- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модели :)
Zdraveite !!! Az sam novi4ka tuka no re6ih da otvorq temi4ka za modelite za6toto znam 4e mnogo momi4eta iskat da sa modeli az li4no ot skoro sam !!! AIDE GOVORETE
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Какво искаш да говориме ? Пък дори и да говориме,не можеш да ни чуеш ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ami da si govorim za modelite.manekenkite i taka![]()
edinstvenata ti cel e da ni se pohvali6 4e si stanala model.mi to vsqka vtora e model a vseki model e kurva
az sam taq deto napisa predniq post i sq ako mi kai6 4e ne vsqka vtora e model mn 6a ma izlaji6 6tot 6tom ti si s breketi i vapreki tova si model......prosto ne mi sa misli kva hubavica si
Az nqmam ni6to protiv modelite.Kato si imat tqloto i krasotata i kato iskat da sa modeli da stavat. A i ne vs vtori model e kurva, tva 4e ponqkoga se snimat v takiva pozi tva ni6to ne ozna4ava![]()
dobre be kakva krasota 6tom nosi breketi????Първоначално написано от Metal^^^fenka^^^
E az ne govorq za tova momi4e, a po principПървоначално написано от Анонимко
![]()
Това,че носи брекети,не означава,че е грозна.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
manekenka s nekvi zabi kat verijna katastrofa...opredeleno ne e priqtna gledka i izob6to nqma smisal ot tazi temaПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
otvorih temata za saveti i razni takiva i mn bih iskala da pitam si4ki da se otkazvam li dokato e vreme vse pak zapo4nah predi mesec e da nosq breketi no ne sam grozna no nz kak da ka4a snimka tuka ne sam nikak grozna nosq breketite dve godini ve4e i zabite mi sa pravi sigurno septemvri 6te gi maham tai 4e ako nqkoi iskada vidi moq snimka naistina ne sam grozna
taka sikam dva saveta
1 kakvo da parvq s tva za modelite da se otkazvam li dokato mi e vreme
2 kak da ka4a snimka tuka
blagodarq vi predvaritelno![]()
neiskam s nikoi da se karam prosto iskam savet4eta i molq vi ne ybijdaite bez da znaete kak izglejdamblagodarq[/img]
Раличке,тъпо е да говориш така за всички...
Дай примери.![]()
heyyyyyyyyy pitam vi neshto vsi4ki i pak kazvam ne iskam s nikoi da sporq
parvo kajete mi da se otkazvam li dokato mi e vreme
i kak da ka4a snimka ta da vi ybedq 4e ne vsi4ki koito nosqt breketi sa grozni![]()
Как може да оставяш бъдещето си в ръцете на някой от форума който не познавашПървоначално написано от stasito77
и ся какво ...? ще ти кажа зарежи всичко това не е за теб ( да не говорим че не съм те виждала ) и ти ще за*беш всичко така ли ? това не го разбирам и другото което ми направи впечатление е 4е не си сигурна в това доколко искаш да се занимаваш с манекенство....не че нещо, ама повечето манекенки имат доста големи амбиции и желание да се борят за да преуспеят...
![]()
![]()
za snimkite vliza6 v imageshack to4kaПървоначално написано от stasito77
us tam ima gore edno prazno pole i pi6i do nego BROWSE natiska6 na browse izbira6 snimkata natiska6 tam det pi6i host it iz4akva6 posle 6ti sa poqvi tam malak razmer na snimkata cakva6 varhu neq i tq se uveli4ava i posle kopira6 linka i ni go dava6
Да не си спала с тях,че да знаеш?!
taka nqma smisal ot sporove i molq vi pak ne ybijdaite bez da znate !!!!!!
neka ne sporim
i az ne ostavqm bade6teto si v racete na horata tuk no nz kakvo me o4akva edva na 15 sam i se 4udq da spra li dokato e vreme![]()
[/img][/url]
ms,4e se pohvali...posli moji pak.....emi sqka 2 ne,ama sqka 5 da....Първоначално написано от Анонимко
![]()
e taq snimka nemoga da se opravq zna4i[/img]
eeeeeeee razberete ne se hvalqqqqqqqqqqqq v toq sait ima o6te 100 modela sigurno ne se hvalq anonimko ne vijda6 li 4e iskam savet![]()
http://s206.photobucket.com/albums/b...t=P7285780.jpg
http://s206.photobucket.com/albums/b...lipboard01.jpg
ah eto me
i na vtorata snimka se vijdat breketite na parvata ne i iz4akvaite dosta da se zaredi 4e pone an men malko mi zacepvainache se vijdat qsno breketite
![]()
И аз за това щях да помоля...от къде бе мила си толкова сигурна?Първоначално написано от Under_my_skin
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Na4i az 3 godini bqx model i se radvam 4e se otarvahza6toto naistina ne si e rabota tva...
![]()
Think black..