- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем?!?!
Ами ... искам да ви кажа,че най-сетне дойдох на суша и се махнат от онзи проклет кораб...Отидох си в църквата ... видях опашката от покойници,чакащи да бъдат опяти,но я подминах с "мантия невидимка".Страно ... из мъртвите разпознах Садам Хюсеин ... мислех си,че отдавна е опят,но той държал аз да го обслужа.Та прибирам се аз и попадийката Ме чака от вратата... Започна с:
-"Ах ти ... нямаше те цяла седмица... трябваше клисарят да се грижи за нуждите ми /да ми мие краката,да ми преразказва Сънчо и да ми прави да ям/."
Аз побързах да се покрия с мантията,за да мога да достигна килера си и да се преоблеча,че трябваше да ходя на кафе на главната...Изведнъж нещо ме удари по гърбът ... По болката познах,че е тиганът - само той е толкова лек...Жена ми го е хвърлила и се е опитала да ме уцели... и успя. Та преоблякох се,дадох един автограф на Мел Гибсън и се запътих към селското кафе,къде имах среща с Анджелина Джоли.Не ми се ходеше,но й бях обещал ...
Вървя,вървя и ... по едно време нещо ме удари по главата ... Знаех си,че е метла,защото жена ми редовно ме бие с такава... Мисля,че беше Нимбус k350i,но не бях сигурен...Боглеждам назад и що да видя - НИЩО. Обръщам се и отпред се приземило едно страшно готино гадже с
мазна,гадна коса и големи,криви зъби.
-"Ъх,извинете,но съм още в изпитателен период."-каза ми момичето.
-"Няма проблеми." - влюбено отговорих аз.
-"Между другото....ъ... Аз съм внучката на Баба Яга." - каза неземната красавица и си подаде ръката...
"-Ами ... аз съм ...Иван ,а не бе ... Пешо ... уф ..." - запънах се аз ... Пред такава красота нямаше как да мога да кажа нещо...
"-Имената са без значение - прекъсна ме тя.- Искаш ли да идем на кръчма?"
Аз приех... отидохме там ... напихме се ... хапнахме шунка "Наше село"... целувахме се ...
Та..проблема ми е ... Какво да кажа на Анджелина Джоли?
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Викам да спреш да пишеш глупости, а?![]()
LaraFairie Photography ...
Въпросът е на живот и смърт...Ще ме съди,че си изгубила времето...Първоначално написано от lo6o`ko7e
![]()
![]()
Egati prostotiqta...nai-dobre i kaji istinata,kolkoto i da boli tq!
omg
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Спокс нали сме приятели аз ще оправя Анйелина вместо тебе. Не се притеснявай.
уникално
![]()
Тя като се е запънала за мен ... Сестра Пит памук да яде...Първоначално написано от Th3MaN
Е ще яде яко трябва !Първоначално написано от Na^PoPa^RaSoTo
Адвоката й ми звъна туко що...Помагайте бързо,че ще ми бъде отнето правото да пия водка за две години...![]()
Вие сте виновни...сега съм осъден на една целувка от Анджелина Джоли без право на обжалване...
какво ме интересува бе !Първоначално написано от Na^PoPa^RaSoTo
![]()
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Бъди поне малко съпричастен.Първоначално написано от zmey
Кажи и че ти е изникнала работа и не си могъл да отидеш![]()
![]()
Everything happens for a reason..