.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Гинеколог-противозачатъчни

за да почна да взимам противозачатъчни трябва да отида на гинеколог но какво ще ми прави гинеколога?ще ме преглежда ли или?как разбира какви точно да ми предпише?и как се взимат?някой да ми обясни подробно всичко защото не съм наясно въобще.благодаря предварително

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Като отидеш,ще те прегледа,за да види дали си здрава...След това ще ти пообесни малко неща и ще ти каже кои са най-добрите хапчета за твоя организъм..Ще ти обясни кога да ги зимаш,как и т.н... това е..Спокойно прегледа не е болезнен,само е леко неприятно...ако отиваш за 1ви път..

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Guest
    da za parvi pat 6te hodq i mi e mnogo kofti 4e 6te mi byrka otdolu.i vednaga li 6te mi kaje kakvi da piq ili na drugiq den trqbva da hodq pak?i moga da si vzema napravlenie ot li4en lekar kato sam na 18 nali?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За хапчета не е нужно да те преглежда. Ще те пита за ръст, тегло, може хормонални изследвания да ти пусне, ще те пита за алергии спрямо лекарства. Размерът на матката ти не влияе върху типа на хапчетата. А да дата на последната менструация пита и продължителност на цикъла.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След 4 години почти непрекъснато на противозачатъчни се чувствам чудесно. Нямам брада и мустаци, не съм 100 кила, а само 48, нямам окосмяване извън нормалното и пъпки.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    След 4 години почти непрекъснато на противозачатъчни се чувствам чудесно. Нямам брада и мустаци, не съм 100 кила, а само 48, нямам окосмяване извън нормалното и пъпки.
    Кажи им го, Кремче! Като се скъса презерватива пият постинори и ескапели за спешна контрацепция, та им се разбъркват хормоните така, че няма накъде повече, а за противозачатъчни вдигат олелия до бога, при положение, че контрацептивите ще им спестят харчовете и нервите.
    И още нещо- съвременните противозачатъчни не са като тези през 60-те години на миналия век. Фармацевтичните компании произвеждат все по-пречистени препарати със странични ефекти, сведени до минимум.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Megan7o7
    Guest
    3279600
    28.09.2014 15:43

ЗДРАВЕИТЕ искам да попитам защото аз от скоро ползвам противозачатъчните Ясмин тай като трябва да ги пия препоръчани са ми от доктор обаче сега от няколко дни ми се появиха повече пъпки по лицето от колкото имам на някой дали му се е случвало или не ми понасят но ги пия от 5 дена или просто докато организма се приспособи

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Специално за Ясмина съм чувала много добри коментари не мисля че е от хапчетата,може би скоро ще ти идва и затова пъпчасваш ;д иди на лекар.

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Don't you see that the theme is from 2007-.-
    *удря си главата в стената*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си