.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Хари Потър

nqkoi 4ete li knigata na angliiski? ima li ve4e nqkyde info v neta kakvo stava nakraq? za6toto ve4e bi trqbvalo nqkoi da q e pro4el i da e izlqzla informaciq

Супер фен
    Амиииииииии тоо по начина по който си написал Хари Потър си личи че няма да можеш да я прочетеш на английски,ама защо поне не изчакаш превода . Няма ли да ти е по-интересно ако сам си я прочетеш?

Град
    At the world's end
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Амиииииииии тоо по начина по който си написал Хари Потър си личи че няма да можеш да я прочетеш на английски,ама защо поне не изчакаш превода . Няма ли да ти е по-интересно ако сам си я прочетеш?
    Btw mi kazaha che prevodachakat e mn bugnata, zashtoto izpuskala po celi abzaci, zaradi nqkoq duma , koqto ne znae. Informaciq e sigurna i e ot edin poznat, kojto e prochel 5 i na angl i na bg i otishul da i pravi skandali, zaradi nekadurniq prevod. Taka che, chetete q na angl, po-dobre e.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Edinat edin priqtel mi q pokaza... nishto protiv nqmam ideqta na knigata... ama kniga s tolkova pravopisni greshki ne bqh vijdal (i tova go kazva chovek koito pishe na latinica !Shto problem? )

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен
    Тъпо е да я четеш от нета.......знаете ли превода колко ще струва?Вярно ли е че бил към 50 лева

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    По Новините казаха, че ще е 40 лв.

Супер фен

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Pepe Rey
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Btw mi kazaha che prevodachakat e mn bugnata, zashtoto izpuskala po celi abzaci, zaradi nqkoq duma , koqto ne znae. Informaciq e sigurna i e ot edin poznat, kojto e prochel 5 i na angl i na bg i otishul da i pravi skandali, zaradi nekadurniq prevod. Taka che, chetete q na angl, po-dobre e.
    Мдааа...то няма речници...даа...
    Аз ще си я чета като излезе на бг,
    защото не ми се занимава да я чета на английски...колкото и да е ще е пълно със странни думи... за магии, създания, места...а аз ги знам на бг пък и...ще трябва да седя с речника и да зяпам постоянно в него
    и защото не ми се чете на компютъра
    и защото досега винаги съм ги чел на български :P
    хъхъ..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    четох я на английски, даже бях написала резюме, ама форумът се бъгна и сега темата я няма

и аз знам за 50 кинта че ще е, на промоцията английската версия беше 35,90 или 39,90
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    At the world's end
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    четох я на английски, даже бях написала резюме, ама форумът се бъгна и сега темата я няма

и аз знам за 50 кинта че ще е, на промоцията английската версия беше 35,90 или 39,90
    Хах, да бе. Аз бях в книжарница Хеликон, в нощта, преди да започнат с продажбите, 50 лева си беше. А тя ако тая е 50 превода сигурне ще е повече...
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Е, да, ама не забравяй, че цените в България са по-ниски, защото иначе няма да се купуват. По-добре 3-ма да си купят за 40, отколкото 1 за 60

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    специално бях ходила да проверявам в Хеликон за една приятелка, книгите се плащаха предварително, преди премиерата и бяха по-евтини [/url]
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Абе да им имам цените. Родителите ми бяха купили за 6 евро петата книга на Английски от Австрия 4-5 месеца след като се беше появила, а тук ти я дават за 50 лева при положение, че я има в интернет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си