- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете станаха ревливи лигльовци...стегнете се, момчета
Ох и ти големия мъж... !![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Това, че сте мъже означава ли, че не трябва да преживявате емоции, пък било то и любовна мъка?
♥ ♥ ♥
Не съм съгласна с автора на темата - твърде крайностни вярвания има. И момчетата са хора, имат право да тъгуват ала бала. Ама и всичко си има граници. Не знам на колко момичета тук им се е случвало, но аз 7 месеца бях с един... Не един, а една путка. Всеки божи ден той ревеше заради нещо... Не дай боже на мен да ми е кисело, че тогава реве за двама... Момчетата имат право да изразяват чувствата си.. Но не и да злоупотребяват с това право.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
пич, я ми дай определениеза мъж ве
предполагам че изобщо си нямаш и на представа нали ?
тогава си мълчи докато не го откриеш !
Жената има нужда от четири животни:
Ягуар в гаража,
Лисица в гардероба,
Тигър в леглото
и Магаре,което да плаща за всичко това
Ти като не си се влюбвал мълчи!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
С това съм най - съгласна.Първоначално написано от LP_girl_14
и мене не ми допада тва че сички момчета почнаха да реват.баси то тука момчетата повече почнаха да страдат от момичетатакво са оплаквате правите са на много изстрадали а след една седмица гледаш тема в раздел секс как точно този същия е изч*кал неква случайна.тъй че са вземете в ръце
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Puk vie (POVE4ETO) stanahte naduti svruh moderni i svruh vziskatelni
ku4ki koito ne stiga 4e se naduvat ama i nemogat da narejat edna salata bez da si odrejat prusta![]()
+1Първоначално написано от jal mi e
Искат се повече разговори, не е нужно да се заклеймява кой бил ревлив и кой не))
Поздрав:
http://www.vbox7.com/play:af2da641
->~<-
не е важно дали си падал а дали си успял да се изправиш
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix