maliiii kolko prosti xora ima...kat ne si ot sf za kfo pi6e6 maaa...debiii tapite xora![]()
![]()
![]()
ai ai ai ma verno e takaПървоначално написано от Анонимко
kato ne znae6 trai
![]()
.!.
woshia_style s kfi ezici si v 33 eg![]()
s fe i aeПървоначално написано от Анонимко
.!.
ima li nqkoi s ae i nemski?????
i ti li 6e y4i6 tam...az y4a tamПървоначално написано от Анонимко
.!.
da..i az sam v 33 s ae i nemski ..ima li o6te nqkoi..xaxaxa ...mejdo dr-to az xi4 ne iskam v tfa daskalooooo![]()
![]()
![]()
6to be qko e ....mnoo qsno 4e ima i po-qki daje moito minaloto e 3 po-got ama i tva staaПървоначално написано от Анонимко
![]()
.!.
mi...nz.... koe e bilo staroto ti daskalo...?
edvali go znae6 ako ne si ot lulinПървоначално написано от Анонимко
97mo iame si si4ko ama az ot inat se preemstih
![]()
.!.
...emi ne ne go zn...ne sam ot lulinofff dano da e qko tfa daskalooo...ama ne6to me samnqva 4e 6e e xaxa
![]()
![]()
![]()
![]()
mi az 6te sam zaek tam i mi kazaha 4e daskaloto e ako daite skypove we hora![]()
spx be ot lulin sme pi4etaПървоначално написано от Анонимко
![]()
.!.
dai tvoq moq ve4e go dadoh v temata ma mesto ot 33 me tursqt ot burgasПървоначално написано от Анонимко
huligankata009
.!.
ohaaa ae da vidimeПървоначално написано от Verminaard
.!.
az sum s ae i isp. dai si skype plsПървоначално написано от Анонимко
xexe 6to pak da ni napravite na gaz?q i ti si dai skypeto i bez tva 6te y4im v edno y-6te ot taq godina..Първоначално написано от Verminaard
xexe 6to pak da ni napravite na gaz?q i ti si dai skypeto i bez tva 6te y4im v edno y-6te ot taq godina..Първоначално написано от Verminaard
браво на новите зайчета в 33-та, аз завърших тази година и недейте да съжалявате,че ще учите там! Обучението е на адски добро ниво ,а също така беше и мнооого забавно там![]()
винаги напред и нагоре!
с пак е искала да каже пък беПървоначално написано от Verminaard
но да тва мисленето е трудна работа
![]()
![]()
.!.
хахааха радвам се че поне е забавноПървоначално написано от Verminaard
![]()
.!.
ххахаа нещо като при мене ...саме че аз мога да мисля и да ми е весело едновременно (ама мн рядко ставаПървоначално написано от Verminaard
)
.!.
ee hora daite si skype-ovete az sum f s ae i fe v 33-to 6e sum sa zaika![]()
ХъХ ПрИеХъ Мъ С ФЕ , АЕ![]()
![]()
скайп : krisitooo78
THUG LIFE