- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Липсва ли ви даскалото през лятната ваканция?
opredeleno NE !!
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
sega mi lipsva u4ili6teto kato tygnem okolo 2-3 sedmici 6te mi e dobre i posle pak 6te iskam da si spa do kysno i da sme vakanciq taka e vinagi![]()
![]()
Obi4am da hodq na daskalo![]()
Obi4am i da u4a! No ... ponqkoga u4itelite mi provalqt nastroenieto..Lipsva mi tova da otida da se skytaq s nqkoi u4itel/ka ida izpu6a po edin fas i..tem podobni...pyk i ne moga da si vijdam si4kite syu4enici
ama nablijavaaa\
/
Първоначално написано от [b
Iskam po-barzo da stane 15. 9 ,za da se zapoznaq s noviq si klas v 32-ro!
Липсва ми и то много е не точно даскалото де а лудориите дет стават по време на даскало![]()
![]()
![]()
РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа
4esno kazano malko mi lipsva.6toto mn zabavni momenti ot jivota mi sa se slu4ili po u4ebno vreme,no ot druga strana kato se zamislq i prez lqtoto si prekarvam super.Oh i az se obarkah![]()
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
Макар да не си понасям класа.. малко ми липсва.. щото тва е най гадната ми ваканция..само че като се сетя кво мъчение беше да уча.. желанието ми излита в облаците
![]()
Май не ми липсва ,ама не съм сигурна!![]()
samo malko no na koito mu lipsva da ne se pritesnqva to nablijava![]()
Казах ДА ,но по-коро ми липсват съучениците
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
и аз такаПървоначално написано от Justified
![]()
So free
Ми честно казано вече искам да почваме..много искам да си видя новия клас!![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
На мен не ми липсва -.- Ако бях в друго училище-![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
В интерес на истината ми липсва да...сега ми е мн скучно ...всеки ден едно и също![]()
![]()
Naistina neveroqtno,no fakt!Osobeno shto se otnasq do moeto daskalo,no prez lqtoto mi lipsva.Veroqtno e zaradi priqtelite mi,koito sa ot kude li ne i prez lqtoto ne se vijdame...E,ponqkoga si umiram ot shatstie,che sum vakancia...
И да и НеЛипсват ми приятелите от даскалото,от класа ,липсва ми купона в междучасията,но определено не ми липсват контролните,класните и изпитванията
![]()
Предпочитам да си мързелувам в нас през ваканцията, пък за даскалото има време
Наслаждавайте се на ваканцията докато още имате време :P
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
ne ne mi lipsva
ama izob6to ne mi lipsva
ne ...vaob6te ne iskam da gi vidjam teq ubitaci (moite sau4enici)
Не въобще, не ми липсва![]()
![]()
UUU NA MENE PAK HI4 DAJE NE MI LIPSVA DASKALOTO AMA HI4...NEZNAM KAK 6TE E KATO PO4NEM NA NOVO MAKITE ZA KONTROLNI KLASNI I IZPITVANIQNE MI SE TRAGVA NA DASKALO
OBICHKAM TE IVO
daskaloto sux very hard otvsqkade
Мда, липсва ми, защото не съм заета по време на лятото, а и излизам доста рядко. Пък и често ме командироват на село, където вече ми е адски тъпо.
Не съм зубърче, просто предпочитам да съм ангажирана с нещо и да чувствам умора...![]()
Липсват приятелите от даскалото не самото даскало.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Аз да не съм луда,че да ми липсва?По всякакъв начин гледам да не минавам покрай даскало...А за приятелите-всеки ден ги виждами си чатим по скайпа. \/