хахахахахааа така си еПървоначално написано от Verminaard
\
/
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
V 33eg e superPredi 2 godini ne iskah da u4a tam, a ve4e mislq 4e nqma po-gotino daskalo
![]()
i az sam s ae i fe dai skypeПървоначално написано от Анонимко
![]()
така и аз съм там...чакам скайповеПървоначално написано от Анонимко
![]()
.!.
това училище е мн зле бала му е 24-25 намира се в люлин и е много ама много пропаднало учих там от 1-5 клас включително /отдавна де/ но даскалото не си заслужава определено...
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
of are pravi razlika mejdu osnovno u4ili6te i gimnaziq pls 6oto nekvi kat teb mn me nervatПървоначално написано от bebito0o
подкрепямПървоначално написано от Анонимко
![]()
.!.
az sam v 33 s ae i nemski...mejdo drto daje nz kade se namira![]()
![]()
![]()
![]()
predi nekolko dena pisah che sum zaika v 33-to ta az sum s ae i fe...skype- black_kiss9999
Първоначално написано от bebito0o
Offf...NC!!!!![]()
![]()
![]()
az sum sestrata na gala (black_kiss9999) nie sme blizna4ki taka 4e nema kak da ne ni poznaete ;] ina4e moq skype e red_kiss_94 koito e zai4e v 33-to da pi6e bez zn dali e s angl vyori frenski![]()
Първоначално написано от Анонимко
e kfo 6e kajete xaresa li vi 33ta? ot koi 8 klas ste i koi vi dopadna nai-mnogo?![]()
![]()
![]()
emi 6tom u4i6 tam 6e razbere6,edna fr sa q prieli tam,nz,znam samo 4e ima6 po 6 4asa angliiski na den![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
gimnaziqta su6to e u4ili6teПървоначално написано от Анонимко
btw poznavate li edna zornica tq sa e nova tam i e 8mi klas
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
mi mai imam v klasa no ne sam sigurna ne sam gi zapomnila o6teПървоначално написано от monityY
до госта коя паралелка сиПървоначално написано от Анонимко
аз съм б
.!.
аз съм б и целия клас ме кефи без изключения \Първоначално написано от Анонимко
/
.!.
E az sum 8e i ne moga da opredelq oshte mnenieto mi za daskaloto i klasa,shoto ne gi pozn,a i utre she mi e purviq veche naistina UCHEBEN den tam taka,che nz xax! No kato purvi vpechatleniq mi se struva qko i klasa e gotin,ama iame samo 5 mom4enca ;[
E da iame po 6 4asa angliiski,ama ne sekid en ;]Първоначално написано от monityY
koe momi4e vi kefi...ima 3-4 s britoni mnooo qki zaiki sa![]()
![]()
![]()
ot 1 do 5 klas e osnovnoto..gimnaziqta e mn po-dobra
emm ot koi klas?
ot 8-mi koi klas sa tiq s britonite ?Първоначално написано от Анонимко
![]()