.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на oTPoBHa

какво са стрии , бричове, целулит ?

какво са бричове, стрии и целулит? леко съм неориентирана, така че може ли някой да ми обясни подробно и ако може със снимки за да разбера най-добре кое какво е?
    мерси предварително

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    стрийте се получават от мн бързо отслабване иили примерно ако мн бързо порастнеш седят като чертички или вълнобразни червейчета целулитааааа - всяка срещната девойка си мисли,че е дебела и ,че има целулит И сматям,че тези неща ги знаеш и просто си си нямала работа и за тва си пуснала тази тема

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    може и да не ги знае. Никой не се е родил научен нали? стриите са найстина нещо като червейчета по кожата,почти всяка млада жена ги има,но се премахват чрез подхранване на сухия участък. Целулита е нещо като дупки леки естествено по кожата или Т.н портокалова кожа. Много трудно се премахва. Бричовете са това,когато жената е по-едра и в областта на ханша и бедрата се разширява много,грозно много така да се каже.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

В саита fitnes-bg подробно съм разгледал проблемите с целулита и стриите. За съжаление не ми е позволено да ти кача линкове към статиите. Така че ако желаеш можеш да потърсиш инфото сама. Разгледали сме и методи за борба с тези неприятни козметични проблеми.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    не , никой правилно не е разбрал ! нямам нито целулит, нито стрии, нито бричове, нито паласки или както , ПО ДЯВОЛИТЕ ! там се казваше. не питам как се премахват, а питам кое какво е ? и наистина не знам, какво са бричове и стрии. целулита питах една приятелка и тя ми показа кво представлява нагледно . . . и я разбрах де ами другите?

Голям фен
    i ot vzimane na himiq i spiraneto i..
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    не , никой правилно не е разбрал ! нямам нито целулит, нито стрии, нито бричове, нито паласки или както , ПО ДЯВОЛИТЕ ! там се казваше. не питам как се премахват, а питам кое какво е ? и наистина не знам, какво са бричове и стрии. целулита питах една приятелка и тя ми показа кво представлява нагледно . . . и я разбрах де ами другите?
    след като незнаеш какво представляват от къде знаеш, че нямаш?
    Let The BEAT Control Your Body

стриите се получават при не възможността на организма да се справи с разтежа (или свиването на кожаата), при което епителни тъкан се замества с съединителна.. др-те неща мисля че всички зн какво са..
    поЗДРАВИ
    http://kulturizym-lukovit.awardspace.com/ - спортен форум (силови и отборни спортове)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си