Първоначално написано от Метоман
Пфхахаха, в нажежени на макс пещи съм сигурна, че е ставало бързичко.
А защо не пробваме да подпалим теб и видим за колко време ще изгориш?![]()
Все пак всичко ще е в името на науката, нали?![]()
Собственост на Canis_Dirus
Напълно е възможно това което си написал да е вярно.....Съгласявам се , до степен , че такава информация не съм чел никъде.....ТОва се отнася обаче само за трупоизгарянето.....Първоначално написано от Метоман
Не се съгласявам с това , че не са били проблизително 6 000 000 трупа....Обяснявам защо.....Аушвиц е бил разделен на две подразделения като второте било с 4 крематориума и още толкова газови камери....В близост е имало още поне 30 концлагера по-малки на размер известни като Аушвиц 3.....
При пристигането си в концлагера те се деляли на 3 групи....Първата се отправяла веднага към газоветие камери....ТОва подкрепя теорията , че наистина не са били 6 000 000 трупоизгорените.....В тази група са всички които не преминат комисията за пригодност на труда....Втората група са тези които се изпращат по фабриките и където умират или биват разстреляни..............
В третат група влизат близнаците и се изпращат към изследователски отдел да бъдат правинеи експерименти въърху тях .....Главно от др Йозеф Менгеле.....
Чувал съм , че има и четвърта група.....
После искам да ти предложа да проучиш името Рудолф Хес ....В предните постове има дори цитат.....Погледни го и ще откриеш ярко зоказателство което обрава тоеорията ти за несъществуващите газови камери......
ПОздрави....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Първоначално написано от _Cuddly_
Ангеле не бъди така жестока....
sha laja samo 4e broikata mi se vijda tvarde golqma i kvo kato sha go pomnqt sha go pomnat s lo6o e s dobro v toq sly4ai az predpo4itam da ne me pomnqt otkolkoto da me pomnqt s lo6o
Валхала е само за героитеХитлер не е такъв :>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Let me do this, please [-o<Първоначално написано от belerofone
Само ще пополивам по-честичко с бензин, а може и ефекти да направим!
Моля те, belerofone, моля те, моля те!![]()
Ти четеш ли преди да пишеш а.....Интересно ми .....Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Ми не, мил/а. Точно в тази тема се начетох и в момента гепвам една фраза, цитирам я, и си пиша к'вото ми е на ума. Не ми се изкривява менталното ми състояние повече отколко ми се иска, ю ноуПървоначално написано от belerofone
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Това обяснява всичко.....Първоначално написано от ScionOfStorm
хитлер е герои!!!!!!!!!!! и право да отиде във валхала!!!!!!!ScionOfStorm написа:
Валхала е само за героите Хитлер не е такъв :>
кои си ти та да казваш кои е геро и икои не!!!!!!!! ти си тъп простак!!!!!!!! Впамет на михаел Витман
Първоначално написано от belerofone
Знам, че не можеш да откажеш на такова мило същество като мен.![]()
не ви ли омръзна ?
о, неПървоначално написано от OtherDimension
Ама моля ти се....Първоначално написано от OtherDimension
Никога не омръзва бе![]()
^последният куплет ми харесва особено много![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Браво.......А вързката.....
...сега се надявам да млъкнатПървоначално написано от exploitedteen
:>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Експлойтед...името на песента или линк с нея може ли?
Само това ли можа да измисли малкото ти мозъче?Първоначално написано от exploitedteen
метоманчо, твоето мозъче и 1/660034030 не може да измисли![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
В свободна държава живеем...Виртуалното пространство е за всички елементи които имат мнение.....Първоначално написано от exploitedteen
П.С.Ако ти изразяваш мнението си само , за да компенсираш някакви твои дефицити не тук е мястото да го показваш.....
Поздрави....
Може,можеПървоначално написано от _SL_
![]()
"Другият" иска да попита ти дали отчиташ силата на съпротивлението....независи мо в коя посока....Първоначално написано от exploitedteen
Поздрави....