Аз прочетих "Моята борба"Първоначално написано от exploitedteen
[-o<
И какво научи?
Дай линк да си я дръпнаПървоначално написано от Метоман
![]()
хаха, защо реалииралите се в живота истински синове на Фюрера нямат неговата Библия на етажерката си?![]()
когато прочетеш "Моята борба", разбираш колко обръкани са били разсъжденията на един болен мозък и как тази книга не съсъдржа никаква истина - просто квазиинформацията в еня е толкова мъглява, че позволява на сульо и пульо и досега да я тълкува в различен, удобен за него план - както е и с религиозните книги![]()
Значи не си научил нищоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
сподели, водачо и просветителю нашПървоначално написано от Метоман
![]()
Колко голям играч е Фюрера лиПървоначално написано от quench
![]()
хех, ако искаш да описваш делата на любиямия лидер с некви селски, мангалски изрази, давай - разкажи ни какъв "играч" е бил в действителностПървоначално написано от Метоман
![]()
Кое повече те интересува?Как преаба Хинди?Или Аншлуса?Или судетите?Или Рейнската област?Или Прага?А може би френската екскурзиикаПървоначално написано от quench
![]()
ооо, да, мръснико, говори ми, а аз ще гледам портрета на Рудолф Хес, тоя истински мъж и ще лъскам здраво бастуна, както би направил всеки истински Ариец
Вземете се сберете,нАпийте си,па си говорете,бе,маа му стара.
То край нямате.
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Е,че вий по семейному ке се сберете-домошарски у некого и ще се напийти със сливовица.
![]()
Знам че си гей и лъскаш чекии на истински мъже![]()
Ще те вземем със себе си да ни правиш компанияПървоначално написано от pathetic
![]()
![]()
![]()
![]()
Мнее
без жени,де.
Вашите герои ще ви правят компания през дългите безпаметни пиянски нощи.
тара ра ра.
и музика от някой филм с Радж Капур.
Ей така ми дойде,не зная защо хаха.
![]()
onq den edno cigan4e f supera vika6e na prodava4kata kako volen 6e ni prai na sapun - nego go sravnqqqt s hitler
знаеш ли какво е споделял пред най-приближените си, когато руснаците са отблъснали немците на източния фронт? "немските войници ме предадоха"Първоначално написано от ATAKABG
когато се организира цивилната съпротива, казва същото и за тях - "мислех, че немският народ е много по-смел и достоен, но явно съм се лъгал. бъдещето принадлежи на упорития и трудолюбив народ на изтока"
съжалявам, но той е бил луд, наистина - карал е СС да застрелват бягащите от цивилната съпротива, което пък е измислено от руснаците при обсадата на Сталинград
искам да кажа, че не виждам защот трябва в името на болни, невъзможни идеи да казвате, че може да бъде жертвано всичко?
все едно тея войници, които са изпращани на фронта, не са имали семейства, домове, все едно не са държали снимките на децата и съпругите си в джоба до сърцето си, все едно не са били хора....
и това не са само германци - западните имппериалисти, социалистите-фашисти, нацистите, източните монархии - всички са държали като заложници собствените си народи, карайки ги да скачат според тоягата - в името на доброто на УПРАВЛЯВАЩИТЕ
държавата има функция да осигурява спокойно и пълноценно съществуване на гражданите си, а не да записва положителен икономически ръст - което е самоцел за десните, свързана с много лишения от страна на народа и лъжи, че е ОК - нито пък е задача на държавата да организира репресивни дейности или да подклажда агресия срещу друга държава, което може да доведе до война и е потенциален риск за изпълняването на функциите - свобода, спокойствие, сигурност
начинът не е да се стреля и убива, да се пуска на свобода омразата - защото има винаги по-силен от теб, който да те смчка и после не властта, а населението страда...
Мама ти деба долна........Всички знаем защо Хитлер напада СССР............Не се прави на ударен!Първоначално написано от quench
nsdap . biz някои доставчици филтрират адреса, за улеснение може да ползваш онлайн прокси.Първоначално написано от Guderian
Код:__ __ /\_\ / / /_ / /_/\ \ _\ \/ \ \ /\ \ /\ \_\ \ \/ \ \/_/ \ /\ \_\ \/_/ / / / / / \/_/
заради кое, глупако? ти явно си доста по-тъп от тоя хулиган, дето ти е на аватара....
СССР изобщо не ме интересува - знаеш ли защо е била Втората световна? за да могат фашистите Сталин, Хитлер, Мусолини, както и Държавния съвет на Императора да си разделят света наново, ей затва
леле, колко сте тъпи, дори не заслужавате да ви се удари шамар, ей!
заслужавате да сте в първите редици при щурма на Сталинград, ей това залсужавате - нали искате да сте герои - и някой да си изтрие подметките с вас,а?
Колко си тъп!Да наречеш Рудолф Хес хулиган си е доста просташко!Първоначално написано от quench
С това промито мозъче,няма да стигнеш до никъде......Та нали аз съм параноик и обвинявам за всичко евреите.......Ти пък обвиняваш Сталин,Хитлер &CO
Куенч, ти гадже нямаш ли сиПървоначално написано от quench
Да не би щото си мулат да си сам и да си го изкарваш на нас
![]()
![]()
![]()
не, аз обвинявам всички, които използват властта си, за да си играят с народа като с пионки
докато ти си точно от най-заблудените пионки и се поддаваш на пропагандата, която им оправдава действията с разни "скрити врагове", които никой не може да види....![]()
Е да, но Те ще го прочетат и могат да научат нещо от теб - един бивш истински национал-социалистПървоначално написано от exploitedteen
След доста търсене ми я бяха намерили и ми е един от ценните подаръци.Първоначално написано от Guderian
А ти ако оня ден не се беше направил на ударен можеше и да ти пратя няколко електронни варианта, като ТОВА
Рудолф Хес всъщност е доста противоречива личност![]()