- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Липсва ли ви даскалото през лятната ваканция?
Самото учене не ми липсва. Бих искала да видя някои даскали и съученици но не и учебниците![]()
Липсва ми цялата атмосфера![]()
Хубав ни е живота на нашата възраст, няма от какво да се оплакване. Даскалото е много хубаво нещо![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Мхм, липсват ми само даскалите от старото даскало, иначе другите - НЕ! Искам да почваме вече в новото даскалоооо ...Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
Абе пичове ,отговора е прост.
Липсват ми мацките дето ходят по къси полички ,и със цомбите едва прикрити в рясните блузки.
Както ми липсват тъпите даскали дето мога да ги правя на маймуни и после не могат да кажат "гък" ,и дето им тегля майни и си ходя без да ми правят нищо!!
Ето това ми липсва!!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Първоначално написано от find_m3
Липсва ми...Не мислех, че ще ми липсва, но уви
Е, така или иначе всеки ден се виждаме с френдовете, ама си е друго да си проявяваш магарията на даскало и жената с цайсите отпред непрекъснато да ти хвърля злобни погледи
![]()
Vuob6te NE mi lipsva! S priqtelite mi ot klasa moje da se vijdame i prez vakanciqta, pri tova na dale4 po-priqtni mesta ot daskaloto i vupreki, 4e tazi godina 6te sam v novo daskalo ne mi se hodi![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
ДА липсва миДруго си е на даскало с всички хора и с цялото напрежение,емоции и простотии
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Честно казано ми липсва. Липсват ми даскалите, на които и ден не минава без да сме направили някой номер..Съучениците ми, с които всяко междучасие е лудница..Както и простотиите, които измисляме..![]()
Things will never be the same again
ae na daskalo si e mega qko hora mora smqh prostotii lipsvami kak![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
боже...без да си кривя душата...просто от както се знам ,че и до сега нито за един момент не ми е липсвало даскалото.Никога.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Само приятелите от там... понеже уча в друг град... и нямам много възможност да се срещам с тях![]()
Не там само интриги ала бала , а така кеф виждаш се с който искаш дори и да не сте на даскало , цял ден живот и нощ де
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
em.. na men mi lipsva![]()
![]()
mu4no mi e za frendovete mi v daskalo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama kato se zamislq kogato hodq na u4ili6te mi e mu4no za vakanciqta a kogato sum vuv vakanciq mi e mu4no za daskalo
![]()
mmm luda rabota...
![]()
![]()
... Just smile...
Щеше да е яко да ходим на училище само за междучасиятаПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
![]()
От части ми липсва ,заради приятелите но всъщност така имам повече време за любимата и ми по добре ,нали все пак мога и извън даскало да се виждам с приятелите ми
ПС:не че мого често ходя на даскало![]()
Да, липсва ми училището, макар че не съм ученикискам да се върна ... сега в 7 клас ... може би
![]()
... k33p w@lkinG ...
Да! И не само хората от цялата страна, които сега не мога да виждам, а и самото учение. Знам, че съм извратен.![]()
не ми липсва ни най малко ,там е мега тъпо и идея си нямам кво ще става тая година ,като си помисля за 15 септември ми се мре
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
to ne ti lipsva samoto daskalo a priqtelite.a i ponqkoga po vreme na daskalo e mn po zabavno otkolkoto prez vakanciqta...
Помня,че писах в една такава тема, ама не помня тази ли беше или една друга, преди да се изтрие. Нищо, пак ще кажа.![]()
Значи тая година ще съм в ново даскало и определено старото ще ми липсва. Вярно, че не беше идеално - момчетата ни бяха изключителни кретени и просто не може да се опише какво беше отношението ни с тях, но пък бяха олигофренчета и само глупости правеха... Много сме се смяли... Момичетата бяхме обаче страшен тийм, с малки изключения всички се подкрепяхме взаимно и бяхме много щастливи. Беше хубаво - шматосвания, обикаляния по кафенета, закъсняване за часове... Абе бяхме страшен клас, малко разцепени ама пък страшни пичове... Тая година - ново даскало, нови приятели, нови яки моменти. Малко ще ми е мъчно за старите, ама винаги мога да ги видя отново. Дано и в новото училище има толкова готини хора, колкото в старото. Супер ще е...
даааа![]()
![]()
ебаси купоните ставаааа и кви флиртове по път и над път
![]()
![]()
![]()