.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Тема: 33та

Град
    софия

33та

здравейте аз съм нова във форума? искам да ви питам дали някой учи в 33та гимназия и мнение за нея? мене ме приеха там и се чудя дали даскалото е добро или някой друг от вас е приет там?
    АКО ТИ ЖИВЕЕШ 100 ГОДИНИ АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ 100 ГОДИНИ БЕЗ ЕДИН ДЕН, ТАКА ЧЕ НИКОГА ДА НЕ ЖИВЕЯ БЕЗ ТЕБ!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Ve4e ima6e takava tema v foruma,potursi v tursa4kata
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Guest
    men me prieha tam s ae i fe-dai si skype

Guest

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Nishto speciqlno ne e tva uchilishte..

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    тъй тъй ..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Guest
    tova e ezikova gimnaziq i zatova 4e 33 oy e bokluk ne trqbva da mislite sa6toto i za eg

Guest

Re: 33та

hi,mi i az sam prieta v 33-ty.dai si skypa

Guest
    lele mn ste zle we,pravite li nqkva razlika mejdu 33-to i 33-ta EG??????????????????????znaete li kva e ogromna razlikata mejdu tiq dvete,a???33to OU e BOKLUK,33ta EG ne moje da se sravnqva i gram s OU-to..hahah kakto si go napisala "hi,mi i az sam prieta v 33ty" izliza 4e si prieta v 33to OU hah mn ste zle neam dumi!!!kato ne znaete ne pi6ete po-dobre,samo gluposti rasite hah

Guest
    e i az sym v 33ta ako nqkoi iska da si pi6em skaipa mi e fasta4eto_93

Guest
    e i az sym v 33ta ako nqkoi iska da si pi6em skaipa mi e fasta4eto_93

Guest
    U4il/a li si tam ta da znae6???

Guest
    zdr all em az sa6to sam v 33 eg... da li e db ili ne e ...nqma kak da zn ako ne si u4il tam taka4e kato zapo4nem u4ili6te 6te razberem...ne se vprqgaite tolkova \/ VSE PAK E VAKANCIAAAA udarete go na jivot tokato mojete...4e posle... hahaha

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    lele mn ste zle we,pravite li nqkva razlika mejdu 33-to i 33-ta EG??????????????????????znaete li kva e ogromna razlikata mejdu tiq dvete,a???33to OU e BOKLUK,33ta EG ne moje da se sravnqva i gram s OU-to..hahah kakto si go napisala "hi,mi i az sam prieta v 33ty" izliza 4e si prieta v 33to OU hah mn ste zle neam dumi!!!kato ne znaete ne pi6ete po-dobre,samo gluposti rasite hah
    \/

Град
    Непостоянно
    men me zeha y 33ta s frenski i ae ...moa vi kaja 4e e ego biva daskaloto 6ot poznavam pone 10 macki det go zavur6iha i sea sa si perfektno ako nekoi e ot tam moe mi pi6a skype: huligankata009
    .!.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    men me zeha y 33ta s frenski i ae ...moa vi kaja 4e e ego biva daskaloto 6ot poznavam pone 10 macki det go zavur6iha i sea sa si perfektno ako nekoi e ot tam moe mi pi6a skype: huligankata009
    az 6te ti pi6a az sam s ae i fe no utre 6tot dneska skype e precakan

Град
    Непостоянно
    oksi nema problem a be sa kato se setq qmoje li da obqsnite 6to skypa dn e precakan cel den nm vlqza ?!?
    .!.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    az 6te ti pi6a az sam s ae i fe no utre 6tot dneska skype e precakan
    eto
    UPDATED 16 August, 2007 14:02 GMT: Some of you may be having problems logging in to Skype. Our engineering team has determined that it’s a software issue. We expect this to be resolved within 12 to 24 hours. Meanwhile, you can simply leave your Skype client running and as soon as the issue is resolved, you will be logged in. We apologize for the inconvenience. Latest updates

Дано сега като е с главни букви се чете...

Novkov написа:
    Цитат:

Както можете да прочете от блога и от главната страница на Скайп вече е установено, че проблема с вписването е софтуерен и би трябвало да се реши в близките 12-24 часа. От Скайп съветват да си оставите клиентите включени и автоматично ще бъдете вписани щом проблемът бъде решен. Още една лоша новина е, че официалния форум на Скайп е също недостъпен. Относно форума няма информация...

Град
    Непостоянно
    a mersi pff da zemat da go pusnat 4e ve4e mi se naroiha novite sau4enici ot 33ta
    .!.

Guest
    a we xoraaa v 33 ima li qki mom4eta. ako nqkoi koito u4i ili 6e u4i tam i ima registracia v nqkoi sait s snimka da kaje dano novite mi sau4enici sa qki hahaha

Guest
    a we xoraaa v 33 ima li qki mom4eta. ako nqkoi koito u4i ili 6e u4i tam i ima registracia v nqkoi sait s snimka da kaje dano novite mi sau4enici sa qki hahaha
    mi az sam momi4e ama ako iska6 dai skype da si pi6em

Guest
    mi az sam momi4e ama ako iska6 dai skype da si pi6em
    P.S zaek sam

Guest
    hmmm verno dali ima qki mom4encaaa...??? daite si skypovete we xora

Град
    Непостоянно
    hmmm verno dali ima qki mom4encaaa...??? daite si skypovete we xora
    tam mom4eta sa super..az 6e u4a tam premestih se ..pa i sum ot kvartala..perfektni sa si..poznaam gi pove4e ot polovinata ot mujkite
    .!.

Не съм от софия във всеки случай и дори не знам за какво говориш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си