.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    spored men ako ne go pravite otpred nema nikakav problem, move da mu pozvoli6 i otzad i da mu lapa6 kvo tolko, a ako 4ak tolko se strahuva6 ni6to lo6o nqma da ne mu dava6 da ti vkarva nqkade, moje i s race da go zadovoli6, na men li4no ot na4alo mi po4naha otzad i nqma6e nikav problem, 4uvstvah se devstvena, i to si e taka

Супер фен
    по-добре не му давай на тоя пишльо

uugbjm g
    Guest

Re: глупаци!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    вие сте малоумни (извинете,че ви обиждам ,но ... ) Момичето още не е правило любов,а вие я карате свирки да прави?! Наред ли сте?
    Слушай мацка , изобщо не пави грешката да му правиш свирки ,а и съм сигурна,че не искаш ,все пак първо трябва да правите любов нормално ,нежно... аз правих любов н 16 години за 1 път. И също като вас като направихме 4 месеца с моето момче ... аз не исках ,беше ми гадно и т.н. само,че... той постоянно,като ме бутнеше се възбуждаше ... и нашите бяха заминали за София... така,така някоко дни се галехме леко...там той мен де и ..... стана ,боля ме плаках ... но още сме заедно и го обичам . За това ако си сигурна,че те обича и сте щастливи ... късмет
    Е,да се похваля с моят приятел вчера направихме година и 3 месеца
    Дано и вие да се обичате,многоооооооооо
    To4no ! A ne kato drugiti typi komentari...

Guest
    свирките не са секс

Град
    in the heart of the city
    Ние не можем да ти дадем съвет.Ти най-добре от всички знаеш отговора,запитай себе си и си отговори искрено.Плюс това от страни всеки може да ти дава всякакви акъли ,ама никой не е на твоето място .Отстрани е лесно,така че замисли се .Предполагам се и притесняваш ,ти си човека ,който може да определи дали си или не готова.А за да си готова и пича тряа да се потруди да предразположи ,а не да притиска .Та така ! Успех в начинанието

I ROCK!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си