като например - да слагаш запетайки и т.н.

но, така е,като повтаряш заз 19-та година 1-ви клас, не всички могат да се справят на поправката за писане на ченгелчета и по краснопис

иначе твоят отговор ми заприлича на караница между батко и малко момченце - като баткото - в случая аз - нахранва добре малчуганът, а той успява само да отвърне - "а аз ще кажа на мама"

Ти май не те слуша мозъка нещо. Ами то е нормално като си си блъскал главата в дърветата да сваляш банани

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от turbotobg
    Ти май не те слуша мозъка нещо. Ами то е нормално като си си блъскал главата в дърветата да сваляш банани

ама точно приличаш на някой сополив ученик - точ1но по такъв начин се заяждаш

поне го прави като мен, като изкуство, не бъди лаик

щото и без това областта на заяждането е единствената, в която един скин може да се изяви, така че се пообразовай, събери хъс и талант и ела пак

Ти като се имаш за голямата работа хайде сподели какво си постигнал в живота

ами да, голяма работа съм - работя за 1500 на месец, като съм първо ниво служител - за незапознатите, това е най-ниското и имам възможност за растеж - по 6 часа на ден, с 1 час почивка, която аз избирам кога да взема
    имам собствено жилище в центъра на София, скоро ще си купя хубав, скъп автомобил и ще го изплатя бързо-бързо
    уча 2 висши образования, в престижни университети и съм с един от най-високите успехи сред колегите ми

а ти?

Град
    Berlin
    ами да, голяма работа съм - работя за 1500 на месец, като съм първо ниво служител - за незапознатите, това е най-ниското и имам възможност за растеж - по 6 часа на ден, с 1 час почивка, която аз избирам кога да взема
    имам собствено жилище в центъра на София, скоро ще си купя хубав, скъп автомобил и ще го изплатя бързо-бързо
    уча 2 висши образования, в престижни университети и съм с един от най-високите успехи сред колегите ми

а ти?
    Каква ти е работата

гейм дизайнер / сай-фай сценарист, работя в една компания с преобладаващо американско участие

а ти?
    И ако работиш нещо такова все едно ще се занимаваш тука.
    ТО всеки може да каже че работи такова нещо.Такъв като теб е само за "Чистота"

Град
    Berlin
    гейм дизайнер / сай-фай сценарист, работя в една компания с преобладаващо американско участие
    Работиш за евреите!

бобитурбото:
    тук съм само, защото влезнах на майтап, а после видях, че има такива нещастници, които се опитват да манипулират съзнанието на децата с болните си, агресивни идеи и затова останах, за да ви правя на смях и всички да ви разберат каква стока сте

Но не съм аз този който има 11000 мнения.То си личи кой седи по форумите цял ден

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ^ и аз в момента съм на работа...

някои от нас се забавляват да си губят времето (и да убиват скуката на работното място, докато няма работа) с низши същества като вас, пишейки по форумите...
    Естествено, ти си пример за отпадъка на българското общество което не работи а виси по кафенетата и баровете както и не си работник на място! Затова сме на това положение, боклук долен!

бобитурбото:
    тук съм само, защото влезнах на майтап, а после видях, че има такива нещастници, които се опитват да манипулират съзнанието на децата с болните си, агресивни идеи и затова останах, за да ви правя на смях и всички да ви разберат каква стока сте

Неможе ти да идваш в държавата и да обиждаш хората които живеят в нея.Идва ми той от бамбуковите колиби и ще ме обижда тук.Келеш

аз много обичам всички народи по света, но ме дразнят такива маймуни като вас, които избягват от цирка или зоопарка и тичат по улиците, крещейки след някой мач или размахвайки някакви примитивни оръдия на труда

неандертала, как е?

върви се сепаратизирай в някоя дупка, копеле

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от turbotobg
    бобитурбото:

Неможе ти да идваш в държавата и да обиждаш хората които живеят в нея.Идва ми той от бамбуковите колиби и ще ме обижда тук.Келеш
    Какво искаш от една африканска маймуна

аз много обичам всички народи по света, но ме дразнят такива маймуни като вас, които избягват от цирка или зоопарка и тичат по улиците, крещейки след някой мач или размахвайки някакви примитивни оръдия на труда

неандертала, как е?

върви се сепаратизирай в някоя дупка, копеле
    Аз не знам кой е избягал от цирка в случая и е дошъл в България.

И копеле ще викаш на шибания ти негърски баща мухьло скапан.

ти сигурно работиш като общак за 200 лева и някой дебел и мазен циганин ти е бригадир и те кара да му духаш в почивките, затва си "скинхед"
    бият ли те циганите,а?

знам, че завиждаш, но не може всичкида са хем богати, хем амбицозни, умни и талантлив, та дори и да са достигнали до най-великата идея на комунизма....

Аз ако ти завиждам ще трябва да се откажа от всичко което имам.

В случая ти си оставаш едно шибано негро.

мнол ясно - ама съм богато негор, с перспектива в живота, а не помияр, който си по кофите и духа на циганите за 20 ст

Град
    Berlin
    мнол ясно - ама съм богато негор, с перспектива в живота, а не помияр, който си по кофите и духа на циганите за 20 ст

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си