.

Виж резултатите на анкетата: Липсва ли ви даскалото през лятната ваканция?

Гласували
183. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

90 49,18%
  • да

93 50,82%
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 134
    opredeleno NE !!
    I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!

sega mi lipsva u4ili6teto kato tygnem okolo 2-3 sedmici 6te mi e dobre i posle pak 6te iskam da si spa do kysno i da sme vakanciq taka e vinagi

Obi4am da hodq na daskalo
    Obi4am i da u4a! No ... ponqkoga u4itelite mi provalqt nastroenieto..Lipsva mi tova da otida da se skytaq s nqkoi u4itel/ka ida izpu6a po edin fas i..tem podobni...pyk i ne moga da si vijdam si4kite syu4enici
    ama nablijavaaa \/

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]на мен пък ми липсва..и то даже много просто ... класа ми е мн як и мн му се кефя и почти винаги на даскало е повече от якооооо ии такам а и.. бтв броя си дните до 15ти после на 18 сиг ще ги броя до 30ти но тва е др тема ...

Iskam po-barzo da stane 15. 9 ,za da se zapoznaq s noviq si klas v 32-ro!

Липсва ми и то много е не точно даскалото де а лудориите дет стават по време на даскало
    РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа

4esno kazano malko mi lipsva.6toto mn zabavni momenti ot jivota mi sa se slu4ili po u4ebno vreme,no ot druga strana kato se zamislq i prez lqtoto si prekarvam super.Oh i az se obarkah
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

Град
    Варна
    Макар да не си понасям класа.. малко ми липсва.. щото тва е най гадната ми ваканция.. само че като се сетя кво мъчение беше да уча.. желанието ми излита в облаците

Май не ми липсва ,ама не съм сигурна!

samo malko no na koito mu lipsva da ne se pritesnqva to nablijava

Казах ДА ,но по-коро ми липсват съучениците
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Justified
    Казах ДА ,но по-коро ми липсват съучениците
    и аз така
    So free

Град
    In the corner of my mind ...
    Ми честно казано вече искам да почваме..много искам да си видя новия клас!
    `There is just too much that time cannot erase ...`

На мен не ми липсва -.- Ако бях в друго училище-
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    В интерес на истината ми липсва да...сега ми е мн скучно ...всеки ден едно и също

Град
    София
    Naistina neveroqtno,no fakt!Osobeno shto se otnasq do moeto daskalo,no prez lqtoto mi lipsva.Veroqtno e zaradi priqtelite mi,koito sa ot kude li ne i prez lqtoto ne se vijdame...E,ponqkoga si umiram ot shatstie,che sum vakancia...

И да и Не Липсват ми приятелите от даскалото,от класа ,липсва ми купона в междучасията,но определено не ми липсват контролните,класните и изпитванията Предпочитам да си мързелувам в нас през ваканцията, пък за даскалото има време Наслаждавайте се на ваканцията докато още имате време :P
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Град
    Изгубено
    ne ne mi lipsva
    ama izob6to ne mi lipsva

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    ne ...vaob6te ne iskam da gi vidjam teq ubitaci (moite sau4enici)

UUU NA MENE PAK HI4 DAJE NE MI LIPSVA DASKALOTO AMA HI4...NEZNAM KAK 6TE E KATO PO4NEM NA NOVO MAKITE ZA KONTROLNI KLASNI I IZPITVANIQ NE MI SE TRAGVA NA DASKALO
    OBICHKAM TE IVO

Guest
    daskaloto sux very hard otvsqkade

Guest
    Мда, липсва ми, защото не съм заета по време на лятото, а и излизам доста рядко. Пък и често ме командироват на село, където вече ми е адски тъпо.
    Не съм зубърче, просто предпочитам да съм ангажирана с нещо и да чувствам умора...

Липсват приятелите от даскалото не самото даскало.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Аз да не съм луда,че да ми липсва?По всякакъв начин гледам да не минавам покрай даскало...А за приятелите-всеки ден ги виждами си чатим по скайпа. \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си