- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета какво ви се прави след секс?
kakvo iskate da pravite da izpu6te edna cigara da go napravite pak ili takiva ne6ta....
mi iska mi se da zaspqqq
ми не съм момиче ама я подкрепям шото и мойтп гадже е така...кой си гу мой си гу мойПървоначално написано от mucunkiii
![]()
![]()
![]()
![]()
ili da spq ili da hapna ne6to:}
ne e 4estno moita puk samo pu6i sled seks i vse mi vika are stavai i me ostavi da si izpu6a cigarata hem e na 15 godini
Първоначално написано от 50cent
ти май не си го правил и затова питаш май майне се засягай
![]()
Първо минавам през банята,после може цигарка и после ми се спинка,защото съм изтощена \/ !
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
ami ne prosto az sum go pravil samo s edno momi4e zasega 6tot sum o6te edva v na4aloto na poberteta na 15 sum i sum go pravil s 15 godi6no momi4e az mislq 4e q obi4am i zatva ne se razdelqm s neq
ei zatva govorq moitz vinagi taka prai na4i az ne obi4am cigariПървоначално написано от Alex_f
То и аз не винаги пуша,защото и на моя приятел не му харесва.Но след секс ми става едно такова много хубаво и затова ми се допушва!Първоначално написано от 50cent
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Лежа си, гледам ТВ и хапвам в леглото с гаджето. После се гушкаме, говорим си и ако имаме сили-повтаряме.
Emi az ne pusha znachi ostava 2 roto xaxaxa SEX SEX I PAK SEX![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
![]()
![]()
bahti az sled sex se izto6tavam zdravo kak sex sex i pak sex az ako go napravq tva 6te pukna kato 6turkel be 4ovek
da me gu6nat i da me glezqt,da mi otdadat zaslujenoto vnimanie![]()
няма любов
hahah s purvata mi pravehme maratoni - sex, cigara, hapvane, cigara, malko lejane za da po4ineme posle pak sex i taka do pripaduk
ina4e sex, cigara i posle gu6kane v krevata
ne sum momi4e ama se pak otgovarqm, taka e i pri mene i pri momi4etata s koito sum bil ili sum (ne 4e sa mn de ama karai, samo 2 sa s koito sme imali vreme posle za ne6to dr, osven da se oble4eme i da is4ezvame)
Гушкаме се и искам да заспим,но често нямаме време за това..![]()
+ взимаме си душ и/или излизаме на разходка.Първоначално написано от krem4et0
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
sex
Яде се боб и се пърди усилено докато целия апартамент не замирише на умрели плъхове поляти с фреш от портокал...
Не съм момиче, ама по хубаво от цигара след секс няма![]()
![]()
![]()
![]()
SEX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!