.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    мен за тия годинки ми взеха здравенцето в смрадливото даскало...И явно за това не съм от тия които им правят впечатление тоалетните.Даже бих казала че е едно от последните неща които са ме вълнували Оo
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    не влизам в такива..яко гнусотия!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Ми в старото даскало ги напрайха много готино..ама сега в това новото са гадни ...

Guest
    ние се знаеме целия клас къде ше сме са в ноото даскало и сме организирали стачка да влизаме само в тоалетните на даскалите

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Нашите не са зле. Плочките са модерни Едни такива преливащи се- зелени Вратите се затварят :P Често мирише в самата кабинка, ама извън тях не мирише, а и то как няма в тях... Особено някои момичета...може ли да си оставиш тампона, целият омацан без да го завиеш.
    Мифките бяха хубави, ама ги развалиха и сега ползваме една на чистачките Важното е, че има вода
    Преди не мислех, че са толкова хубави, докато не видях тези в СМГ, егати ужасът... То мирише още от коридора.

Иначе в у-щето до 7-ми клас бяха супер С тоалетна хартия и течен сапун.

В мойто даскало също са зле...

Град
    At the world's end
    A edva li na nqkoj mu puka za kenefite...shte trqbva da prejivqvame taka \/
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Цитирай Първоначално написано от Totalitarianist

в обществени тоалетни не влизам между другото
    то всички не влизаме.Ама като напъне..... си серем скеф къфто и да е кенефа...

Град
    At the world's end
    Emi kat nqma kak...v kenefa
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

К`ви кенефи, к`ви пет лева...
    Миналата година пред тоалетната срещу гарата в Бургас няк`ва възрастна жена клекнала зад един храст и...
    Да се чудя как да накарам братовчед ми (по-малък е) да спре да я гледа и да я сочи...
    Пък иначе там WC-то не е чак толкова зле.
    Още ми е пред очите тая гледка. "Ужс"

Иначе в старото даслало-ами не беше толкова зле,ама не го пожелавам на никого.Сега за новото...ще видим
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

ае ф старото даскало да те е страх да влезеш у кенефО... пък ся ф новото.....уууу приказка.... да ти се кеф да си пуцаш......аааа пишкаш на воля
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Az ucha v Spain ,tuka kenefite ne sa koi znai kfo ama sa mn po doore ot bulgarskite v seki slu4ai !

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Аз учех в едно даскало от 1 до 12 клас и какво ли не бях видял в нашите кенефи които бяха доста зле за училище открито 1987година..редовно разни трошеха мивките,драскаха , а пък какви творения на човешката природа съм виждал там...затова в 11 клас ми дойде акъла и спрях да влизам там..хем че единственото нещо което правех беше да пия вода и да си бъбря с някой съученик докато пуши.
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Враца city
    Гадничко е да идеш да "си свършиш работата" и да няма врати,да смърди на гадно и да не се почиства В даскалото беше така ама сега са го опраили...теракот врати а бе сичко

Град
    Plovdiv
    оу в нашето даскало бяха доста зле тоалетните, ама ся преди края на годината ги опраиха...нови плочки алуминий мифки...напрау не ти се излиза мн са яки

Еми кво очаквате като сяко уонаби-рапърче отива и си тества маркерите по стените, ходят и разбиват, чистачките не знаят за кво им плащат...

Нищо ново
    На който му се убива време...

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    В ЕГ Търново са пвц

аз съм киборг.
    не пикая, не сера.
    не ме засягат тия раоти.
    трябва някой да ви накара да пикаете газ и да серете тухли... така ще има поне малко полза от вас.

Мега фен Аватара на koalka
    Искам в часовете да ми е интересно, примерно.
    И малко самото училище да се подобри, сградата имам предвид.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    в предишното даскало бяха мизерни... и миришеше на белина .. и на лайна смесено ужассс никога не съм ходила.. само до огледалото хойх.. а ся в новото даскало ще видим ква е хавата
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    Град
    в килера
    В бившото даскало до 6-ти клас тоалетните бяха на двора... и на всичкото отгоре нямаха врати винаги когато някой отиваше до тоалетната и трябваше някой да пази на входа а после направиха едни супер тоалетни чистички с плочки, огледало и сушилня в сегашното даскало също са доста мизерни но последните 2 месеца ги ремонтираха и се надявам за 15-ти септември вече да са по-хубави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си