здравейте аз съм нова във форума? искам да ви питам дали някой учи в 33та гимназия и мнение за нея? мене ме приеха там и се чудя дали даскалото е добро или някой друг от вас е приет там?![]()
АКО ТИ ЖИВЕЕШ 100 ГОДИНИ АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ 100 ГОДИНИ БЕЗ ЕДИН ДЕН, ТАКА ЧЕ НИКОГА ДА НЕ ЖИВЕЯ БЕЗ ТЕБ!
Ve4e ima6e takava tema v foruma,potursi v tursa4kata![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
men me prieha tam s ae i fe-dai si skype
Nishto speciqlno ne e tva uchilishte..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
тъй тъй ..Първоначално написано от DjBaloon
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
tova e ezikova gimnaziq i zatova 4e 33 oy e bokluk ne trqbva da mislite sa6toto i za egПървоначално написано от DjBaloon
hi,mi i az sam prieta v 33-ty.dai si skypa![]()
![]()
lele mn ste zle we,pravite li nqkva razlika mejdu 33-to i 33-ta EG??????????????????????znaete li kva e ogromna razlikata mejdu tiq dvete,a???33to OU e BOKLUK,33ta EG ne moje da se sravnqva i gram s OU-to..hahah kakto si go napisala "hi,mi i az sam prieta v 33ty" izliza 4e si prieta v 33to OU hah mn ste zle neam dumi!!!kato ne znaete ne pi6ete po-dobre,samo gluposti rasite hah
e i az sym v 33ta ako nqkoi iska da si pi6em skaipa mi e fasta4eto_93![]()
e i az sym v 33ta ako nqkoi iska da si pi6em skaipa mi e fasta4eto_93![]()
U4il/a li si tam ta da znae6???Първоначално написано от DjBaloon
zdr allem az sa6to sam v 33 eg... da li e db ili ne e ...nqma kak da zn ako ne si u4il tam taka4e kato zapo4nem u4ili6te 6te razberem...ne se vprqgaite tolkova \
/ VSE PAK E VAKANCIAAAA
![]()
![]()
udarete go na jivot tokato mojete...4e posle... hahaha
![]()
\Първоначално написано от Анонимко
/
men me zeha y 33ta s frenski i ae ...moa vi kaja 4e e ego biva daskaloto 6ot poznavam pone 10 macki det go zavur6iha i sea sa si perfektnoako nekoi e ot tam moe mi pi6a skype: huligankata009
.!.
az 6te ti pi6a az sam s ae i fe no utre 6tot dneska skype e precakanПървоначално написано от woshia_style
oksi nema problem a be sa kato se setq qmoje li da obqsnite 6to skypa dn e precakan cel den nm vlqza ?!?
.!.
etoПървоначално написано от Анонимко
UPDATED 16 August, 2007 14:02 GMT: Some of you may be having problems logging in to Skype. Our engineering team has determined that it’s a software issue. We expect this to be resolved within 12 to 24 hours. Meanwhile, you can simply leave your Skype client running and as soon as the issue is resolved, you will be logged in. We apologize for the inconvenience. Latest updates
Дано сега като е с главни букви се чете...
Novkov написа:
Цитат:
Както можете да прочете от блога и от главната страница на Скайп вече е установено, че проблема с вписването е софтуерен и би трябвало да се реши в близките 12-24 часа. От Скайп съветват да си оставите клиентите включени и автоматично ще бъдете вписани щом проблемът бъде решен. Още една лоша новина е, че официалния форум на Скайп е също недостъпен. Относно форума няма информация...
a mersi pff da zemat da go pusnat 4e ve4e mi se naroiha novite sau4enici ot 33ta![]()
![]()
![]()
.!.
a we xoraaa v 33 ima li qki mom4eta.ako nqkoi koito u4i ili 6e u4i tam i ima registracia v nqkoi sait s snimka da kaje
dano novite mi sau4enici sa qki hahaha
![]()
mi az sam momi4e ama ako iska6 dai skype da si pi6emПървоначално написано от Анонимко
P.S zaek samПървоначално написано от Анонимко
hmmm verno dali ima qki mom4encaaa...??? daite si skypovete we xora![]()
tam mom4eta sa super..az 6e u4a tam premestih se ..pa i sum ot kvartala..perfektni sa si..poznaam gi pove4e ot polovinata ot mujkiteПървоначално написано от Анонимко
![]()
.!.
Не съм от софия във всеки случай и дори не знам за какво говориш![]()