- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Една жизнено необходима тема
мен за тия годинки ми взеха здравенцето в смрадливото даскало...И явно за това не съм от тия които им правят впечатление тоалетните.Даже бих казала че е едно от последните неща които са ме вълнували Оo
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
не влизам в такива..яко гнусотия!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ми в старото даскало ги напрайха много готино..ама сега в това новото са гадни ...![]()
ние се знаеме целия клас къде ше сме са в ноото даскало и сме организирали стачка да влизаме само в тоалетните на даскалите
Нашите не са зле. Плочките са модерниЕдни такива преливащи се- зелени
Вратите се затварят :P Често мирише в самата кабинка, ама извън тях не мирише, а и то как няма в тях... Особено някои момичета...може ли да си оставиш тампона, целият омацан без да го завиеш.
Мифките бяха хубави, ама ги развалиха и сега ползваме една на чистачкитеВажното е, че има вода
![]()
Преди не мислех, че са толкова хубави, докато не видях тези в СМГ, егати ужасът... То мирише още от коридора.
Иначе в у-щето до 7-ми клас бяха суперС тоалетна хартия и течен сапун.
![]()
A edva li na nqkoj mu puka za kenefite...shte trqbva da prejivqvame taka \/
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
то всички не влизаме.Ама като напъне..... си серем скеф къфто и да е кенефа...Първоначално написано от DjBaloon
Emi kat nqma kak...v kenefa![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
К`ви кенефи, к`ви пет лева...
Миналата година пред тоалетната срещу гарата в Бургас няк`ва възрастна жена клекнала зад един храст и...
Да се чудя как да накарам братовчед ми (по-малък е) да спре да я гледа и да я сочи...
![]()
Пък иначе там WC-то не е чак толкова зле.![]()
Още ми е пред очите тая гледка. "Ужс"
Иначе в старото даслало-ами не беше толкова зле,ама не го пожелавам на никого.Сега за новото...ще видим![]()
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
ае ф старото даскало да те е страх да влезеш у кенефО... пък ся ф новото.....уууу приказка.... да ти се кеф да си пуцаш......аааа пишкаш на воля![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Az ucha v Spain ,tuka kenefite ne sa koi znai kfo ama sa mn po doore ot bulgarskite v seki slu4ai !![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
Аз учех в едно даскало от 1 до 12 клас и какво ли не бях видял в нашите кенефи които бяха доста зле за училище открито 1987година..редовно разни трошеха мивките,драскаха , а пък какви творения на човешката природа съм виждал там...затова в 11 клас ми дойде акъла и спрях да влизам там..хем че единственото нещо което правех беше да пия вода и да си бъбря с някой съученик докато пуши.
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Гадничко е да идеш да "си свършиш работата" и да няма врати,да смърди на гадно и да не се почистваВ даскалото беше така ама сега са го опраили...теракот врати а бе сичко
![]()
оу в нашето даскало бяха доста зле тоалетните, ама ся преди края на годината ги опраиха...нови плочки алуминий мифки...напрау не ти се излиза мн са яки![]()
В ЕГ Търново са пвц![]()
аз съм киборг.
не пикая, не сера.
не ме засягат тия раоти.
трябва някой да ви накара да пикаете газ и да серете тухли... така ще има поне малко полза от вас.
Искам в часовете да ми е интересно, примерно.
И малко самото училище да се подобри, сградата имам предвид.
в предишното даскало бяха мизерни... и миришеше на белина .. и на лайна смесено ужассс никога не съм ходила.. само до огледалото хойх.. а ся в новото даскало ще видим ква е хавата![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
В бившото даскало до 6-ти клас тоалетните бяха на двора... и на всичкото отгоре нямаха вративинаги когато някой отиваше до тоалетната и трябваше някой да пази на входа
а после направиха едни супер тоалетни чистички с плочки, огледало и сушилня
в сегашното даскало също са доста мизерни но последните 2 месеца ги ремонтираха и се надявам за 15-ти септември вече да са по-хубави
![]()