- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета какво ви се прави след секс?
цигара и може да си полежим, ако не трябва да излизаме
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
emi ako stava duma za vednaga sled sex - estestveno 4e trqbva da se po4istq 4e po4ti vinagi imam i v kosata malko![]()
Sexita 6e te 4ukam,kefi6 me!
на мен много ми се яде и пуши
Glezenata,gledanata,kanenata,svalqnata
СЛЕД СЕКС ИМ СЕ ПРАВИ ОЩЕ СЕКС!!!!!!!!!!!!
zarad takiva izkazvaniq ne si slagaite snimkite be dica...Първоначално написано от Анонимко
ti zatova li si mahna snim4icata be JoreАнонимко написа:
Sexita 6e te 4ukam,kefi6 me!
zarad takiva izkazvaniq ne si slagaite snimkite be dica..., aide de gotin sloji q pak
..da be kazal 4e ti e za pryv pyt..6tqhme vazelin da slojim, pa i nqkoe stih4e ili pesni4ka .. ne6to liri4no ot Canibal Corps..ili drugokakoto kaje6
![]()
СЛЕД СЕКС МУ КРАДА ПРЕЗЕРВАТИВА ЗА ДА ИЗСИПВАМ ПОСЛЕ ТЕЧНОСТА В БИРАТА НА НЯКОЙ ДЕБИЛ
Зависи, доста често ми се прави пак.Дояжда ми се, гледа ми се филм, пие ми се нещо и така.
кво ти се дояжда, сперма ли, както казват не може да ядеш само едно и също, земи разнообрази
+1 (само след мн як секс)Първоначално написано от mucunkiii
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
аз задължително тряам да изпуша една цигара и после си лягам малко или искам втори път![]()
Sled sex pravq nqkva hrana 6toto sme izgladneli kato jivotni sled tva jitkame playstation primerno ili igraem gol poker koito pak dovejda do sex i taka cqla no6t![]()
Аз пък след секс обичам да пуша, естествено ако съм прекалено изморена - заспивам веднага![]()
![]()
Хаха!Те мъжете обичат цици,но какво общо има с темата-тя се отнася до момичетата и какво им се прави на тях след секс,а не на мъжете!Първоначално написано от 6IBIDAK
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
mi svirka..posle se kupq i sled tfa si se gu6kame i zaspivame\
/
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
obiknovenno mi se iska da go naprav pak a sled vtoriq pat ve4e si me4taq za dy6 i mlqko s biskviti.
s priqtelq mi si imame edna prikazka koqto dokolkoto znam e po4ti vinagi v sila a imenno 4e nai nejelanoto ne6to sled sex e jenata, ta v tozi red na misli prosto ne go zaka4am 15 minuti i posle pak sex!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
sled seks mi se dospiva, sled tova mi se doqjda, gu6ka mi se i nakraq mi se doe....va pak.
SMILE FOR ME NOW
Е ти страшно гадже си си фанал.Що не фана некоя на 13 годиниПървоначално написано от 50cent
)))
Яко фъннн
При мен е цял ритуал: първо подремвам на спокойствие за 5 мин. После изпушвам един фас. С мъжо хапваме нещо и почваме отново.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
обичам след секс да ме гушне и да си говорим
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от key_of_hell
Моят мъж по тази тема ми беше казал: "Знаеш ли защо мъжът се обръща с гръв след секс? Защото не иска да гледа шибани работи.."![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.